Zoek een artikel voor Inspiratie!

 
 
Home / België ontdekken
 

Herfst in de Belgische Ardennen

Welk seizoen ook de Ardennen zijn schitterend! Maar in de herfst is de natuur in de Ardennen misschien wel op zijn allermooist.

Meer info
 

6x fietsen langs Belgisch bier

Stap op de fiets en volg een van de mooie bierfietsroutes door België. Deze fietstochten leiden langs biermusea, brouwerijen en langs kroegen en terrasjes.

Meer info
 

De 10 mooiste bierbrouwerijen in België

Bezoek eens deze mooie bierbrouwerijen in België. Proef de diverse bieren en geniet van de sfeer en de historie.

Meer info
 

De 12 mooiste kastelen in België

Verspreid door België liggen tot de verbeelding sprekende kastelen. Ontdek de oude verhalen, bewonder de kunstschatten en wandel door de mooie kasteeltuinen.

Meer info
 

Voor op je bucketlist: Slapen onder de sterren

Slapen onder de sterren is uniek. Bij deze vijf adresjes kun je zo vanuit je bed naar de sterrenhemel turen. Bekijk de vijf adresjes in Nederland, België en Duitsland.

Meer info
 

Actieve vakantie in de Ardennen

Vier jij graag actief vakantie, dan zijn de Belgische Ardennen perfect! Want de outdoor activiteiten zijn eindeloos! Lees onze tips voor een actieve vakantie in de Ardennen.

Meer info
 

De 8 mooiste steden aan de Belgische kust

Ga je de Belgische Kust verkennen? Dan geven we je hier graag een voorproefje van de mooiste steden aan de Belgische kust. Welke stad zet jij op je verlanglijstje?

Meer info
 

7x waarom jij naar de Vossemeren wil!

Op de Vossemeren vind je heel veel water- en speelpret. Bovendien ligt dit vakantieparadijs ook nog eens op korte afstand van Nederland.

Meer info
 

4x waarom jij naar Village les Gottales wil!

Vier je vakantie op Landal Village les Gottales, gelegen op de top van de St. Jacques. Geniet van de fantastische natuur en verblijf je in een pittoreske torenwoning of vakwerkhuisje.

Meer info
 

Wat te doen in de Ardennen? Onze tips!

Zin in een actieve en avontuurlijke vakantie? Dan is jouw volgende reisbestemming de Ardennen! We tippen de hoogtepunten van de Ardennen.

Meer info