Contactloos verblijf: Veilig op vakantie!

Toch ontspannen en veilig op vakantie

 
 
Home / Artikelen / Contactloos verblijf: Veilig op vakantie!
 

Na weken van binnen zitten wordt het verlangen om naar buiten te gaan steeds groter! Zeker nu de natuur ontwaakt, prachtig groen kleurt en ook laat de (warme) zon zich steeds vaker zien. Maar met de corona maatregelen die nu gelden is vakantie vieren toch eventjes net wat anders! Maar wil je toch in vrijheid kunnen genieten van de mooie natuur, dan heeft Natuurhuisje.nl de oplossing! Je kunt namelijk bij Natuurhuisje een contactloos verblijf boeken. Je viert dan vakantie zonder met iemand in contact te komen en hoef je ook geen ruimtes te delen. Ideaal!

Wat is een contactloos verblijf?

Natuurhuisje heeft een selectie gemaakt van huisjes die heerlijk rustig gelegen zijn en waar je tijdens je verblijf ook met niemand in contact hoeft te komen. De verhuurder zorgt dat de sleutel bij aankomst klaar ligt, is het huisje extra goed schoon gemaakt en er zijn ook geen ruimtes die je met andere gasten moet delen. Je viert dus vakantie met je gezin zonder iemand anders te zien. Interesse? Bezoek dan de website Natuurhuisje.nl en vink bij het zoeken de natuurhuisjes aan met het groene label ‘contactloos verblijf’.

Contactloos verblijf: De voordelen

  • De sleutels liggen bij aankomst voor je klaar
  • Het contact met de verhuurder verloopt via de mail
  • Het ontbijt wordt klaargezet zonder dat je elkaar ziet

Interesse? Bezoek dan de website Natuurhuisje en vink bij het zoeken de natuurhuisjes aan met het groene label ‘contactloos verblijf’.

Groot aanbod aan een contactloos verblijf

Natuurhuisje.nl heeft een zeer ruim aanbod aan contactloze verblijven in zowel Nederland als in het buitenland! Al deze huisjes liggen mooi in de natuur en zijn ook voorzien van reviews, waardoor je ook kunt lezen wat andere gasten vonden van het huisje. Ideaal! Kortom, ben jij op zoek naar een plekje waar je op een veilige en ontspannen manier vakantie kunt vieren dan is een contactloos verblijf een prima optie. Interesse? Bezoek dan de website Natuurhuisje en vink bij het zoeken de natuurhuisjes aan met het groene label ‘contactloos verblijf’.

Boek een contactloos verblijf via Natuurhuisje

Inspiratie: De 12 mooiste natuurhuisjes

Heb jij ook de behoeften om op een veilige en ontspannen manier vakantie te vieren. Maar heb je geen idee om welk type huisjes het gaat, bekijk dan onze selectie van de 12 mooiste natuurhuisjes. Zo krijg je alvast een beeld van het type huisje dat je kunt verwachten.