Reisorganisaties en het Coronavirus

Natuurlijk gelden er regels en blijft de 1,5 meter de norm

 
 
Home / Artikelen / Reisorganisaties en het Coronavirus
 

Helaas laait het coronavirus weer flink op, waardoor het aanscherpen van de regels vanaf 14 december onvermijdelijk is! Maar wat betekend dit als je op vakantie wil? Hotels, natuurhuisjes en ook de vakantieparken zijn geopend en gelden de officiële aanbevelingen van het RIVM en de autoriteiten ook op je vakantieadres, zodat je samen met alle andere gasten veilig vakantie kunt vieren. Voor alle actuele ontwikkelingen en vragen over je vakantie, verwijzen we je naar de speciale pagina’s van de reisorganisaties over het coronavirus.

Voor alle actuele ontwikkelingen en vragen over het corona-avirus verwijzen we je naar de corona pagina’s van de reisorganisaties.

Landal: Bij Landal ben je van harte welkom, maar ook op alle vakantieparken gelden de actuele coronaregels. De meeste voorzieningen zijn geopend met uitzondering van de horeca en de zwembaden. Op al je vragen vind je het antwoord terug op de speciale coronapagina van Landal.

Goed om te weten: Bij Landal kun je gratis te annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen. Lees hier alles over: Zorgeloos boeken bij Landal GreenParks

Fletcher: Wil je er eventjes tussen uit, maar ben je terug houdend om nu een hotel te boeken? Kijk dan toch eens bij Fletcher want hier kun je nu gratis annuleren! Zo ben je nooit je geld kwijt. Lees hier alles over Kosteloos annuleren bij Fletcher

Voordeeluitjes: Voordeeluitjes is de specialist in (all-in) hotelarrangementen, voor zowel 2, 3, 4 of 5 dagen. Ook Voordeeluitjes heeft een selectie gemaakt van hotels waar je rustig kunt overnachten en worden er soepele annuleringsvoorwaarden gehanteerd. Check hier deze hotels.

Natuurhuisje: Bij Natuurhuisje kun je nu een contactloos verblijf boeken! Je verblijft dan op adresjes waarbij je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Ideaal! Boek hier een contactloos verblijf.

Droomparken: Droomparken heeft vakantieparken en tiny-houses, die gelegen zijn midden in de natuur. Ook Droomparken heeft maatregelen getroffen, zodat jij veilig vakantie kunt vieren. Lees hier alles over deze maatregelen.

Roompot: Zit je met vragen over je vakantie of twijfel je wat de actuele maatregelen zijn op het Roompot park? Je vindt alle antwoorden op al je corona vragen op de speciale coronapagina van Roompot! Bovendien kun je bij Roompot Vakanties tot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten je boeking wijzigen.

De mooiste stranden van Zuid-Holland