Deze sauna-hotels wil je meteen boeken!

Lekker rozig en in je badjas neerploffen op je hotelkamer. Heerlijk!

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een hotel  /  Deze sauna-hotels wil je meteen boeken!
 

Op zoek naar een echt sauna hotel? Dus een echt hotel, waar je met gemak een paar dagen kunt uitpuffen in veel verschillende sauna’s, (kruiden) baden en rustruimtes. Waar je na het zoveelste saunarondje, lekker rozig en in je badjas kunt neerploffen op je hotelkamer en in de volgende ochtend, na het ontbijt, ga je weer uren genieten van heel veel sauna-rondjes. Heerlijk! Dat bedoelen we met een echt sauna hotel. Kortom, verwen jezelf en ga hemels genieten bij een van de vijf echte wellness- en sauna hotels.

Sauna hotels – de 5 toppers

Bij de entreeprijs is het gebruik van de sauna’s en wellness faciliteiten inbegrepen. Ook het gebruik van shampoo, scrubzout en deelname aan opgietsessies is veelal inclusief.

Sauna hotel – Spa Zuiver

Spa Zuiver in Amsterdam is een groot, modern en door groen omgeven wellness complex aan de rand van het Amsterdamse Bos. Je kunt hier eindeloze saunarondjes maken en de sensatie van extreme hitte en bovenmatige kou ervaren. Zoek je extra verwennerij – reserveer dan een van de vele arrangementen en behandelingen. Een heerlijke lunch of diner nuttig je in het restaurant en kun je natuurlijk blijven slapen in het aangrenzend Hotel Zuiver. Alleen een dagje wellness? Koop dan je dag-entree met korting via: SpaOnline.

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is een van de mooiste en beste sauna resorts van Nederland. Gelegen op de Veluwe en met een keur aan behandelingen, sauna’s, baden en rustruimtes. Daarnaast is elk 2e weekend van de maand, opgiet-weekend. Wil jij je heerlijk terug trekken? Reserveer dan een overnachting. Deze is inclusief ontbijtbuffet en twee dagen sauna-entree. Interesse? Boek dan hotel Thermen Bussloo. Alleen een dagje wellness? Koop dan je dag-entree online via de website van: Thermen Bussloo.

Thermae 2000

Thermae 2000 heeft een heerlijk sauna gedeelte en ook een binnen- en buitenbad, waarvan het water afkomstig is uit een bron onder de Cauberg. Je overnacht in het bijbehorende viersterrenhotel Thermae 2000, waarvan je zo van je hotelkamer, naar de sauna’s en weer terug wandelt. Ideaal! Een overnachting is altijd inclusief twee volle dagen toegang tot de wellness voorzieningen. De opgietingen en floating sessies zijn gratis. Interesse? Bezoek dan de officiële website van Thermae 2000 en bekijk de mogelijkheden.

Fontana Resort Bad Nieuweschans

Fontana Resort Bad Nieuweschans heeft heerlijk thermaal water, kun je er heerlijk eten en kun je blijven slapen. Perfect voor een wellness weekendje! Daarbij is de keuze aan sauna’s enorm, van gewone- tot zeer bijzondere sauna’s. Afkoelen kan op het afkoel-paviljoen, worden er lifestyle workshops gegeven en kun je er heerlijk eten. Ook hier wandel je in je badjas, vanuit het hotel via een speciale ingang naar de Thermen. Interesse? Boek dan hotel Bad Nieuweschans via Voordeeluitjes en profiteer van korting op je dagentree of boek een wellness-arrangement.

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster was vroeger een verdedigingsfort, maar nu kun je tussen de historische muren, heerlijk kuren, wat direct zorgt voor een bijzondere sauna-beleving. Sauna’s, baden en massages- en beautybehandelingen, alles is mogelijk. In combinatie met het goede restaurant en de luxe suites kun je hier een heerlijk ontspannen weekendje doorbrengen. Ideaal voor een romantisch uitje! Interesse? Zoek, vergelijk en reserveer een hotelkamer bij Fort Resort Beemster via Trivago. Via Spaonline profiteer je van korting op je dag-entree.

Ook mogelijk – vakantiepark met sauna

Naast sauna hotels, die bol staan van de wellness voorzieningen, zijn er in Nederland ook een aantal vakantieparken die beschikken over een goed wellness centrum. Je verblijft in een bungalow en kun je gebruik maken van alle parkfaciliteiten, dus ook van de wellness voorzieningen. Ideaal, als je met kinderen op vakantie gaat, jij ontspant in de sauna, terwijl deze ravotten en zwemmen.

Stroombroek – is een Landal park dat naast alle faciliteiten, die je verwacht bij een vakantiepark, ook beschikt over een mooi sauna complex dat je ook kunt bezoeken als je niet verblijft op Stroombroek. Het Sauna complex is heerlijk ruim en buiten liggen ‘kota’ huisjes en binnen heb je een keur aan sauna’s, stoombaden, voetenbaden en vergeet ook niet om een opgieting bij te wonen. Meer informatie en boeken kan via Stroombroek.nl/wellness

Hof van Saksen – onderscheidt zich van alle andere vakantieparken door het hoge luxe niveau van de parkvoorzieningen en de moderne vormgeving. Waardoor je zeker geen typisch vakantiepark gevoel krijgt, als dit zou bestaan. Deze luxe en moderne vormgeving vind je ook terug in het wellness gedeelte met diverse sauna’s, een dompelbad, een whirlpool een relaxruimte met open haard. Meer informatie en boeken kan via Hofvansaksen.nl/sauna


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.