Landal in Zeeland! Hier moet je naartoe!

Snuif de zilte zeelucht op en ontdek Zeeland

 
 
Home / Artikelen / Landal in Zeeland! Hier moet je naartoe!
 

Op zoek naar een vakantiepark in Zeeland dat vlakbij schone en uitgestrekte zandstranden ligt? Dan raden we één van de zes Landal Zeeland parken aan! Vijf van de Landal Zeeland parken liggen op Schouwen-Duiveland, het strand ligt op zo’n 2 tot 3 kilometer. Een uitzondering is Port Greve, dit Landal park ligt wat meer landinwaarts, direct aan het Grevelingenmeer. Zoek je een vakantiepark op loopafstand van het strand? Dan is Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen, een prima keuze. We hebben de zes Landal Zeeland parken op een rijtje gezet.

Een weekendje naar Zeeland? Blijf slapen in een van de goede vakantieparken in Zeeland. We tippen de beste vakantieparken.

Aanrader! Landal Port Greve is gelegen aan het Grevelingenmeer. Landal Livingstone is ideaal om Zeeland te verkennen. Strand Resort Nieuwvliet-Bad en ook Résidence ’t Hof van Haamstede zijn luxe en rustig.

Landal Port Greve

Landal Port Greve is een bruisend Landal park in Zeeland. Het vakantiepark ligt iets meer landinwaarts, pal aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Vlakbij liggen ook de Deltawerken en Neeltje Jans. Port Greve beschikt over een binnenzwembad met een 58 meter lange waterglijbaan met lichteffecten, speeltuin, eetgelegenheden en diverse sport- en spelvoorzieningen. Er zijn zowel appartementen als vakantiebungalows boekbaar. Zeer geschikt voor jonge gezinnen en watersportliefhebbers.

Landal Livingstone

Landal Livingstone is gelegen in de kop van Schouwen-Duiveland, op zo’n 2,5 km van het strand. Landal Livingstone is een rustig en kleinschalig Landal park met 120 bungalows, die gelegen zijn rondom waterpartijen. Door de gunstige ligging is dit een ideaal vakantiepark om Zeeland te verkennen. De wereldberoemde stormvloedkering Neeltje Jans ligt vlakbij, evenals Burg-Haamstede en het schitterende Natuurgebied De Zeepeduinen. Zeer geschikt voor gezinnen, die op zoek zijn naar een rustig park vanwaar uit ze Zeeland kunnen verkennen.

Interesse in een vakantie op Landal Livingstone? Boek hier Landal Livingstone

Resort Haamstede

Resort Haamstede is een autovrij vakantiepark, hierdoor kunnen kinderen veilig spelen in de diverse speeltuintjes. Je verblijft in royale geschakelde en vrijstaande bungalows met een typisch Zeeuwse uitstraling voor 2 t/m 8 personen of verblijf met de hele familie in een 12-persoonsbungalow. Het strand ligt op zo’n 3 kilometer. Leuk om te bezoeken is de Westerlicht vuurtoren, welke met zijn 53 meter hoogte één van de hoogste vuurtorens van Nederland is (7 km). Bezoek ‘Het Arsenaal’ (34 km.) of ‘waterland Neeltje Jans’ (6 km.)

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt op loopafstand van het strand van Nieuwvliet. Het park beschikt over 180 ruime vakantiebungalows, die een typisch Zeeuwse uitstraling hebben. Op het park kun je gebruik maken van het overdekt zwembad met peuterbad, indoor speelzolder, een trekvlot en is er een visvijver. In het restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje. In de directe omgeving ligt Sluis en Breskens, maar ook Brugge (30 km, België) ligt vlakbij. Ideaal park voor zowel jong als oud.

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt pal naast het natuurgebied de Zeepeduinen, op zo’n 2 kilometer van het strand. Het Landal park is autovrij en heeft een buitenzwembad, speeltuin, speelboot en sportveld, daarnaast is er ook een restaurant. Ook dit vakantiepark is ideaal voor een rustig of juist actieve vakantie in Zeeland. Wandelen- en fietsen of schelpen zoeken op het strand. Burgh-Haamstede is ook zeker een bezoek waard net als het Waterpark Neeltje Jans.

Landal Résidence ’t Hof van Haamstede

Résidence ’t Hof van Haamstede is het kleinste Landal Zeeland park. Er zijn 8 luxe heerenhuis-appartementen en 24 sfeervolle hoeve-woningen. Voorzieningen zijn er niet en zul je vertier buiten het vakantiepark moeten zoeken. Maar met Zierikzee, Burgh-Haamstede, het strand en de Noordzee zal dat geen probleem zijn. Ook de overige Zeeuwse bezienswaardigheden zoals Waterland Neeltje Jans, Het Arsenaal in Vlissingen of de diverse historische steden zijn eenvoudig bereikbaar. Voor hondenbezitters een goede keuze, want honden zijn welkom.