Last minute autovakantie – de beste aanbieders!

In alle vrijheid op vakantie. Ideaal!

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Nederland ontdekken  /  Last minute autovakantie – de beste aanbieders!
 

Als je kiest voor een last minute autovakantie, dan heb je alle vrijheid en ben je minder aan tijd gebonden, dan wanneer je kiest voor een vliegvakantie. Want als je een paar uurtjes later aankomt op je vakantieadres, maakt niets uit! Bovendien bepaal jezelf hoe laat je vertrekt, hoeveel bagage je meeneemt en kun je onderweg stoppen wanneer jij dit wil, om een stad te bezoeken of om een hapje te eten. Je krijgt hierdoor al een echt vakantiegevoel en zo kom je zonder al te veel stress aan op je vakantie. Daarnaast is een auto ook makkelijk – een uitstapje is zo gemaakt!

Last minute autovakantie – top vijf!

Last minute autovakantie in Nederland

Je hoeft niet naar het buitenland voor zandstranden, interessante steden en mooie natuur – Nederland heeft het allemaal. Uitgestrekte zandstranden vind je op de Waddeneilanden. Of wat dacht je van Zuid-Limburg? Hier wordt je getrakteerd op een bijna on-Hollands landschap, met holle wegen en glooiende heuvels. Snuif je graag cultuur of verdiep jij je graag in de geschiedenis van Nederland? In veel steden zijn interessante musea te vinden. Kies niet direct voor een bekende stad, maar wat dacht je van Apeldoorn of Middelburg? Grote kans dat deze steden je zullen verrassen. Dus laat jij je graag verrassen en wil je ook besparen op je vakantie, dan is een last minute autovakantie door Nederland en uitstekend idee!

Of je nu direct weg wilt, over een weekje of over twee weken. We hebben de beste last minute autovakantie voor je uitgezocht. Dus… inpakken en wegwezen!

Een last minute autovakantie naar een vakantiepark is perfect voor gezinnen! Of je voorkeur nou uitgaat naar een rustig- of bruisend vakantiepark dat bol staat van de voorzieningen, of je nou naar Zeeland wil, naar Groningen of Ameland – er liggen door heel Nederland voldoende vakantieparken. Voor een ruime keuze en prima aanbiedingen kun je kijken bij de onderstaande vakantieparkorganisaties. Heb je een goede autovakantie last minute gezien? Wacht niet te lang met boeken, want een goede autovakantie last minute is zo weg!

Altijd leuk: een last minute stedentrip! Bij een stedentrip zullen velen direct denken aan Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Niets mis mee! Maar waarom zou je kiezen voor deze drukke steden, terwijl er in Nederland ook veel andere minder drukke en interessante steden liggen. Steden die je waarschijnlijk zullen verrassen! Denk aan Leeuwarden, Den Bosch en Gouda, om er enkele te noemen. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer! Voor wat inspiratie kun je kijken bij onze selectie van ‘mooie steden‘. We tippen de beste stedentrip aanbieders.

  • Voordeeluitjes is bekend van de Kampioen/ANWB en Libelle lezersacties en heeft altijd wel een scherp geprijsd hotel.
  • Fletcher Hotels biedt ruim 80 hotels door heel Nederland, die veelal voordelig boekbaar zijn via een 2- of 3-daags arrangement.
  • Kijk voor een echt ruime keuze op Trivago, hier kun je ook vergelijken op prijs.
  • Wat dacht je van Neckermann? Hier vind je een fijne selectie hotels voor elk budget

Last minute autovakantie – wat dacht je van een autorondreis?

Wellicht is dit niet het eerste waar je aan denkt bij een last minute autovakantie, maar Nederland is zeer geschikt voor een autorondreis. Nederland is niet groot en je rijdt binnen enkele uren van Zuid-Limburg door naar Friesland. Zelfs een oversteek naar een van de Waddeneilanden is mogelijk! Perfect voor mensen die graag actief vakantie vieren en veel willen zien tijdens hun vakantie! Nou kun je vanuit Limburg naar Friesland rijden, maar je kunt ook van Drenthe naar Zeeland rijden! Bij het boeken van een last minute autovakantie ligt het er natuurlijk wel aan welke accommodaties er nog vrij zijn. Tip: leuk is een combinatie van een vakantiepark en een hotel of kies voor een verblijf in het bos om daarna door te reizen naar een stad!

Last minute autovakantie – check je auto

Kies je voor een last minute autovakantie, zorg dan dat je auto gecheckt is! Wacht niet tot op het laatste moment, er is namelijk een grote kans dat je niet direct terecht kunt. Breng je auto enkele weken voordat je op vakantie gaat naar de garage. Hiermee voorkom je (onnodige) stress, aangezien je dan toch, later dan gepland weg kunt rijden. Met een last minute autovakantie kun je vaak een fijn bedragje besparen, dus wellicht is het ook slim om te kijken of je ook wat kunt besparen op je autoverzekering? Of je wat kunt besparen kun je zien via Hoyhoy – vul de gevraagde gegevens in en kijk of je wat kunt besparen. Zou je nu voordeliger uit zijn met een andere autoverzekering, dan kun je deze direct afsluiten.


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.