De mooiste natuurhuisjes in Nederland

Weg van de massa

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Nederland ontdekken  /  De mooiste natuurhuisjes in Nederland
 

Soms heb je behoeften om de drukte achter je te laten – om eventjes te genieten van rust, natuur en de frisse buitenlucht! Want welk seizoen ook: een verblijf in een natuurhuisje doet je altijd goed! Maar waar vind je deze huisjes – want niet elk vakantiehuisje is een natuurhuisje. Hiervoor kun je kijken op de website Natuurhuisjes.nl! Op deze website vind je de mooiste natuurhuisjes in Nederland en daarbuiten – van back to basic tot hip en trendy, gelegen aan zee tot op afgelegen plekjes.

Verblijf in een natuurhuisje in Nederland! Want tijdens je verblijf hoef je voor de mooie natuur in principe niet de deur uit: je zit er al midden in!

Bijzonder design huisje

Wat een bijzonder design huisje is dit! Perfect om met zijn tweetjes of met je kinderen tot rust te komen en om optimaal te genieten van de natuur. Het design huisje is helemaal van deze tijd! Trendy ingericht en is er veel gebruik gemaakt van hout, waardoor het huisje bij binnenkomst je omarmt als een warme deken! Warmte krijg je ook van de houtkachel, is er een complete luxe keuken met kookeiland en slaap je op Auping matrassen. Super romantisch is het – birds nest bed! Een heerlijk plekje is ook het houten terras: want stel je eens voor –  een stille omgeving, een luie stoel, een wijntje en geniet van de (sterren) hemel of het zicht op de landerijen. Heerlijk! Een zeer populair huisje!

Tip! Zoek en boek een natuurhuisje in Nederland op Natuurhuisje.nl. Met keuze uit meer dan 10.000 natuurhuisjes

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.