Ken jij deze drie nieuwe Landal parken al?

Hier geniet je optimaal van luxe, ruimte en de natuur

 
 
Home / Artikelen / Ken jij deze drie nieuwe Landal parken al?
 

Landal heeft al heel veel mooie vakantieparken, maar dat weerhoud Landal er niet van om nieuwe parken toe te voegen, aan de fraai collectie! Dit zijn ook hele andere Landal parken dan je gewend bent van Landal. Op deze nieuwe parken staat vooral het genieten van rust en de schitterende omgeving centraal. Daarnaast liggen ze ook nog eens op unieke plekjes en zijn de accommodaties hemels. Nieuwsgierig naar deze nieuwe Landal parken? We zetten ze voor je op een rijtje en het mooie, ze zijn stuk voor stuk direct boekbaar.

Landal PUUR Exloo: Genieten van luxe en rust

Het meest in het oog springende Landal park is Landal PUUR Exloo in Drenthe. Niet alleen de ligging, midden in het fraaie Hondsruggebied is prachtig en een walhalla voor wandelaars en natuurliefhebbers. Ook het parkje is een echt pareltje! Het parkje is kleinschalig, er zijn slechts 33 bungalows. Maar deze bungalows zijn dan ook super-de-luxe. Ze zijn modern, ruim, hebben ramen van de vloer tot aan het plafond en beschikken ze over een luxe open keuken en een Finse sauna. De luxe bungalows zijn boekbaar voor 6, 8 en 10 personen. Ideaal voor een familie weekend en voor wie rust, ruimte en luxe zoekt.

Landal Volendam: Oase van rust aan het Markermeer

Ook vakantiepark Landal Volendam is net wat anders, maar dit maakt het vakantiepark juist zeer aantrekkelijk. Niet alleen heeft dit Landal park een knus dorpskarakter, er zijn ook slechts 42 bungalows. Het nieuwe Landal park is dus ook een oase van rust tussen de Nederlandse toeristische trekpleisters van Volendam en omstreken. Na een dagje de toerist uit te hangen in eigen land, is het heerlijk thuiskomen in een van de bungalows, die gebouwd zijn in de typisch Volendamse architectuur. Die ook nog eens een unieke ligging hebben aan het Markermeer. Een aanrader is dan zeker een boottochtje naar het (schier)eiland Marken!

Landal Middelfart: Ideaal voor het ontdekken van Funen

Landal verhuurd al vijf Landal parken in Denemarken, en sinds begin 2020 is daar een zesde vakantiepark aan toe gevoegd: Landal Middelfart. Landal Middelfart ligt op het Deense eiland Funen, ingeklemd tussen de rivier de Kleine Belt en een bosgebied. Als gast kun je gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad, is er een speeltuin en diverse sport- en speelvoorzieningen. Ideaal voor gezinnen! Maar het eiland Funen is ook absoluut de moeite. Geniet van de karakteristieke (houten) huisjes, de rust en ruimte en de frisse zeewind. Maar je bent ook zo in Odense of in Kopenhagen, zelf een dagje Legoland is mogelijk! Het eiland Funen ligt op zo’n 700 km vanaf Utrecht. Dichterbij dan je denkt! Je rijdt er in een dagje naar toe.

Iets voor jou? Bekijk en boek dan hier een van de knusse bungalows.