Zoek lekker weg inspiratie!

Over Lekkerwegtips

Lekkerwegtips is een informatief vakantieblog dat laat zien dat je niet naar verre oorden hoeft af te reizen om een heerlijke vakantie te vieren. Ik blijf dicht bij huis en geef vakantietips over Duitsland, België en Nederland. Veel streken en bezienswaardigheden heb ik zelf bezocht! (Maar veel ook nog niet, dus ik kan nog jaren op reis, lekker dichtbij huis.)

Naast het geven van bezienswaardigheden per stad en streek, heb ik in 2023 een nieuwe sectie aan Lekkerwegtips toegevoegd: reisroutes en short breaks. Deze routes en short breaks heb ik zelf bezocht en ondernomen.

  • Alle teksten op Lekkerwegtips worden door mijzelf geschreven en gecontroleerd voordat ze op Lekkerwegtips.nl worden geplaatst. Ik maak geen gebruik van AI (Artificial Intelligence). Alle foto’s op Lekkerwegtips zijn eigen foto’s, video’s of foto’s van stockwebsites waarvoor ik een licentie heb gekocht.
  • Bij al mijn tips over landen en regio’s vind je de best passende reisorganisaties en hotel- en bungalowaanbevelingen. Ik gebruik hierbij affiliate links: jij betaalt niets extra als je via deze links boekt, maar ik ontvang een kleine commissie over de verkoop.
  • Je kunt mij ook volgen op Youtube.com/@lekkerwegtips/
  • Ik ben altijd enthousiast over een samenwerking. Hier lees je als over samenwerken met Lekkerwegtips