Noord-Holland

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Noord-Holland
 
Noord-Holland

Hotel Jan van Scorel = genieten

Hotel Jan van Scorel is een geliefd en uitstekend hotel wat gelegen is in een natuurrijke en veelzijdige omgeving. Oftewel, een perfect adresje om compleet te relaxen.

Meer info
 
Noord-Holland

10 musea in Amsterdam die je moet bezoeken

Er zijn in Amsterdam een tiental musea, die er uitspringen en die je absoluut een keer moet bezoeken. De top tien van must-visit musea in Amsterdam.

Meer info
 
Noord-HollandZeelandZuid-Holland

Voilà! De fijnste familiehotels aan zee

Met je kinderen naar zee! Een heerlijk vooruitzicht! Nu je met het hele gezin gaat, is het wel zo gezellig dat jullie ook samen overnachten. Zeven hotels aan zee met een familiekamer.

Meer info
 
Noord-Holland

Hotels in Alkmaar – de állerfijnste hotels

Een geschikt hotel in Alkmaar vinden is niet moeilijk, er is een uitgebreide keuze aan hotels. We tippen enkele goede hotels! Kies en geniet van een weekendje Alkmaar.

Meer info
 
Noord-Holland

De fijnste tips voor een weekendje Alkmaar

Je zult verbaast zijn over de pracht van Alkmaar. Wandel door het historisch centrum, ga winkelen en bezoek de kaasmarkt. Kortom, laat je verrassen door Alkmaar!

Meer info
 
Noord-Holland

Amsterdam Light Festival! Laat je verrassen

Dankzij het Amsterdam Light Festival straalt de binnenstad van Amsterdam tijdens de donkere wintermaanden. Een stralend uitje – wat ook nog eens gratis is! Perfect!

Meer info
 
Noord-Holland

10 kinder-uittips in Noord-Holland

Op zoek naar een uitje met kinderen in Noord-Holland, goed nieuws, want Noord-Holland heeft een scala aan kinderuitjes. We verzamelden de 10 leukste!

Meer info
 
Noord-Holland

7 x de mooiste stranden in Noord-Holland

Noord-Holland heeft een scala aan mooie zandstranden. We tippen de zeven mooiste stranden, inclusief een aantal vakantieadresjes, voor als je wat langer wil genieten.

Meer info
 
Noord-Holland

Authentieke dorpjes in Noord-Holland

Ervaar de sfeer van weleer in de oer-Hollandse dorpjes Monnickendam, Marken, Volendam en de kaasstad Edam, plaatsen waar je geweest móet zijn als toerist in eigen land.

Meer info
 
Noord-Holland

Hotels in Haarlem – 5 x heerlijk slapen

Haarlem is een stad die je absoluut een keer bezocht moet hebben. Bovendien liggen Amsterdam en de Noordzee vlakbij! De vijf állerfijnste hotels in Haarlem.

Meer info
 

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.