Noord-Holland

 
 
Home / Noord-Holland
 
Noord-Holland

Hotel Jan van Scorel = genieten

Hotel Jan van Scorel is een geliefd en uitstekend hotel wat gelegen is in een natuurrijke en veelzijdige omgeving. Oftewel, een perfect adresje om compleet te relaxen.

Meer info
 
Noord-Holland

10 musea in Amsterdam die je moet bezoeken

Er zijn in Amsterdam een tiental musea, die er uitspringen en die je absoluut een keer moet bezoeken. De top tien van must-visit musea in Amsterdam.

Meer info
 
Noord-HollandZeelandZuid-Holland

Voilà! De fijnste familiehotels aan zee

Met je kinderen naar zee! Een heerlijk vooruitzicht! Nu je met het hele gezin gaat, is het wel zo gezellig dat jullie ook samen overnachten. Zeven hotels aan zee met een familiekamer.

Meer info
 
Noord-Holland

De fijnste tips voor een weekendje Alkmaar

Je zult verbaast zijn over de pracht van Alkmaar. Wandel door het historisch centrum, ga winkelen en bezoek de kaasmarkt. Kortom, laat je verrassen door Alkmaar!

Meer info
 
Noord-Holland

Amsterdam Light Festival! Laat je verrassen

Dankzij het Amsterdam Light Festival straalt de binnenstad van Amsterdam tijdens de donkere wintermaanden. Een stralend uitje – wat ook nog eens gratis is! Perfect!

Meer info
 
Noord-Holland

10 kinder-uittips in Noord-Holland

Op zoek naar een uitje met kinderen in Noord-Holland, goed nieuws, want Noord-Holland heeft een scala aan kinderuitjes. We verzamelden de 10 leukste!

Meer info
 
Noord-Holland

7x de mooiste stranden in Noord-Holland

Noord-Holland heeft een scala aan mooie zandstranden. We tippen de zeven mooiste stranden, inclusief een aantal vakantieadresjes, voor als je wat langer wil genieten.

Meer info
 
Noord-Holland

Authentieke dorpjes in Noord-Holland

Ervaar de sfeer van weleer in de oer-Hollandse dorpjes Monnickendam, Marken, Volendam en de kaasstad Edam, plaatsen waar je geweest móet zijn als toerist in eigen land.

Meer info
 
Noord-Holland

Wat te doen in Haarlem? Alle highlights!

Haarlem is de stad van de Grote Kerk, de drukbezochte zaterdagmarkt en veel gezellige terrasjes. Kortom, perfect voor een city trip! We tippen de highlights!

Meer info
 
Noord-Holland

De verborgen must-visits van Amsterdam

Amsterdam heeft wereldberoemde bezienswaardigheden. Maar naast deze bekende trekpleisters heeft Amsterdam ook een aantal prachtige verborgen juweeltjes.

Meer info