Zuid-Holland

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Zuid-Holland
 
Zuid-Holland

6 x de leukste must visits in de Bollenstreek

Elke lente verandert de Bollenstreek in de kleurrijkste streek van Nederland. Maar naast de bloemenvelden heeft de Bollenstreek, nog veel meer bezienswaardigheden.

Meer info
 
Zuid-Holland

Strand Resort Ouddorp Duin – aanrader!

Verblijf je graag pal aan het strand, dan kan ik Strand Resort Ouddorp Duin aanraden! Een luxe en goed beoordeeld Landal park op zo’n 100 meter van het strand van Ouddorp

Meer info
 
Zuid-Holland

Beach Villa’s Hoek van Holland: een top adresje

Wauw … of het nu zomer of winter is, deze strandvilla’s zijn 365 dagen per jaar te boeken. Dat is vrij uniek in Nederland!

Meer info
 
Noord-HollandZeelandZuid-Holland

Voilà! De fijnste familiehotels aan zee

Met je kinderen naar zee! Een heerlijk vooruitzicht! Nu je met het hele gezin gaat, is het wel zo gezellig dat jullie ook samen overnachten. Zeven hotels aan zee met een familiekamer.

Meer info
 
Zuid-Holland

Voilà! 5 x heerlijk slapen in Leiden

Op zoek naar een goed hotel in het centrum van Leiden? Dan heb je veel keus, want Leiden telt veel goede hotels: van luxe tot budget hotels. Bekijk onze selectie!

Meer info
 
Zuid-Holland

Wat te doen in Leiden? Dit zijn onze tips!

Ben je nieuwsgierig en leergierig ingesteld? Dan is Leiden de ideale bestemming! Dwaal door de historische binnenstad met hofjes en museums. De absolute must-visits.

Meer info
 
Zuid-Holland

Wat te doen in Gouda? De absolute must-visits

Gouda staat bekend als de ‘stad van de kaas’. Maar Gouda heeft meer dan alleen maar kaas! Er valt in deze prachtstad nog veel meer te ontdekken en te doen.

Meer info
 
Zuid-Holland

Hotels in Delft – De fijnste hotels

Er is zoveel te zien en te doen in Delft, dat je dit niet allemaal in één dag gedaan krijgt. We tippen de beste hotels in hartje Delft, zodat jij alles uit je weekendje Delft kunt halen!

Meer info
 
Zuid-Holland

Wat te doen in Delft? Alle highlights!

Delft is een stad vol verrassingen. De sterke band met de Koninklijke familie is niet te negeren en ook op het gebied van kunst is Delft groot. Alle highlights in Delft!

Meer info
 
Zuid-Holland

Persoonlijke reistip – Strandpark Duynhille

De kust is voor mij een geweldige vakantiebestemming! Het is dan ook niet vreemd dat Strandpark Duynhille, tijdens ons weekendje Zuid-Holland onze uitvalsbasis is.

Meer info
 

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.