4x waarom jij naar Résidence Cadzand-Bad wil

Een heerlijk Roompot vakantiepark pal aan de zee

 
 
Home / Artikelen / 4x waarom jij naar Résidence Cadzand-Bad wil
 

Er is veel te zeggen voor een vakantie in Zeeland. Dat gaat helemaal op als je afreist naar het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad! Dit is een luxe vakantieparadijs dicht bij zee. In de omgeving zijn veel highlights om te bewonderen en je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Bovendien ligt ook België om de hoek. Dan hebben we het nog niet gehad over de fijne faciliteiten op het Roompot vakantiepark. We geven je hier 4 goede redenen waarom jij naar Noordzee Résidence Cadzand-Bad wil.

Veel leuke uitstapjes mogelijk!

Een dagje naar het strand of naar België? Noordzee Résidence Cadzand-Bad is perfect gelegen voor een veelzijdige vakantie. Vanaf het park wandel je in enkele minuten naar het strand. Je kunt ook op de fiets stappen en de pracht van het Zeeuwse landschap bewonderen met vele gezellige dorpjes. Ga ook eens op verkenningstocht in natuurgebied het Zwin. Of wat dacht je van een uitstapje over de grens naar België? Een van de hoogtepunten die je niet mag missen is de UNESCO-stad Brugge met zijn befaamde grachten. Een andere topper is de Belgische badplaats Knokke.

Interesse in een vakantie op Noordzee Résidence Cadzand-Bad? Boek dan hier Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Heerlijk aanbod aan activiteiten

Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad kun je heerlijk tot rust komen. Eenmaal nieuwe energie opgedaan, dan kun je ook deelnemen aan vele sport- en spelactiviteiten. Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een waterrijk park. Je kunt hier dan ook heerlijk het park per waterfiets of roeiboot doorkruisen. De kinderen zijn helemaal in hun element als ze Koos Konijn ontmoeten en als ze de leuke activiteiten bij de Kids Club ontdekken. Het spannende speelschip is ook favoriet! Verder kun je op het park eveneens minigolven, tennissen, voetballen, lasergamen en fietsen huren.

Grote variatie aan luxe witte villa’s

Nog een goede reden waarom jij naar Noordzee Résidence Cadzand-Bad wilt, is omdat je hier een grote variatie aan luxe witte villa’s aantreft. Er is voor elke familie wel een geschikte villa te vinden zowel voor kleine als grote families. Er zijn villa’s met ruimte voor tot wel 15 personen. De villa’s liggen op grote kavels met een mooi verzorgde groene tuin en een eigen terras met tuinmeubilair. Er zijn ook villa’s met een eigen steiger aan het water. Verder kun je rekenen op een modern en comfortabel interieur, luxe sanitaire voorzieningen, zalige slaapkamers en een compleet uitgeruste keuken.

Op zoek naar een groepsaccommodatie? Boek dan de 8, 9, 10, 14, 15 en 16 persoonsbungalow. Maar er zijn ook 4 en 6-persoonsbungalows voor gezinnen

Overtuigende reviews Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Wil je het graag eens van een ander horen waarom je naar Noordzee Résidence Cadzand-Bad moet, lees dan eens de overtuigende reviews. Dit vakantiepark scoort een gemiddelde klantenbeoordeling van 8,6! Vooral de ligging vlak bij het strand vinden de bezoekers heerlijk. Een ander pluspunt van Noordzee Résidence Cadzand-Bad is dat er veel ruimte rondom de villa’s is. De kinderen kunnen er lekker spelen. De gasten genieten hier van veel rust en privacy en komen om deze redenen graag terug naar dit vakantiepark!

Interesse in een vakantie op Noordzee Résidence Cadzand-Bad? Boek dan hier Noordzee Résidence Cadzand-Bad