Roompot Zeeland: Voor strandliefhebbers!

Eindeloze stranden, de zilte zeelucht en een frisse zeewind

 
 
Home / Artikelen / Roompot Zeeland: Voor strandliefhebbers!
 

Roompot is van oorsprong een Zeeuws bedrijf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Roompot in Zeeland tientallen vakantieparken beheert. Je vindt deze Roompot Zeeland parken in plaatsen als: Renesse, Domburg en Cadzand. De Roompot Zeeland parken zijn zeer divers, van bruisend tot rustig. De bruisende parken beschikken over veel binnen- en buiten voorzieningen. Zou het weer wat minder zijn, dan kun je ook hier prima vakantie vieren. Op de rustige Roompot parken gaat het vooral om de rust en de buitenbeleving. Maar welke Roompot Zeeland parken zijn er en welke voorzieningen hebben ze? De top zeven van ‘Roompot Zeeland vakantieparken’.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort is een Roompot park dat goede beoordelingen heeft. Met name de ligging, vlakbij het strand en de animatie voor kinderen wordt vaak geroemd. Bovendien is er op Roompot Beach Resort veel te doen. Zo is er een subtropisch zwembad, een indoor speeltuin, een bowlingbaan, kunnen tieners gamen op de Chillplek en zijn er diverse eetgelegenheden. Ook heerlijk, borrelen met zicht op de Noordzee in de Beachclub. 

Slapen op het strand? Reserveer een van deze Beach Houses

Hof van Domburg

Hof Domburg heeft een super ligging. Vanaf het vakantiepark is het zo’n 5 minuten lopen naar het Noordzeestrand en ook Domburg, is binnen enkele wandelminuten bereikbaar. Op Hof van Domburg kun je gebruik maken van het subtropische zwembad,  indoor speeltuin en is er een geweldig animatie team aanwezig. Wil je tot rust komen, dan biedt kuur-en beautycentrum ‘De Parel’ uitkomst. Er is een pannenkoekenrestaurant en ook een pizzeria. Je verblijft in bungalows en cottages tot 12 personen, of je huurt een plekje op de camping.

Interesse in een vakantie op Hof van Domburg? Boek hier Hof Domburg

De Soeten Haert

De ligging van De Soeten Haert is ideaal voor een strandvakantie in Nederland. Vlakbij het strand in de bruisende badplaats Renesse met een scala aan uitgaansmogelijkheden, winkels en terrasjes. De Soeten Haert is vrij rustig en is er alleen een speeltuin en een sportveldje. Meer vertier moet je buiten het Roompot park zoeken. Maar met het strand aan je voeten zal dit geen probleem zijn. Er zijn zowel geschakelde als vrijstaande, kinder- en mindervalide bungalows te huur voor 6, 7 of 8 personen.

Kustpark Klein Poelland

Kustpark Klein Poelland is een goede keuze voor jonge gezinnen of senioren, die op zoek zijn naar een rustig en kleinschalig vakantiepark aan de kust. Er is een speeltuintje, sportveldje en fietsverhuur, meer vertier moet je buiten het Roompot park zoeken. Maar met de bruisende badplaatsen als Renesse en Burg-Haamstede in de buurt, zal dit geen probleem zijn. Er zijn kinder- en vrijstaande bungalows te huur voor 4, 6, 8 of 10 personen. Goed om te melden; je kunt als gast gratis gebruikmaken van de faciliteiten op De Soeten Haert (zo’n 4 km).

Résidence Cadzand-Bad

Résidence Cadzand-Bad ligt op zo’n 35 meter van het strand en ook Brugge en Knokke liggen vlakbij. Het Roompot park heeft een luxe uitstraling en liggen de luxe vakantievilla’s rondom waterpartijen. Na een middagje strand, kunnen kinderen terecht in het binnenzwembad en dansen en knutselen met Koos Konijn. Je verblijft in luxe villa’s waarvan sommige beschikken over een privé-sauna. Résidence Cadzand-Bad is ook zeer geschikt voor een vakantie met een grote groep. Je kunt er villa’s huren tot 15 personen.

Résidence De Banjaard

Roompot De Banjaard ligt op een rustige locatie vlakbij het Noordzeestrand, op ongeveer 15 kilometer van Middelburg. Ook dit is een ideaal Roompot park voor een strandvakantie. Zou het weer wat minder zijn, dan kun je terecht in het binnenzwembad. Verder is er een boogschiet- en midgetgolfbaan, fietsverhuur, speeltuintjes, diverse eetgelegenheden en een supermarkt. Er zijn zowel geschakelde als kinder- en vrijstaande vakantievilla’s te huur voor 4, 5, 6 en 8 personen. Bovendien zijn er ook groepsaccommodaties te huur.

Uitgebreid zoeken naar een Roompot vakantiepark in Zeeland? Gebruik dan de zoekfunctie op Bungalowparkoverzicht.nl. Aan de hand van je wensen, kun je hier alle Roompot vakantieparken in Zeeland met elkaar vergelijken.