Persoonlijke reistip – Strandpark Duynhille

Rustig vakantie vieren pal aan de Hollandse-kust

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een vakantiepark  /  Persoonlijke reistip – Strandpark Duynhille
 

Het strand en de zee zijn voor mij een geweldige vakantiebestemming! Het is dan ook niet vreemd dat Roompot Strandpark Duynhille, tijdens ons weekendje Zuid-Holland onze uitvalsbasis is. Het Roompot park is heerlijk rustig, want (drukke) parkvoorzieningen zijn er niet. De witte moderne vakantievilla’s zijn heerlijk comfortabel en het zandstrand ligt direct tegenover de ingang, achter een duinopgang. Ideaal! Daarnaast is de ligging perfect, zeker als je er graag op uittrekt. Rotterdam ligt op 55 autominuten evenals Middelburg.

Strandpark Duynhille ligt tegenover een duinopgang. Het inchecken is zo gebeurd – aangezien we de persoonlijke inlogcode voor onze villa al toegestuurd hebben gekregen. Een groot pluspunt is ook dat we met de auto konden parkeren bij onze villa. Alle vakantievilla’s op Duyhille zijn overigens vrijstaand, modern en wit van kleur, wat het strandpark een luxe uitstraling geeft. Ook onze villa is heerlijk. Een complete keuken, een zithoek met een smart-tv, een houten terras met meubilair, fijne slaapkamers, twee badkamers en de wifi is gratis.

Roompot Strandpark Duynhille is dus perfect als je graag verblijft pal aan de Noordzee. Het strand ligt op slechts 10 wandelminuten. Maar ook als je op zoek bent naar een heerlijk rustig vakantieadresje is Strandpark Duynhille perfect. Aangezien er nagenoeg geen parkvoorzieningen zijn. Natuurlijk is er een receptie, waar je terecht kunt voor fiets- en bolderkarverhuur, is er een snackbar en een parkwinkel, waar je in de vroege morgen terecht kunt voor verse broodjes. Bij mooi weer is ook het kleine en knusse terras geopend.

Maar de reden dat ik naar Roompot Strandpark Duynhille wilde – is de ligging! Het (oneindige) zandstrand ligt op slechts enkele wandelminuten. Perfect! Hier kan ik dan ook uren doorbrengen. Zomer of winter: lange strandwandelingen, schelpen zoeken en uitwaaien. Heerlijk! Net achter de duinopgang ligt ook het gezellige strandcafe ‘De Zeester’. Een warm drankje met wat lekkers konden we dan ook niet overslaan. Goed om te weten: Makkelijk zijn ook de openbare toiletten die op het strand aanwezig zijn.

Door de duinen slingeren ook verschillende wandel- en fietspaden en staat er een uitkijktoren in de duinen. Beklim je de uitkijktoren dan krijg je een mooi uitzicht over de Noordzee en de duinen. In de verte zagen we ook de vuurtoren ‘Westhoofd’ in Ouddorp liggen. Deze vuurtoren is overigens niet open voor publiek. We waren al vroeg in de morgen op het strand, het was toen heerlijk rustig. Alleen een groepje ruiters en enkele wandelaars. Maar in de zomer en bij warm weer, is het hier super druk!

De omgeving van Roompot Strandpark Duynhille

Naast de mooie ligging pal aan het strand is Strandpark Duynhille ook perfect, voor uitstapjes naar zowel Zeeland als Zuid-Holland. Vlakbij ligt ‘A Seal’, hier worden zieken zeehonden opgevangen. Leuk om te bezoeken met kinderen. Middelburg ligt op 55 autominuten, evenals Rotterdam. Aangezien Rotterdam recent nog getipt is door de toonaangevende reisgids Lonely Planet – als nummer vijf in de top tien ‘topsteden van de wereld’. Was de keuze niet lastig. Rotterdam is een absolute aanrader! We bezochten De Kubuswoningen, De Markthal, de Koopgoot, hebben koffie gedronken op de Euromast en hebben een boottocht gemaakt door de haven.

Ons weekendje aan zee – was geweldig en hebben we genoten van zowel de drukte van Rotterdam als van de rust. Zoek je een rustig vakantieadres pal aan de Noordzee en trek je er graag op uit, dan kan ik Roompot Strandpark Duynhille aanraden. Ook interesse? Boek dan hier een verblijf op Roompot Strandpark Duynhille

Ik bezocht Strandpark Duynhille op eigen gelegenheid en maakte hiervan de bovenstaande reportage. Meer weten over een samenwerking met Lekkerwegtips lees je hier. Alle foto © lekkerwegtips.


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.