Zwemmen en spelen tijdens je vakantie

Vakantieparken met een subtropisch zwembad en indoorspeeltuin. Ideaal!

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een vakantiepark  /  Zwemmen en spelen tijdens je vakantie
 

In Nederland kun je geweldig vakantie vieren! Alleen kan het wel eens regenen, helaas! Maar dat mag de vakantiepret niet drukken. Integendeel, er zijn voldoende vakantieadresjes waar het ook bij wat minder weer prima vertoeven is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiepark met een subtropisch zwembad en indoorspeeltuin? Want welk weer ook: hier zit je altijd droog en warm! We tippen de leukste vakantieparken met een subtropisch zwembad en indoorspeeltuin. Zodat jij ongeacht het weer, met je kinderen kunt genieten van je vakantie.

De Vossemeren

Op de eerste plaats staat Center Parcs de Vossemeren, welke gelegen is, net over de grens met Eindhoven! Het Center Parcs park beschikt namelijk over een geweldige indoor speeljungle en een groot subtropisch zwembad, met een 15 meter hoge waterglijbaan, een snorkelbad met echte exotische vissen, een wildwaterbaan, een golfslagbad, een uitdagend peuterbad en bubbelbaden. De supergave indoorspeeltuin is een echte jungle, compleet met waterstroompjes, een klimparcours, strandjes, waterkanonnen en een scheepswrak. Dus welk weer ook, je bent verzekert van binnen speelpret!

Hof van Saksen

Ook op Hof van Saksen speel het weer geen rol! Regen of zon in het modern vormgegeven zwembad, is het goed toeven. Er zijn verschillende zwembaden, twee grote bubbelbaden en natuurlijk ook een peuterbad. Maar de absolute trots zijn de drie unieke indoorwaterglijbanen als ook de lange wildwaterbaan, die garant staan voor heel wat uurtjes waterpret. Eventjes voldoende waterpret, dan is daar het grote indoor speelparadijs Harrewar van 1.000 m². Klauteren, glijden en in de ballenbak duiken. Zijn je kinderen nog niet moe, dan kunnen ze ook naar de mode- of techniek academie. Of kiezen ze voor de Bounz arena? Oftewel voldoende vermaak.

Lees ook: 10 reden om naar Hof van Saksen te gaan
Lees: Persoonlijke reistip – Hof van Saksen. Wow!

De Leistert

Vakantiepark de Leistert is een van de top vakantieparken in Limburg. Niet vreemd, de reviews zijn uitstekend en verblijf je in authentieke Limburgse boerderijen en staat het vakantiepark bol van de voorzieningen. Een van deze voorzieningen is het binnenzwembad met twee waterglijbanen, bubbelbaden en bij mooi weer, is ook het buitenbad open. In de Park Plaza is een indoor speel-gedeelte, maar de absolute trots is de ‘Laselva Playground’. Terwijl jij geniet van je lunch, brunch of diner op het grote horecaterras, kunnen je kinderen ravotten in de aangrenzende speeljungle met 15 speeltoestellen, die bijna volledig donker is. Best spannend dus!

Het Heijderbos

Ook Center Parcs het Heijderbos beschikt over een gaaf subtropisch zwembad. Laat je meevoeren op de wildwaterbaan en trotseer de golven in het golfslagbad, suis van de waterglijbaan en bubbelen in het bubbelbad. Voor de jongste gasten is er een kinder-doe-bad, zijn er kinder duik introductie workshops en kunnen ze een ritje maken op een onderwaterscooter. Maar ook de indoor Jungle Dome is top! Dit is een tropische wereld, met echte exotische planten. Rennen over wiebelende touwbruggen, slingeren aan lianen en kijk of je kinderen een van de 40 exotische dieren spotten. Een aanrader: schrijf je in voor een Jungle Expedition.

Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen is een van de top vakantieparken van Landal, dit heeft het Landal park mede te danken aan het subtropisch zwembad en de indoorspeeltuin. Suis van de waterglijbaan, laat je meevoeren op de golfen in het golfslagbad en is er ook een peuterbad. Super is ook de indoorspeeltuin, deze heeft diverse klim- en klautertoestellen, kunnen ze zwieren aan de touwen en een duik nemen de ballenbak, terwijl jij vanaf het aangrenzend terras je kinderen in de gaten kunt houden. Bovendien worden er het jaarrond activiteiten georganiseerd door het animatieteam en is er ook een Bollo Club en een aantal bowlingbanen.

Meer parken met subtropisch zwembad en indoorspeeltuin

Natuurlijk zijn er meer vakantiepark met een subtropisch zwembad en indoorspeeltuin. We hebben hierboven de mooiste getipt! Uitgebreider zoeken naar een vakantiepark met een subtropisch zwembad en indoorspeeltuin? Gebruik dan de zoekfunctie op Bungalowparkoverzicht.nl. Aan de hand van je wensen, kun je hier zoeken tussen een ruim aanbod van vakantiepark met een subtropisch zwembad en indoorspeeltuin.


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.