5 top parken voor waterliefhebbers!

Een uitstekende keuze voor waterfanaten

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een vakantiepark  /  5 top parken voor waterliefhebbers!
 

Flevoland is de provincie voor waterfanaten. Er liggen immers twee grote meren: het Veluwemeer en het Eemmeer, die elk een walhalla zijn voor waterliefhebbers. Zwemmen, surfen, dobberen op het water en lekker languit op een dekentje op een van de vele strandjes. Heerlijk! Het zal je dan ook niet verbazen dat nagenoeg alle vakantieparken direct aan een van deze meren zijn gelegen. Van kleinschalig en rustig tot bruisend. We hebben de vijf beste watersport parken in Flevoland bij elkaar gebracht. Bekijk hieronder de vijf vakantieparken in Flevoland.

Vakantieparken in Flevoland – de 5 toppers

Center Parcs De Eemhof

Dol op water, dan is De Eemhof een uitstekende keuze! De Eemhof ligt namelijk aan het Eemmeer en beschikt over een subtropisch zwembad met een geweldige waterglijbaan de ‘Turbo Twister’. Ook de Flow Rider is supergaaf, hier kun je surfen op echte golven. Daarnaast staat de Eemhof bol van de voorzieningen; paintballen en is er een klimparcours, om enkele voorzieningen op te noemen. Door de vele voorzieningen en de vernieuwde cottages, is de Eemhof een van de meest populaire vakantieparken in Flevoland.

Molecaten park Flevostrand

Ook Molecaten Flevostrand is een uitstekende keuze voor waterliefhebbers. Dit vakantiepark, ligt namelijk pal aan het Veluwemeer. Luieren in de zon of gewoon dobberen op het water. Perfect! Bovendien kunnen kinderen gratis kennis maken met de watersport en zijn er mogelijkheden voor zeil- en surflessen. Naast veel waterpret op het Veluwemeer, is er ook een binnen- en buitenzwembad, een binnenspeeltuin en een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen in alle leeftijden.

Waterparc Veluwemeer

Waterparc Veluwemeer is een Landal park dat ook gelegen is aan het Veluwemeer. Bootje varen, surfen of waterskiën of gewoon lekker luieren op het zandstrand. Bij wat minder weer biedt het binnenzwembad en de indoorspeeltuin uitkomst. Altijd gezellig, is ook een partijtje midgetgolf en worden er tijdens de schoolvakanties activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. De appartementen bieden een mooi uitzicht op het Veluwemeer. Ook zijn er bungalows boekbaar. Ideaal voor gezinnen of lekker met zijn tweetjes.

Vakantiepark Rivièra Beach

Vakantiepark Rivièra Beach is een familiepark dat het jaarrond vakantieplezier biedt. Zo is er een supergaaf binnenzwembad, indoorspeeltuin, zijn er diverse restaurants en tijdens de vakanties is er een uitgebreid animatieprogramma, voor jong en oud. Door de ligging, pal aan het Veluwemeer beschikt Oostappen Rivièra Beach ook over een eigen zandstrand. Daarnaast biedt de omgeving ook voldoende vertier. Op steenworp afstand ligt Walibi Holland en ook het Dolfinarium ligt vlakbij. Ideaal om zowel een vakantie te combineren met een dagje uit!

Vakantiepark Zeewolde

Vakantiepark RCN Zeewolde heeft alle ingrediënten in huis, voor zowel een actieve als een ontspannen vakantie. Zo kunnen waterfanaten hun hart ophalen op en rondom het Veluwemeer; surfen, zwemmen of dobberen. Ideaal! Voor de aller kleinste gasten biedt het buiten waterspeelplaats uitkomst. Bij wat minder weer is het binnenzwembad ideaal. Daarnaast zijn er ook diverse sport- en speelvoorzieningen. Van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties is er ook een recreatieteam aanwezig.

Lees ook deze artikelen met Flevoland in de hoofdrol:

6 kinder-uitjes in Flevoland – voor elk wat wils
Wat te doen in Flevoland? De hoogtepunten!


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.