5x waarom jij naar Europarcs Maasduinen wil!

Wandelen, zwemmen, ontspan in de sauna en in de luxe bungalows

 
 
Home / Artikelen / 5x waarom jij naar Europarcs Maasduinen wil!
 

Er is altijd wel een goede reden om er lekker tussenuit te gaan! Wie houdt er niet van om de drukte van alledag achter zich te laten en mooie nieuwe plekjes te ontdekken? Dat geeft lichaam en geest een oppepper en het zorgt ervoor dat je ook weer eens echt van elkaar of van je gezin kunt genieten. De vakantiebestemmingen vanEuroparcs zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Ken je Europarcs Maasduinen in Noord-Limburg al? Ontdek hier 5x waarom jij naarEuroparcs Maasduinen wil!

Het bijzondere karakter van Noord-Limburg

Wie voor het eerst Noord-Limburg bezoekt, zal zich meteen verbazen over het unieke landschap en de gezellige sfeer. Het vakantiepark Maasduinen ligt vlak bij Nationaal Park De Maasduinen; een glooiend duinlandschap langs de Maas. Veel bezoekers ervaren dit gebied alsof ze al een beetje in het ‘buitenland’ zijn. Dat geeft je vakantie bijEuroparcs Maasduinen meteen een bijzonder karakter. Bovendien kun je hier ook gemakkelijk de grens naar Duitsland oversteken om je uitstapje een internationaal tintje te geven.

Lees ook: Wat te doen in Noord-Limburg? Onze tips!

De kasteeltuinen in Arcen

Voel je een met de natuur aan het recreatiemeer

Niet alleen de omgeving vanEuroparcs Maasduinen is rijk aan natuur. Dit kenmerk van de omgeving wordt ook op het vakantiepark doorgetrokken. De vakantiehuizen liggen tussen de bomen op groene kavels. Een ander element dat ervoor zorgt dat je je hier een voelt met de natuur is het recreatiemeer. Een toplocatie om heerlijk tot rust te komen. Relax op het zandstrand of zoek verkoeling in het water. De kinderen kunnen hier heerlijk spetteren en plonzen. Er staan zelfs enkele speeltoestellen in het water.

Is Europarcs Maasduinen wat je zoekt? Boek dan hier vakantiepark Maasduinen

Heerlijk en stijlvol overnachten

Wat dat voor jou betekent bepaal je zelf! Dat is opEuroparcs Maasduinen heel goed mogelijk, want je hebt de keuze uit allerlei soorten vakantiehuizen. Houd je van het motto ‘minder huis, meer leven’, dan is overnachten in een tiny house een geweldige ervaring. Kun jij een hoogstaand staaltje architectuur wel waarderen, boek dan een Cube-woning. Of zoek je meer de charme van een Finse chalet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je vindt opEuroparcs Maasduinen ook comfortabele groepsvilla’s.

Interesse in een verblijf op vakantiepark Maasduinen? Boek dan hier een fijne bungalow.

De kinderen vervelen zich hier geen moment

Als de kinderen zich niet vermaken, heb je zelf ook geen vakantiegevoel. Daar hoef je je echter opEuroparcs Maasduinen geen zorgen over te maken. Met een binnenzwembad, recreatiemeer, speeltuinen, skelterverhuur en een animatieprogramma is er altijd iets leuks voor ze om te doen. Een van de hotspots is de superleuke airtrampoline. Een voordeel van een vakantiepark alsEuroparcs Maasduinen is dat de kinderen hier snel en gemakkelijk vakantievriendjes maken.

Eindelijk tijd voor jezelf in het wellness centrum

Wanneer heb je jezelf voor het laatst in de watten gelegd? Wanneer je eindelijk helemaal tot rust komt in het wellness centrum vanEuroparcs Maasduinen, realiseer je je dat dat veel te lang geleden is! Het wellness centrum beschikt over een binnenzwembad met glazen wanden om die connectie met de natuur te blijven voelen. Daarnaast kun je hier ook genieten in de sauna of onder de zonnebank. Houd je meer van actief onthaasten? Dan kun je je uitleven op de fitnessapparatuur.