Wat wil je gaan doen?

Bekijk hier alle artikelen
 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen
 

De hoogtepunten van Frankfurt

Frankfurt mag met recht een wereldstad genoemd worden! Wij tippen de mooiste hoogtepunten, zodat je niet verloren loopt in Frankfurt.

Meer info
 

De Duitse Sprookjesroute

Pak je koffers, stap in de auto en reis langs de Duitse Sprookjesroute. We geven hier een voorproefje van wat je in een aantal van deze plaatsen op de route kunt verwachten!

Meer info
 

Vakantie in Hessen: De bezienswaardigheden

Uitgestrekte natuur en droom weg bij de vele kastelen, die zo uit een sprookjesboek ontsnapt lijken te zijn. We selecteerde alle highlights in Hessen!

Meer info
 

De must-sees tijdens je stedentrip in Keulen

Smul van chocolade, bezoek de Dom en Parfumhuis 4711. We selecteerde de must-sees die je tijdens je stedentrip naar Keulen ábsoluut moet bezoeken.

Meer info
 

De mooiste bezienswaardigheden in Düsseldorf

Dichtbij en ideaal om te shoppen en cultuur te snuiven. We selecteerde de must-see die je tijdens je stedentrip naar Düsseldorf ábsoluut moet bezoeken

Meer info
 

Vakantie in het Sauerland: De highlights

Het Sauerland is vlakbij en perfect voor een (korte) vakantie in zomer èn winter. We selecteerde alle highlights in het Sauerland!

Meer info
 

De hoogtepunten van de Eifel

De Eifel – streek van bossen, burchten en vulkaankraters. We selecteerde de must-see die je tijdens je vakantie in de Eifel ábsoluut moet bezoeken.

Meer info
 

De mooiste bezienswaardigheden in Dresden

Dresden is een bruisende en gezellige stad aan de Elbe. We selecteerde de must-see die je tijdens je stedentrip naar Dresden ábsoluut moet bezoeken.

Meer info
 

Wat te doen in Saksen? De 7 ábsolute must-sees

Schitterende natuur, oude kastelen en eindeloze wandelmogelijkheden. We selecteerde de mooiste bezienswaardigheden in Saksen.

Meer info
 

De 10 must-sees tijdens je stedentrip Berlijn

Berlijn is een bruisende metropool vol met cultuur en geschiedenis. We selecteerde de must-sees die je tijdens je stedentrip Berlijn absoluut moet bezoeken.

Meer info
 

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.