Wat wil je gaan doen?

Bekijk hier alle artikelen
 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen
 

Leuke en educatieve uitjes in Groningen

Wellicht dat je het niet verwacht – maar Groningen herbergt een aantal leuke, leerzame en verrassende (kinder) uitstapjes. De leukste kinderuitjes in Groningen.

Meer info
 

Hotels in Groningen – 5 x heerlijk slapen

Er gaat niets boven Groningen. Maar voor sommigen is deze noordelijk gelegen stad, best een stukje rijden – boek daarom een hotel in de stad Groningen. We tippen de 5 mooiste hotels!

Meer info
 

Wat te doen in de stad Groningen

Groningen is een gezellige stad, met tal van winkels, veel eetgelegenheden en tal van bezienswaardigheden. We tippen de must-see van de stad Groningen!

Meer info
 

Hotels in Leeuwarden – de 5 állerfijnste hotels

Je verwacht het wellicht niet – maar wil je Leeuwarden ten volle ervaren – dan heb je aan één dag niet voldoende. Blijf slapen, we tippen de vijf beste hotels in Leeuwarden!

Meer info
 

7 bijzondere kinder-uittips in Friesland

Als het gaat om daguitjes met kinderen denken veel mensen niet direct aan Friesland. Maar in Friesland zijn talloze leuke uitjes te vinden. We tippen de 7 mooiste uitjes.

Meer info
 

Wat te doen in Leeuwarden? De hotspots

Slenter door de historische binnenstad, beklim de Oldehove toren en loop eens een museum binnen. Ook aan winkels, terrasjes en eetgelegenheden geen gebrek!

Meer info
 

7 kinder-uittips in Limburg

Limburg staat bol van de kinder-uitjes! Bezoek Kasteel Hoensbroek, het Continium Discovery Center of het BloteVoetenPark. Er is voor elk wat wils!

Meer info
 

De fijnste attractie- en dierenparken in Limburg

Of je voorkeur nu uitgaat naar spannende attracties, naar het bekijken van dieren of het beleven van sprookjes, er is voor elk wat wils en voor elk budget.

Meer info
 

Voilà! De 6 mooiste design hotels in Rotterdam

Rotterdam is de laatste jaren uitgegroeid tot een trendy stad. Bij een weekendje in zo’n hippe stad, hoort natuurlijk ook een trendy slaapplek – 6 design hotels in Rotterdam.

Meer info
 

Heerlijk overnachten in deze Limburgse kastelen

Limburg en dan met name Zuid-Limburg herbergt een heel aantal fraaie kastelen, waar je prins heerlijk kunt overnachten! We tippen de 10 mooiste kastelen waar je kunt overnachten.

Meer info