Wat wil je gaan doen?

 
 
Home / Artikelen
 

7x waarom jij naar Roompot Weerterbergen wilt!

Roompot Weerterbergen is een schitterend bospark, waar alle faciliteiten aanwezig zijn, om van je welverdiende vakantie te genieten! Ontdek hier 7 redenen waarom jij naar Roompot Weerterbergen wil.

Meer info
 

6x fietsen langs Belgisch bier

Stap op de fiets en volg een van de mooie bierfietsroutes door België. Deze fietstochten leiden langs biermusea, brouwerijen en langs kroegen en terrasjes.

Meer info
 

Legoland Duitsland: Een walhalla voor legofans!

Bij Legoland Duitsland is jong en oud van harte welkom! Leuk voor een paar dagen of als tussenstop tijdens een reis door Duitsland.

Meer info
 

De mooiste vakantieadresjes aan het strand

Zomer of winter, het strand verveeld nooit! Bij velen staat een vakantie aan zee dan ook hoog op het favorietenlijstje! We tippen de fijnste adresjes, die pal aan de zee liggen

Meer info
 

De 10 mooiste bierbrouwerijen in België

Bezoek eens deze mooie bierbrouwerijen in België. Proef de diverse bieren en geniet van de sfeer en de historie.

Meer info
 

Corona en de zomervakantie

Nu in veel landen, net als in Nederland, het corona-virus onder controle is. Ziet het er naar uit dat we in de zomervakantie, ook naar het buitenland kunnen.

Meer info
 

De 12 mooiste kastelen in België

Verspreid door België liggen tot de verbeelding sprekende kastelen. Ontdek de oude verhalen, bewonder de kunstschatten en wandel door de mooie kasteeltuinen.

Meer info
 

De 10 mooiste kastelen in Duitsland

Duitsland staat bekend om zijn vele kastelen! We tippen de 10 mooiste kastelen van Duitsland. Laat je overweldigen door de pracht en praal en de niet te evenaren sfeer!

Meer info
 

Waarom jij naar Norderney wilt!

Al ooit gehoord van het Duitse Waddeneiland Norderney? We vertellen je hier, waarom jij echt een keer moet afreizen naar het Waddeneiland Norderney!

Meer info
 

Ontdek de Duitse Noordzeekust

Op zoek naar een mooie omgeving voor een onvergetelijke wandel- of fietsvakantie, zonder dat je ver hoeft te reizen? Dan is de Duitse Noordzeekust een aanrader.

Meer info