Zoek lekker weg inspiratie!

Reisinspiratie

Laat je inspireren door onze insider-tips en reisartikelen die je helpen bij het plannen van je vakantie. Of je nu een avonturier, een cultuurliefhebber, een natuurliefhebber bent, of gewoon op zoek bent naar ontspanning, wij bieden inspiratie voor jouw volgende vakantie. Dus pak je koffers, het avontuur wacht op je, en wij zijn hier om je te helpen het te ontdekken.

8 Tips voor je bezoek aan kasteel Hohenschwangau

Tijdens je reis door Beieren moet een bezoekje aan Hohenschwangau op je bucketlist. Lees onze 8 tips voor je bezoek aan kasteel Hohenschwangau.

Lees meer

De leukste vakantie-activiteiten voor gezinnen

De zomervakantie is voor veel gezinnen één van de hoogtepunten van het jaar. Juist daarom is het leuk om de zomervakantie extra onvergetelijk te maken door samen activiteiten te ondernemen.

Lees meer

België: 9 redenen om er op vakantie te gaan

België is dichtbij en veelzijdig! Wat België tot een perfecte vakantiebestemming maakt. 9 goede redenen om er op vakantie te gaan.

Lees meer

Duitsland: 10 redenen om er op vakantie te gaan

Duitsland is een groot land, waardoor de mogelijkheden voor een geslaagde vakantie talrijk zijn. We geven je hier 10 goede redenen voor een vakantie naar Duitsland.

Lees meer

12x leuke dingen doen in Nederland

Op zoek naar een fijn uitje of een leuk dagje weg? We tippen 12 te gékke avonturen die, veelal ook nog corona-proef zijn!

Lees meer

De 10 langste blotevoetenpaden in Nederland

Voel de echte natuur op een van deze blote voetenpaden. Een zalige belevenis voor jong en oud. Ontdek hier de 10 langste blotevoetenpaden in Nederland.

Lees meer

6x fietsen langs Belgisch bier

Stap op de fiets en volg een van de mooie bierfietsroutes door België. Deze fietstochten leiden langs biermusea, brouwerijen en langs kroegen en terrasjes.

Lees meer

Mooiste bierbrouwerijen in België

Bezoek eens deze mooie bierbrouwerijen in België. Proef de diverse bieren en geniet van de sfeer en de historie.

Lees meer

De 12 mooiste kastelen in België

Verspreid door België liggen tot de verbeelding sprekende kastelen. Ontdek de oude verhalen, bewonder de kunstschatten en wandel door de mooie kasteeltuinen.

Lees meer

De 10 mooiste kastelen in Duitsland

Duitsland staat bekend om zijn vele kastelen! We tippen de 10 mooiste kastelen van Duitsland. Laat je overweldigen door de pracht en praal en de niet te evenaren sfeer!

Lees meer

Tip! Fiets de Elfstedentocht

De Elfstedentocht is niet alleen voor schaatsers, maar ook voor fietsers! We tippen de 11 steden en de fijnste fietsarrangementen van reisorganisaties.

Lees meer

10 mooiste dagjes uit in Nederland

Nederland heeft veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit! Wij hebben tien goed gewaardeerde dagjes uit volgens de Zoover reviews voor je op een rij gezet.

Lees meer