Een weekend naar?

 
 
Home / Bestemmingen
 

Reisinspiratie voor je volgende vakantie!

Op zoek naar een heerlijke bestemming voor een fijne vakantie? Hieronder vind je vakantietips en bestemmingsinformatie van de belangrijkste en mooiste vakantiebestemmingen in Duitsland en Nederland. Het uitzoeken van je vakantie wordt zo nog leuker en gemakkelijker.

Vakantie aan de Belgische kust

Aan de Belgische kust kun je uitwaaien, zonnen, fietsen, zwemmen in zee en wandelen over de boulevard. Maar er is meer! We tippen de mooiste must-sees aan de Belgische kust.

Meer info

Vakantie in de Ardennen

Houd je van natuur en avontuurlijke uitdagingen, dan ben je in de Ardennen op de juiste plek! Maar de Ardennen herbergt nog veel meer moois! We tippen de bezienswaardigheden in de Ardennen.

Meer info

Vakantie in Belgisch Limburg

Belgisch Limburg staat synoniem voor ‘veelzijdigheid’! Een vakantie in deze regio verveelt nooit! Mooie steden, wandelen en fietsen en attracties voor jong en oud. We tippen de must-sees in Belgisch Limburg.

Meer info

Vakantie in Drenthe

Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Drenthe is de dunbevolkste provincie van Nederland en hierdoor is er volop ruimte voor de natuur. Het is ook een echte fietsprovincie. We tippen de must-sees.

Meer info

Vakantie op de Wadden

De Wadden is een verzamelnaam voor de eilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Op elk eiland vind je ruimte, strand, duinen en unieke vergezichten.

Meer info

Vakantie in Zeeland

Zeeland heeft het allemaal: zee, strand en natuur, cultuur en historie, steden en dorpjes, musea en attracties. We tippen de mooiste bezienswaardigheden van Zeeland.

Meer info

Vakantie in Overijssel

Natuur, cultuur, historie, actief ontspannen: er zijn in deze prachtprovincie volop mogelijkheden. Kortom, een prima bestemming voor een vakantie in eigen land. We tippen de highlights.

Meer info

Vakantie in Noord Brabant

Noord-Brabant is veelomvattend. Het landschap is veelzijdig, liggen er bruisende steden en zijn er talrijke daguitjes mogelijk. We tippen de mooiste bezienswaardigheden.

Meer info

Vakantie in Noord-Holland

Noord-Holland heeft het allemaal; bruisende steden, oer-Hollandse dorpjes en stranden. Ook Texel hoort bij Noord-Holland. We tippen de mooiste must-visits in Noord-Holland.

Meer info

Vakantie in Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie die veel te bieden heeft. Schitterende stranden, bruisende kustplaatsen, drukke steden en natuur. Kortom, een fijne vakantieprovincie!

Meer info

Vakantie in Gelderland

In Gelderland vind je natuur, tal van dag uitjes, musea en kun je er heerlijk wandelen en fietsen. Kortom, een prima bestemming voor een vakantie in eigen land. We tippen de highlights.

Meer info

Vakantie in Limburg

Limburg is een geliefde vakantiebestemming! Met name het glooiende Zuid-Limburgse landschap is populair. Maar ook Noord- en Midden-Limburg hebben veel te bieden!

Meer info