Zoek lekker weg inspiratie!

Disclaimer

Lekkerwegtips.nl doet haar uiterste best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Het is mogelijk dat de informatie op Lekkerwegtips.nl niet overeenkomt met de content van de doorgelinkte websites, hiervoor aanvaardt Lekkerwegtips.nl geen enkele aansprakelijkheid. Het gebruik van alle verkregen informatie op Lekkerwegtips.nl bij het boeken van een vakantie is volledig op uw eigen verantwoordelijkheid.

De rol van Lekkerwegtips.nl

Lekkerwegtips.nl is geen reisorganisatie maar een intermediair die via haar website bezoekers in contact brengt met producten en diensten van reisorganisaties. Alle te boeken reizen, reisproducten en gerelateerde producten en / of diensten, worden door de partners van Lekkerwegtips.nl aangeboden en afgehandeld. De verantwoordelijkheden, die ontstaan bij de overeenkomsten tussen een bezoeker van Lekkerwegtips.nl en de aanbieder, liggen niet bij Lekkerwegtips.nl. Lekkerwegtips.nl kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij welke eventuele schade dan ook.

Voor informatie over u boeking, eventuele wijzingen of klachten, dient u zich te wenden tot de vakantieorganisatie waar u geboekt heeft. De contactgegevens van de vakantieorganisatie vindt u op uw boekingsbevestiging die u veelal via e-mail ontvangt.

Weergave van de artikelen

Als bezoeker krijgt u alle artikelen te zien die zijn opgenomen op Lekkerwegtips.nl. De volgorde van de artikelen die worden getoond zijn handmatig gerangschikt op populariteit en afhankelijk van uw zoekvraag. Deze zoekvraag kunt uzelf beïnvloeden door de zoekcriteria aan te passen:

  1. Sorteren op: Wat wil je doen?
  2. Selecteren op: Bestemming
  3. Vakantieorganisaties betalen niet voor een hogere plaatsing. Zou dit wel het geval zijn, dan wordt dit vermeld.

 

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Via het contactformulier kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.