Samenwerking

Samenwerking met Lekkerwegtips

 
 
Home / Samenwerking
 

Wil je een publicatie over bestemming of accommodatie onder de aandacht brengen op Lekkerwegtips? Geen probleem en kan op verschillende manieren:

Adverteren in de vorm van een blogpost/advertorial of een artikel met een link. Deze artikelen worden door mij zelf geschreven.

Persreizen/het bezoeken van een bestemming. Door zelf de bestemming te ervaren, kan ik de bestemming nog beter overbrengen op mijn bezoekers. Ik bezoek de bestemming kosteloos en na de (blog) trip, schrijf ik één of meerdere artikelen over de bezochte bestemming.

Voor alle twee de opties geld dat een online publicatie, altijd online blijft staan. Wil je meer weten? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Goed om te weten

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe evenementen en mooie bestemmingen in Nederland. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen, kunt u mailen naar jozet@lekkerwegtips.nl

De bestemming moet aansluiten bij Lekkerwegtips – Nederland dus!

Publicaties die zijn voortgekomen uit een samenwerking, worden altijd bij het artikel vermeld. Dit is wel zo eerlijk tegenover de bezoekers en vergroot alleen maar het vertrouwen in Lekkerwegtips.nl.

Ik publiceer zelf de artikelen op lekkerwegtips –  het copyright van foto’s en teksten die ik schrijf en maak, tijdens een blogtrip berust bij mij.

In sommige artikelen van Lekkerwegtips maak ik gebruik van affiliate links – wat betekent dat ik een commissie krijg over de verkoop.

Heb je naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen of heb je een idee voor een samenwerking? Neem gerust contact op via het contactformulier.