Top 10 aanbiedingen

De beste lekkerwegtips voor een heerlijke vakantie

 
 
Home / Top 10 aanbiedingen
 

3 dagen Zuid-Limburg nu €88,- p.p.

Ga genieten in het Zuid-Limburgse Berg en Terblijt en verblijf in het 3* Hotel de Potkachel, dat een 8 scoort op Zoover. incl. 2 overnachtingen, 2x ontbijt en 2x een 3-gangen diner. Ook het parkeren en de WiFi zijn gratis.

Meer info
 

Vier Pinksteren bij Fletcher

Geniet van het Pinksterweekend! Spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan, geniet van heerlijke diners en kom tot rust in een comfortabele hotelkamer. Je kunt op elk moment kosteloos annuleren of verplaatsen.

Meer info
 

Nu! Kosteloos annuleren bij Fletcher

Wil je er eventjes lekker tussen uit, maar ben je terug houdend om nu een weekendje weg te boeken? Kijk dan toch eens bij Fletcher want hier kun je nu gratis annuleren! Zo ben je nooit je geld kwijt.

Meer info
 

De mooiste natuurhuisjes in Nederland

Boek een “In the middle of nowhere” natuurhuisje en geniet van de natuur. Wandelen en fietsen vanaf je voordeur, een frisse neus halen en het gevoel te hebben dat de wereld even heel ver weg is.

Meer info
 

Juni last minutes: Nu tot 40% korting bij Landal

Geniet aan zee of uren dwalen door de fris groene natuur. Heerlijk! Want de natuur is nu op haar mooist. Boek nu een bungalow bij Landal GreenParks en je ontvang nu tot 40% korting, voor aankomsten tot 6 juli 2020.

Meer info
 

Geniet deze zomer op Texel!

Kom naar het prachtige Texel! Struinen door de duinen, wandelen over het strand, beklim de vuurtoren, naar Ecomare, en bezoek Den Koog! Je verblijft op De Krim, een mooi park met een spectaculair zwembad en vele andere faciliteiten!

Meer info
 

Tip! 3- of 4-daags fiets- en wandel arrangement

Wandel- en fietsliefhebbers opgelet! Het 3- of 4-daags fiets- en wandel arrangement van Fletcher is perfect! Want het gehele verblijf is incl: overnachtingen + ontbijt, diner, een
lunchpakketje en fiets- en wandelroutes.

Meer info
 

Geniet van het lang Pinksterweekend

Of je nu kiest voor een vakantie aan de kust of het bos: er is voor iedereen een passend verblijf op één van de ruim 90 vakantieparken tijdens het lange Pinksterweekend van 29 mei tot 8 juni 2020. Nu tot 40% korting!

Meer info
 

Tip! All-in arrangement bij De Bonte Wever

Geniet van een all-in verblijf in het 4* hotel De Bonte Wever, dat een 8,4 scoort op Zoover. Alles vind je hier onder één dak een hotel, bowling, restaurants en een sauna- en zwemparadijs. Kinderen t/m 12 jaar 50% korting.

Meer info
 

Wow.. all-in genieten!

Met een all-inclusive arrangement van Fletcher boek je een geheel verzorgd verblijf en zijn zowel de overnachting als het ontbijt, lunch en een 3-gangen diner inclusief. Ideaal! Boekbaar bij diverse hotels, voor zowel 2, 3, 4 en 5 dagen.

Meer info