Vijf halloween pretparken! Durf jij!

Voor heel veel griezelplezier

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een attractiepark  /  Vijf halloween pretparken! Durf jij!
 

Halloween, een feest dat overgewaaid is uit Amerika, wordt ook in Nederland steeds uitbundiger gevierd! Ook veel pretparken gaan mee in deze hype en halen alles uit de kast, om bezoekers te laten griezelen. De pretparken zijn compleet in Halloween stijl en er wandelen mummies, zombies en boosaardige clowns rond, die bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Met succes, want Halloween is voor veel pretparken één van de belangrijkste periodes van het jaar. Vijf Halloween pretparken voor heel veel griezelplezier.

Vijf Halloween pretparken

Halloween in Toverland – spannend ..

Het sprookjesachtige Toveland transformeert in de laatste twee weken van oktober van een vrolijk en vriendelijk pretpark, naar een duister pretpark dat is overgenomen door angstaanjagende figuren, die bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Proberen om de angstaanjagende dwervels, clowns en zombies te ontlopen heeft dan ook geen zin. Ze zijn overal! Pas op, in de mist van de Troy zone duiken zomaar de zielen van overleden krijgers op! Spannend! De avond begint met een spannende parade en zijn er acht scare zones. Hier komen jouw grootste nachtmerries tot leven en sta je oog in oog met de meest vreemde figuren.

Leuk om te weten; na sluitingstijd kun je met al deze angstaanjagende figuren op de foto.

toverland-halloween

Halloween in Walibi. Durf jij?

Ga je voor de meest gruwelijke demonen en hongerige zombies, dan moet je van 8 t/m 30 oktober in Walibi zijn. Bij het intreden van het donker ontwaken de gruwelijkste figuren en is ontsnappen onmogelijk. Er zijn maar liefst zes scare zones, die je al trillend betreed! Verstijf je of zet je het op het lopen? Klop aan bij het grote en verlaten landhuis, waar klopgeesten wonen, bovendien is er een grote kans dat je na een avondje Walibi, toch wat anders tegen de feestdagen aan kijkt. Halloween Fright Nights is van 6 t/m 28 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 23:00 uur

Tickets zijn verkrijgbaar via Walibi – of bied en bepaal zelf de prijs via Vakantieveiling.nl.

walibi-halloween

Hellendoorn – griezelen met jonge kinderen

Het gemoedelijke attractiepark Hellendoorn verandert vanaf 13 oktober in het Heksendomein van Odelia. Operheks Odelia zwaait hier een maand lang de scepter en heel Hellendoorn ligt bezaaid met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen. Ook heeft ze het Horror Hotel geopend en een aantal leuke shows in elkaar getoverd. Odelia is dol op kinderen, hierdoor is Hellendoorn uitermate geschikt voor kinderen tot 12 jaar, die verkleed mogen komen. Maar let op: Voor het betere griezelwerk moet je 20 en 27 oktober naar het ‘Scare Event’ komen. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom en op diverse plekken zijn scare zones ingericht en lopen er tientallen griezels rond!

Tickets zijn verkrijgbaar via Walibi – of bied en bepaal zelf de prijs via Vakantieveiling.nl.

hellendoorn-halloween-a

Halloween in Drouwenerzand -all-in Halloween

Het all-in attractiepark Drouwenerzand opend op 6, 13, 20, 24 en 27 oktober 2018 haar deuren voor een vriendelijk dagje griezelen. Hier hoef je niet bang te zijn dat je enge figuren tegenkomt, hier wandelen alleen maar vriendelijke Halloween figuren rond. Ideaal voor jonge kinderen! Ook uitgeholde pompoenen met lichtjes en pompoen poppen ontbreken niet. Het is zelfs mogelijk om een workshop pompoen uithollen te volgen. Leuk om bij je voordeur te zetten. Naast alle attracties kun je gratis naar het Halloweenhuis, Huyze den Vilder, en de Scare Zone. Let wel op vanaf 17.00 uur lopen er alleen griezels in de Scare Zone, adviesleeftijd is 12 plus.

De entree aan de kassa is €14,50, maar online betaal je slechts €13,25 èn kun je via de snelingang naar binnen. Bestel hier online! Wil je voorrang èn voordeel koop dan de Halloween VIP tickets voor slechts €19,99 per persoon, dit biedt leuke extra’s.

drouwenerzand-halloween-a

Halloween in Julianatoren – soms toch wel griezelig!

Ook in Julianatoren is het Halloween feest niet onopgemerkt gebleven en doen Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin mee. Verkleed als enge vampiers lopen ze rond om de spannendste dagen van het jaar in goede banen te leiden. Ga mee op griezeltocht, waarbij je zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof in moet. Natuurlijk breng je een bezoek aan de grote spookshow. In deze 25 minuten durende show wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal. Vergeet ook niet om je mooiste Halloween outfit aan te trekken, want dan kan je meelopen op de griezelcatwalk en maak je kans op leuke prijzen.

De entree aan de kassa is €22,50, maar online betaal je slechts  €20,50 per persoon! Bestel hier online!

julianatoren-halloween

Meer Halloween pretparken in België en Duitsland

Kun je geen genoeg krijgen van alle angstaanjagende Halloween figuren, dan kun je ook een bezoekje brengen aan Europa Park. Dit groot attractiepark doet er alles aan, om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Interesse? Maak dan gebruik van een arrangement van Peterlanghout. De arrangementen zijn op basis van eigen vervoer, inclusief entreekaarten en een overnachting in de omgeving van Europa Park.

Foto’s zijn van de genoemde attractieparken.


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.