Vermijd kerststress – boek een arrangement

Samen genieten

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Weg met Kerstmis  /  Vermijd kerststress – boek een arrangement
 

Vermijd dit jaar kerststress, maar geniet en vier Kerstmis op een zeer bijzondere en ontspannen manier. Boek een kerstarrangement en geniet met familie of vrienden van een relax kerstfeest. Als je een kerstarrangement boekt hoef jezelf niets meer te doen. Geen boodschappen, of van tevoren uren in de keuken staan. Alles wordt voor je verzorgt: een overnachting, het kerstdiner en een uitgebreide kerstbrunch en kerstontbijt. Met een kerstarrangement kun je dus heerlijk relax kerst vieren. Ideaal! We tippen de fijnste kerstarrangementen.

Kerstarrangementen Nederland 2019

Vermijd dit jaar kerststress, maar geniet en vier Kerstmis op een zeer bijzondere en ontspannen manier.

Kerstarrangementen 2019 – boek een sfeervol hotel

Wat dacht je van een sfeervol hotel tijdens de Kerstmis? Hotels doen er namelijk alles aan, om het hun gasten tijdens de feestdagen naar hun zin te maken. De hotels zijn schitterend versiert en trakteren ze op leuke extra’s, zoals een feestelijk kerstdiner, kerstontbijt of late check-out. Waar wil je Kerstmis vieren? Aan de kust, midden in een stad of in de bossen. Keuze aan hotels is er voldoende! Bekijk het onderstaand overzicht met kerstarrangementen.

Fletcher Hotels – biedt elk jaar een aantal speciale kerstarrangementen. Je overnacht een aantal nachten in een 3- of 4-steren Fletcher hotel en wordt je tijdens je verblijf heerlijk verwend. Maak een winterse wandeling en geniet van een comfortabele overnachting, het uitgebreide kerstontbijt en een luxe kerstdiner op eerste- en tweede kerstdag. Wil je op en op luxe genieten – reserveer dan een exclusief kerstarrangement!

Voordeeluitjes – biedt een ruime keuze aan hotels die speciaal voor de kerstdagen een kerstarrangement hebben samengesteld. Je kunt kiezen uit 3- en 4 sterren hotels met fijne hotelfaciliteiten, zoals een zwembad en een sauna. Daarnaast zijn er ook hotels boekbaar die livemuziek aanbieden. Je boekt al een kerstarrangement onder de €100,- p.p. inclusief overnachting, kerstdiner en kerstontbijt. Met keuze uit hotels in het bos en aan de Hollandse kust.

Kerststedentrip (per bus) met leuk kerstprogramma – vier de kerstdagen buiten de deur! Bezoek steden als: Londen, Berlijn, Praag, Boedapest of Wenen in de kerstperiode! Al deze steden zijn al geweldig om te bezoeken, maar in kerstsfeer zijn ze helemaal bijzonder. Met keuze uit een 5, 6 of 8-daagse busreis met vertrek op 22 december. Interesse? Bekijk dan het aanbod van kerstreizen op de website van Effeweg.

Kerstarrangementen 2019 – boek een vakantiepark

Iets ondernemen met het hele gezin tijdens Kerstmis? Reserveer dan een vakantiepark waar je lekker actief bezig kunt zijn met sport- en spel en een duik kunt nemen in het binnenzwembad. Bovendien zijn de parken sfeervol versierd en worden er tal van leuke kerstactiviteiten georganiseerd. Verveling is dus uitgesloten! Na een actief dagje kun je heerlijk gourmetten in je bungalow of reserveer een kerstarrangement bomvol culinaire extra’s.

Roompot vakantieparken – biedt gasten de mogelijkheid om tijdens de feestdagen een speciaal kerstarrangement bij te boeken. Naast je verblijf in een knusse bungalow en de parkvoorzieningen, waarvan je gratis gebruik mag maken, kun je diverse culinaire extra’s bijboeken. Zo kun je op bijna alle Roompot parken een kerstbuffet, kerstbrunch en een luxe gourmet reserveren. Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Roompot.

Landal en Center Parcs  bieden hun gasten ook veel culinaire mogelijkheden. Tijdens je verblijf kun je namelijk een groot aantal culinaire arrangementen bijboeken. Je hoeft dan zelf geen boodschappen te doen en kun je aanschuiven in het parkrestaurant of wordt het culinair arrangement bezorgt aan je bungalow. Voor meer informatie over de diverse culinaire arrangementen, verwijzen we je naar de websites van Landal of Center Parcs.

Eislaufen in Wien 2


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.