Vermijd kerststress: Boek een kerstarrangement

Samen stressvrije genieten van de feestdagen

 
 
Home / Artikelen / Vermijd kerststress: Boek een kerstarrangement
 

Vermijd dit jaar kerststress, maar geniet en vier Kerstmis op een zeer bijzondere en ontspannen manier. Boek een kerstarrangement en geniet met familie of vrienden van een relax kerstfeest. Als je een kerstarrangement boekt hoef jezelf niets meer te doen. Geen boodschappen, of van tevoren uren in de keuken staan. Alles wordt voor je verzorgt: een overnachting, het kerstdiner en een uitgebreide kerstbrunch en kerstontbijt. Met een kerstarrangement kun je dus heerlijk relax kerst vieren. Ideaal! We tippen de fijnste kerstarrangementen.

Vermijd dit jaar kerststress, maar geniet en vier Kerstmis op een zeer bijzondere en ontspannen manier. We tippen de fijnste Kerstarrangementen voor 2022

Zowel Voordeeluitjes alsook Fletcher hebben goede (all-in) kerstarrangementen.

Kerstarrangementen 2022: Boek een sfeervol hotel

Wat dacht je van een sfeervol hotel tijdens de Kerstmis? Hotels doen er namelijk alles aan, om het hun gasten tijdens de feestdagen naar hun zin te maken. De hotels zijn schitterend versiert en trakteren ze op leuke extra’s, zoals een feestelijk kerstdiner, kerstontbijt of late check-out. Waar wil je Kerstmis vieren? Aan de kust, midden in een stad of in de bossen. Keuze aan hotels is er voldoende! Bekijk het onderstaand overzicht met kerstarrangementen.

Voordeeluitjes biedt een ruime keuze aan hotels die speciaal voor de kerstdagen een kerstarrangement hebben samengesteld. Je kunt kiezen uit 3- en 4 sterren hotels met fijne hotelfaciliteiten, zoals een zwembad en een sauna. Daarnaast zijn er ook hotels boekbaar die livemuziek aanbieden. Je boekt al een kerstarrangement onder de €100,- p.p. inclusief overnachting, kerstdiner en kerstontbijt. Met keuze uit hotels in het bos, aan de Hollandse kust als ook in Nederland en Duitsland.

Fletcher biedt oud- en nieuw alsook kerstarrangementen aan! Je overnacht in een 3- of 4-sterren Fletcher hotel en wordt je tijdens je verblijf heerlijk verwend. Maak een winterse wandeling en geniet van het verse kerstontbijt en een luxe kerstdiner op eerste- en tweede kerstdag. Kies je voor het oud- en nieuw arrangement, ook dan ga je genieten van fijne extra’s! Zoals een Nieuwjaarsontbijtbuffet met bubbels, een diner op 30 december en op Oudjaarsavond en om 24.00 uur een feestelijke toost met bubbels en oliebollen.

Interesse in een oud- en nieuw of het kerstarrangement van Fletcher? Reserveer hier het Oud & Nieuw arrangement en hier het kerstarrangement

Kerstarrangementen 2022: Boek een vakantiepark

Iets ondernemen met het hele gezin tijdens Kerstmis? Reserveer dan een vakantiepark waar je lekker actief bezig kunt zijn met sport- en spel en een duik kunt nemen in het binnenzwembad. Bovendien zijn de vakantieparken sfeervol versierd en worden er tal van leuke kerstactiviteiten georganiseerd. Verveling is dus uitgesloten! Na een actief dagje kun je heerlijk gourmetten in je bungalow.

Landal biedt gasten de mogelijkheid om tijdens de feestdagen een kerstarrangement bij te boeken. Naast je verblijf in een knusse bungalow en de parkvoorzieningen, waarvan je gratis gebruik mag maken, kun je diverse culinaire extra’s bijboeken. Zo kun je op bijna alle Landal parken een kerstbuffet, kerstbrunch en een luxe gourmet reserveren. Bekijk hier alle culinaire arrangementen en zoek en boek hier een Landal vakantiepark.

Tip! Op veel Landal parken worden er tijdens de feestdagen extra kerstactiviteiten georganiseerd.

Ook bij Center Parcs kun je tijdens je verblijf een groot aantal culinaire arrangementen bijboeken. Je hoeft dan zelf geen boodschappen te doen en kun je aanschuiven in het parkrestaurant of wordt het culinair arrangement bezorgt aan je cottage. Ideaal! Voor meer informatie over de diverse culinaire kerstarrangementen, bekijk dan de mogelijkheden van de cottage services op de website van Center Parcs.

Kerstmis vier je met elkaar. Samen zijn, cadeautjes uitpakken, spelletjes doen en heerlijk eten. Wil je extra genieten van de tijd samen, boek dan een Roompot vakantiepark, in de bos of aan de kust. Je heb dan alle tijd samen en kun je bovendien ook nog gebruik maken van de voorzieningen op het Roompot vakantiepark van je keuze. Bekijk hier alle Roompot vakantieparken en boek je favoriete Roompot huisje.

Ook heel ontspannend! Vier de feestdagen in de natuur

Geen zin in drukte, maar wil je toch tijdens de feestdagen er eventjes lekker tussenuit! Wat dacht je van een huisje midden in het bos? Hier kun je in alle rust 2022 afsluiten en proosten op 2023. Door deze rust kun je ook echt genieten van family time samen. Een wandeling, samen koken, een boek lezen en in de avond spelletjes spelen. Heerlijk! In een natuurhuisje, midden in het bos, ontsnap je voor eventjes aan de drukte van alle dag en kom je echt eventjes tot rust en kun je genieten van de prachtige Nederlandse natuur. 

Interesse? Boek hier dan je (kerst) huisje midden in de natuur