Zoek lekker weg inspiratie!

Seizoen inspiratie

Of het nu de kleurrijke bloesems van de lente zijn, de warme zonnestralen van de zomer, de betoverende kleuren van de herfstbladeren of de gezellige sfeer van de winter. Elk seizoen biedt unieke mogelijkheden voor onvergetelijke reiservaringen. Ontdek hier de beste bestemmingen, activiteiten en tips om het meeste uit elk seizoen te halen en jouw vakantie te plannen die perfect past bij de pracht van de tijd van het jaar.

Weg in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is een uitgelezen kans om na de donkere en koude winterdagen eropuit te trekken. We tippen de fijnste acties!

Lees meer

Herfst in de Belgische Ardennen

Welk seizoen ook de Ardennen zijn schitterend! Maar in de herfst is de natuur in de Ardennen misschien wel op zijn allermooist.

Lees meer

Heerlijke nazomer tips!

De zomervakantie is voor vele voorbij! Maar niet getreurd, want september en oktober zijn ook heerlijke maanden voor een lange vakantie of een weekendje weg! Oftewel, heerlijk nazomeren doe je zo.

Lees meer

Last minutes voor in de herfstvakantie

Ga eropuit in de herfst en omarm dit kleurrijk seizoen! We tippen de beste herfstvakantie last minutes.

Lees meer

Weg met Kerstmis? Inspirerende reistips en reisideeën

De vrije dagen rond kerst zijn ideaal om op vakantie te gaan. Onze tips!

Lees meer

Weg in het Pinksterweekend

Het lange Pinksterweekend is perfect om er eventjes op uit te trekken! Duik de bossen in of wat dacht je van een dagje strand? De fijnste Pinkster weekend tips.

Lees meer

Met carnaval skiën in Duitsland? Onze tips!

Laat jij de carnavalsgekte liever aan je voorbijgaan? Grijp dan je kans om te gaan skiën in Duitsland! We tippen de mooiste bestemmingen voor een wintersportvakantie in Duitsland.

Lees meer

5 tips voor een kerstvakantie in Duitsland

Hoe ziet jouw kerstvakantie of wintervakantie eruit? Blijf je thuis of trek je eropuit? Een fijne vakantiebestemming voor een geslaagde winterse kerstvakantie is Duitsland.

Lees meer

5 tips voor een herfstvakantie in Duitsland

Wist je dat het ook heerlijk is om de herfst in Duitsland te beleven? 5 tips voor een onvergetelijke herfstvakantie in Duitsland!

Lees meer

De 7 mooiste kerstmarkten in België

Duitsland wordt gezien als het walhalla van de kerstmarkten. Maar ook België heeft veel gezellige en goede kerstmarkten. We tippen de 6 mooiste kerstmarkten in België.

Lees meer

11x de mooiste Duitse kerstmarkten

Nog geen idee welke Duitse kerstmarkt je dit jaar gaat bezoeken? Laat je inspireren door onze top 11 van mooiste Duitse kerstmarkten.

Lees meer

Boek een onvergetelijke Oud & Nieuw arrangement

Vier op een ontspannen wijze oud en nieuw. Of je nu met z’n tweetjes bent, met vrienden of familie. We tippen de fijnste oud en nieuwjaarsarrangementen.

Lees meer