Vuurwerkvrije parken. Vier rustig Oud & Nieuw!

2020 inluiden zonder het harde geknal van vuurwerk

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Weg met Kerstmis  /  Vuurwerkvrije parken. Vier rustig Oud & Nieuw!
 

Wil je dit jaar de jaarwisseling rustig inluiden, zonder het harde geknal van vuurwerk? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark. De vuurwerkvrije vakantieparken zijn een relatief nieuw fenomeen. Maar door de grote vraag, zien we de laatste jaren een enorme groei aan vuurwerkvrije parken. Vooral voor jonge gezinnen en mensen met huisdieren, die de jaarwisseling willen inluiden zonder het harde geknal van vuurwerk, zijn deze vakantieparken een uitkomst. Om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken, wordt er ook gecontroleerd.

Vuurwerkvrije parken 2019-2020

Vuurwerkvrije vakantieparken

Landal GreenParks heeft vijf vuurwerkvrije parken, deze Landal parken vind je op de Veluwe, Drenthe, Noord-Brabant en Zeeland. Vuurwerk is er op deze vakantieparken niet bij, de enige knal is die van de champagnekurk en ben je verzekert van een vuurwerkvrije jaarwisseling. Een aanrader is Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet-Bad op wandelafstand van de Noordzee. Wandel over het strand en in de duinen en neem een duik in het binnenzwembad. Voor wie durft – een nieuwjaarsduik in zee! Je verblijft in luxe bungalows met een typische Zeeuwse uitstraling. Ook beschikt het park over een restaurant, een snackbar en een kleine speelzolder.

Landal heeft ook twee vuurwerkluwe parken! Op deze Landal parken mag zelf geen vuurwerk worden afgestoken, maar in de directe omgeving wel. De twee parken zijn: Suyderoogh en Vlieduyn

RCN Vakantiepark de Jagerstee staat garant voor een ontspannen gezinsvakantie in het groen van de Hoge Veluwe. Met name de natuur staat hier centraal – je wandelt zo vanaf RCN de Jagerstee de bossen in. Heerlijk! Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de diverse sport- en speelvoorzieningen zoals het indoor speelbos, een skelterbaan, een Pannaveld en een midgetgolfbaan. Na een dagje dwalen, door de bossen van de Veluwe, kun je aanschuiven in het restaurant. Je verblijft in vrijstaande en ruime bungalows of chalets, die van alle gemakken zijn voorzien. Interesse boek dan direct, want de Jagerstee is een populair vakantiepark.

Zoek je een rustig vakantiepark, dan kunnen we RCN Vakantiepark de Noordster aanraden! Vuurwerk afsteken is hier verboden en is ‘RCN de Noordster’ gelegen middenin natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld. Hier geen drukke parkvoorzieningen, maar op dit kleinschalig vakantiepark heerst rust. Wel is er een speeltuin, een sport- en tennisveld en een midgetgolfbaan. Na een boswandeling kunt u heerlijk uitrusten in het restaurant, onder het genot van een warme chocomel, maar ook in de knusse bungalows, die gelegen zijn in het groen, is het heerlijk thuiskomen. Interesse boek dan hier!

Prachtig gelegen aan de kust van Noordwijk ligt Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Het Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt aan de rand van de duinen waardoor je zo het strand op wandelt. Ideaal als je graag lange strand- en duinwandelingen maakt. Voor wie durft kan natuurlijk ook een nieuwjaarsduik nemen in de Noordzee. Op het vakantiepark kun je een vakantiebungalow of een appartement huren. Honden zijn welkom en is er ook een restaurant met een terras. Kortom, als je op zoek bent naar rust tijdens oud en nieuw, dan is Recreatiepark Noordwijkse Duinen een prima keuze. Interesse boek dan hier!

Vuurwerkvrij 2020 inluiden? Reserveer dan een vuurwerkvrij vakantiepark. Keuze is er voldoende!

Nog meer vuurwerkvrije parken

Op zoek naar een rustig of juist een levendig vuurwerkvrij vakantiepark? Kijk dan eens bij Bungalowspecials. Hier tref je een groot aantal vuurwerkvrije vakantieparken aan, die beschikken over diverse parkvoorzieningen, zoals een binnenzwembad, een indoorspeeltuin en worden er voor kinderen (kerst) activiteiten georganiseerd. Ook is je hond meer dan welkom. Interesse? Boek één van deze vuurwerkvrije parken via Bungalowspecials en vier rustig oud en nieuw! Of kijk op Bungalowparkoverzicht.nl ook hier vind je een overzicht van vuurwerkvrije vakantieparken.

Zoek je een vuurwerkvrije parken? Tijdig boeken is ons advies!

De trend is gezet en komen er de laatste jaren steeds meer vuurwerkvrije parken. Veel van deze vuurwerkvrije parken vind je in rustige en dunbevolkte gebieden, zoals op het platteland en midden in het bos. Al zijn er de afgelopen jaren veel vuurwerkvrije vakantieparken bij gekomen, toch is ons advies om tijdig te boeken. Door de populariteit zijn veel vuurwerkvrije parken snel volgeboekt.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.