Vuurwerkvrije parken. Vier rustig Oud & Nieuw!

2021 inluiden zonder het harde geknal van vuurwerk

 
 
Home / Artikelen / Vuurwerkvrije parken. Vier rustig Oud & Nieuw!
 

Wil je dit jaar de jaarwisseling rustig inluiden, zonder het harde geknal van vuurwerk? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark. De vuurwerkvrije vakantieparken zijn een relatief nieuw fenomeen. Maar door de grote vraag, zien we de laatste jaren een enorme groei aan vuurwerkvrije parken. Vooral voor jonge gezinnen en mensen met huisdieren, die de jaarwisseling willen inluiden zonder het harde geknal van vuurwerk, zijn deze vakantieparken een uitkomst. Om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken, wordt er ook gecontroleerd.

Zoek je een vuurwerkvrij vakantiepark? Zowel Landal GreenParks, TopParken en ook RCN hebben vuurwerkvrije vakantieparken.

TopParken heeft maar liefst 12 vuurwerkvrije vakantieparken. Landal GreenParks heeft 5 vuurwerkvrije parken en RCN heeft 3 vuurwerkvrije bungalowparken

Landal GreenParks: 5 vuurwerkvrije vakantieparken

Landal GreenParks heeft vijf vuurwerkvrije parken. Vuurwerk is er op deze vakantieparken niet bij, de enige knal is die van de champagnekurk en ben je verzekert van een vuurwerkvrije jaarwisseling. Een aanrader is Resort Nieuwvliet-Bad welke gelegen is op wandelafstand van de duinen en het strand. Uitwaaien en voor wie durft – een nieuwjaarsduik in zee! Je verblijft in luxe bungalows met een typische Zeeuwse uitstraling. Ook beschikt het Landal park over een restaurant, een speelzolder en een binnenzwembad.

De vuurwerkvrije vakantieparken van Landal zijn: Miggelenberg (Veluwe) Orveltermarke (Drenthe) Landal Hunerwold State (Drenthe) Landal Duc de Brabant (Noord-Brabant) en Resort Nieuwvliet-Bad (Zeeland)

Op de bovenstaande vijf Landal vakantieparken is vuurwerk afsteken verboden en zal Landal hier ook op controleren. Maar naast deze vuurwerkvrije parken heeft Landal ook vier vuurwerkluwe vakantieparken. Wat wil zeggen dat het op deze vakantieparken niet is toegestaan om vuurwerk af te steken, echter wordt hier niet op gecontroleerd. Deze vuurwerkluwe vakantieparken zijn: SuyderooghVlieduynReevallis en de Veluwse Hoevegaerde.

TopParken: 12 vuurwerkvrije vakantieparken

Ook TopParken heeft gezien dat er veel vraag was naar vuurwerkvrije vakantieparken. Want veel mensen zijn om uiteenlopende reden opzoek naar een rustige plek om het nieuwe jaar zonder harde knallen in te luiden. TopParken biedt nu ook de mogelijkheid om rustig oud en nieuw te vieren. Op de TopParken die als vuurwerkvrij zijn aangewezen, wordt er gecontroleerd en bovendien liggen deze parken rustig, wat de kans op omgevingsgeluiden beperkt.

Geniet van een fijne jaarwisseling zonder harde knallen! Boek hier een van de 12 vuurwerkvrije TopParken

RCN: 3 vuurwerkvrije vakantieparken

RCN heeft drie vakantieparken aangewezen waar vuurwerk afsteken verboden is! Deze RCN parken zijn RCN de Jagerstee, RCN vakantiepark de Noordster en Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Deze RCN parken zijn niet voor niets vuurwerkvrij, alle drie liggen ze op rustige plekjes, waardoor ze ook ideaal zijn om uren door de bossen of over het strand te dwalen. Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt aan zee! Dus voor wie durft kan ook een nieuwjaarsduik nemen in zee.

Vuurwerkvrij 2021 inluiden? Reserveer dan een vuurwerkvrij vakantiepark. Keuze is er voldoende, maar reserveer wel tijdig!

Meer vuurwerkvrije vakantieparken

Op zoek naar een bruisend vuurwerkvrij vakantiepark? Kijk dan eens bij Bungalowspecials. Hier tref je een groot aantal vuurwerkvrije parken aan, die beschikken over voorzieningen, zoals een binnenzwembad en een indoorspeeltuin. Ook is je hond meer dan welkom! Interesse? Boek één van deze vuurwerkvrije parken via Bungalowspecials. Of kijk op Bungalowparkoverzicht, ook hier vind je een overzicht van vuurwerkvrije vakantieparken.

We zien dat er steeds meer vuurwerkvrije parken bijkomen. Veel van deze vuurwerkvrije parken vind je in rustige en dunbevolkte gebieden, zoals op het platteland en midden in het bos. Al zijn er de afgelopen jaren veel vuurwerkvrije parken bij gekomen, toch is ons advies om tijdig te boeken. Door de populariteit zijn veel vuurwerkvrije parken snel volgeboekt.