Vuurwerkvrije parken. Vier rustig Oud & Nieuw!

2021 inluiden zonder het harde geknal van vuurwerk

 
 
Home / Artikelen / Vuurwerkvrije parken. Vier rustig Oud & Nieuw!
 

Wil je dit jaar de jaarwisseling rustig inluiden, zonder het harde geknal van vuurwerk? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark. De vuurwerkvrije vakantieparken zijn een relatief nieuw fenomeen. Maar door de grote vraag, zien we de laatste jaren een enorme groei aan vuurwerkvrije parken. Vooral voor jonge gezinnen en mensen met huisdieren, die de jaarwisseling willen inluiden zonder het harde geknal van vuurwerk, zijn deze vakantieparken een uitkomst. Om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken, wordt er ook gecontroleerd.

Zoek je een vuurwerkvrij vakantiepark? Zowel Landal GreenParks, TopParken en ook RCN hebben vuurwerkvrije vakantieparken.

TopParken heeft maar liefst 6 vuurwerkvrije vakantieparken. Landal GreenParks heeft 5 vuurwerkvrije parken en RCN heeft 3 vuurwerkvrije bungalowparken.

Landal GreenParks: 5 vuurwerkvrije vakantieparken

Landal GreenParks heeft zeven vuurwerkvrije parken. Vuurwerk is er op deze vakantieparken niet bij, de enige knal is die van de champagnekurk en ben je verzekert van een vuurwerkvrije jaarwisseling. Een aanrader is Resort Nieuwvliet-Bad welke gelegen is op wandelafstand van de duinen en het strand. Uitwaaien en voor wie durft – een nieuwjaarsduik in zee! Je verblijft in luxe bungalows met een typische Zeeuwse uitstraling. Ook beschikt het Landal park over een restaurant, een speelzolder en een binnenzwembad.

De vuurwerkvrije vakantieparken van Landal zijn: Miggelenberg (Veluwe) Orveltermarke (Drenthe) Landal Hunerwold State (Drenthe) Landal Duc de Brabant (Noord-Brabant) en Resort Nieuwvliet-Bad (Zeeland)

Hof van Salland is ook een vuurwerkvrij vakantiepark

Op de bovenstaande Landal parken kun je in alle rust het nieuwe jaar beginnen. Niet alleen is dit fijn voor u, ook veel honden vinden de harden knallen van het vuurwerk niet prettig. Voorkom stress en reserveer tijdig een vuurwerkvrij vakantiepark. Een ander fijn vuurwerkvrij vakantiepark, waar honden meer dan welkom zijn, is het luxe en goed gewaardeerde Hof van Salland. Hier verblijf je in luxe wellness bungalows, met een whirlpool en sauna of kies je voor een romantische twee persoons lodge? Bovendien ben je in het parkrestaurant op nieuwjaarsdag welkom voor een nieuwjaarsborrel en een hapjesbuffet.

Een van de luxe wellness villa’s op Hof van Salland

TopParken: 6 vuurwerkvrije vakantieparken

Ook TopParken heeft gezien dat er veel vraag was naar vuurwerkvrije vakantieparken. Want veel mensen zijn om uiteenlopende reden opzoek naar een rustige plek om het nieuwe jaar zonder harde knallen in te luiden. TopParken biedt nu ook de mogelijkheid om rustig oud en nieuw te vieren. Op de TopParken die als vuurwerkvrij zijn aangewezen, wordt er gecontroleerd en bovendien liggen deze parken rustig, wat de kans op omgevingsgeluiden beperkt.

Geniet van een fijne jaarwisseling zonder harde knallen! Boek hier een van de 6 vuurwerkvrije TopParken

RCN: 3 vuurwerkvrije vakantieparken

RCN heeft drie vakantieparken aangewezen waar vuurwerk afsteken verboden is! Deze RCN parken zijn RCN de Jagerstee, RCN vakantiepark de Noordster en Recreatiepark De Potten. Deze RCN parken zijn niet voor niets vuurwerkvrij, alle drie liggen ze op rustige plekjes, waardoor ze ook ideaal zijn om uren door de bossen of over het strand te dwalen. Recreatiepark De Potten ligt midden tussen de Friese wateren! Dus voor wie durft kan ook nog een nieuwjaarsduik nemen.

Vuurwerkvrij 2021 inluiden? Reserveer dan een vuurwerkvrij vakantiepark. Keuze is er voldoende, maar reserveer wel tijdig!

Meer vuurwerkvrije vakantieparken

Op zoek naar een bruisend vuurwerkvrij vakantiepark? Kijk dan eens bij Bungalowspecials. Hier tref je een groot aantal vuurwerkvrije parken aan, die beschikken over voorzieningen, zoals een binnenzwembad en een indoorspeeltuin. Ook is je hond meer dan welkom! Interesse? Boek één van deze vuurwerkvrije parken via Bungalowspecials. Of kijk op Bungalowparkoverzicht, ook hier vind je een overzicht van vuurwerkvrije vakantieparken.

We zien dat er steeds meer vuurwerkvrije parken bijkomen. Veel van deze vuurwerkvrije parken vind je in rustige en dunbevolkte gebieden, zoals op het platteland en midden in het bos. Al zijn er de afgelopen jaren veel vuurwerkvrije parken bij gekomen, toch is ons advies om tijdig te boeken. Door de populariteit zijn veel vuurwerkvrije parken snel volgeboekt.