Zoek een artikel voor Inspiratie!

Bekijk hier alle artikelen
 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een stad
 

Vijf steden voor een stedentrip in december

Wellicht dat je de kou moet trotseren, maar de decembermaand is toch echt een uitstekende maand voor een stedentrip! We tippen vijf winter steden!

Meer info
 

De fijnste tips voor een weekendje Amersfoort

Amersfoort mag met recht een sprookjesachtige stad genoemd worden! Tijdens een bezoekje waan jij je in vervlogen tijden. Lees hier wat je niet mag missen in Amersfoort!

Meer info
 

Ommen: Een sfeervol Hanzestadje aan de Vecht

Ommen is een historisch stadje aan de Vecht, met tal van leuke winkels en interessante musea. Maar ook een boottocht over de Vecht is een aanrader. We tippen de highlights in Ommen.

Meer info
 

Wat te doen in Vlissingen? Onze tips!

Vlissingen is een gezellige stad aan het water, met een boulevard en heerlijke stranden. We tippen de hoogtepunten, die je absoluut moet bezoeken.

Meer info
 

De absolute must-sees van Apeldoorn

Als er één woord van toepassing is op Apeldoorn, dan is het wel ‘verscheidenheid’. Het is een gezellige, sfeervolle stad, omringd door natuur. We tippen de hotspots!

Meer info
 

Wat te doen in Arnhem? Alle highlights!

Arnhem heeft het allemaal! Dwaal door de historische kelders, bezoek het Openluchtmuseum, Burgers Zoo en ga shoppen! We tippen de highlights in Arnhem!

Meer info
 

Wat te doen in Deventer? Dit zijn onze tips!

Deventer biedt bijzonderheden voor jong en oud: wat dacht je van het Speelgoedmuseum, het Charles Dickens Kabinet en De Waag? Shopfanaat? Ook dan zit je in Deventer goed!

Meer info
 

Wat te doen in Zutphen? De 6 must-sees!

Zutphen is misschien niet een voor de hand liggende stedentrip bestemming. We denken vaak eerst aan steden als Nijmegen en Arnhem, maar Zutphen is een geweldig alternatief!

Meer info
 

Wat te doen in Zwolle? De 5 must-visits!

Al eens gedacht aan Zwolle als bestemming voor je volgende stedentrip? We kunnen je deze prachtstad van harte aanbevelen! We tippen de must-visits in Zwolle!

Meer info
 

De fijnste tips voor een weekendje Alkmaar

Je zult verbaast zijn over de pracht van Alkmaar. Wandel door het historisch centrum, ga winkelen en bezoek de kaasmarkt. Kortom, laat je verrassen door Alkmaar!

Meer info
 

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.