Zoek lekker weg inspiratie!

Stedentrips

Tijdens een stedentrip ben je er even helemaal uit, zonder dat je daar veel vakantiedagen voor nodig hebt. Ideaal! Of je nu geïnteresseerd bent in historische bezienswaardigheden, de geschiedenis van de stad wilt verkennen, wilt winkelen of gewoon lekker wilt dwalen door de stad van je keuze. Dus pak je koffer en reis af naar de stad van jouw keuze.

Wat te doen in Füssen? De leukste tips!

Ga je naar Füssen in Beieren? Check dan onze insider-tips voor Füssen met handige tips en de absolute must-see bezienswaardigheden.

Lees meer

Wat te doen in Berchtesgaden? 6x de leukste tips!

Ga je naar Berchtesgaden in Beieren? Check dan onze insider-tips en de absolute must-see bezienswaardigheden.

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Salzburg? 9x de tofste tips!

Ga je naar Salzburg en ben je benieuwd wat er allemaal te beleven is? In dit artikel lees je alle tips voor een bezoek aan Salzburg.

Lees meer

Wat te doen in Neurenberg? 20x de tofste tips!

Ga je naar Neurenberg en ben je benieuwd wat er allemaal te beleven is? In dit artikel lees je alle tips voor een bezoek aan Neurenberg.

Lees meer

5x De leukste winkelsteden net over de Duitse grens

Wil je shoppen en wil je een keer iets anders? Dan is het een leuk idee om deze 5 leuke winkelsteden in Duitsland te bezoeken.

Lees meer

Wat te doen in Leuven? 10x de tofste tips!

Ga je naar Leuven en ben je benieuwd wat er allemaal te doen en te beleven is? In dit artikel lees je alle tips voor een bezoek aan Leuven.

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Gent? 11x de tofste tips!

Wil je de charme van België proeven? Dan moet je in Gent zijn! Hier word je overrompeld door historische pracht. We tippen de tofste tips voor een stedentrip naar Gent!

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Brussel? 15x de tofste tips

Ga je naar Brussel en ben je benieuwd wat er allemaal te doen en te beleven is? In dit artikel lees je alle tips voor een bezoek aan Brussel

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Brugge? 13x de tofste tips

Er zijn veel bezienswaardigheden in Brugge, waardoor het lastig kiezen is. Hier zijn enkele must-sees die je niet mag missen!

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Antwerpen? 14x de tofste tips

De gemoedelijke sfeer in combinatie met de mooie bezienswaardigheden, maken van Antwerpen een topbestemming. We tippen enkele hoogtepunten.

Lees meer

Dit zijn de mooiste steden aan de Belgische Kust

Ga je de Belgische Kust verkennen? Dan geven we je hier graag een voorproefje van de mooiste steden aan de Belgische kust. Welke stad zet jij op je verlanglijstje?

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Cochem? De leukste tips!

Cochem is een perfecte bestemming voor een weekendje weg. Gemakkelijk bereiken en is er van alles te beleven!

Lees meer