Zoek een artikel voor Inspiratie!

Bekijk hier alle artikelen
 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een stad
 

Zoek en boek een hotel

Voordeeluitjes Voordeeluitjes

Voordeeluitjes - boek een last minute hotel

Trivago Trivago

Trivago - vergelijk alle hotels op prijs

 

Wat te doen in de stad Groningen

Groningen is een gezellige stad, met tal van winkels, veel eetgelegenheden en tal van bezienswaardigheden. We tippen de must-see van de stad Groningen!

Meer info
 

Wat te doen in Leeuwarden? De hotspots

Slenter door de historische binnenstad, beklim de Oldehove toren en loop eens een museum binnen. Ook aan winkels, terrasjes en eetgelegenheden geen gebrek!

Meer info
 

Wat te doen in Nijmegen? 6 must-see!

Bij Nijmegen denk je direct aan de wandelvierdaagse, maar Nijmegen heeft meer. Shoppen, slenteren door het centrum en het Kronenburgerpark bezoeken. De highlights van Nijmegen!

Meer info
 

Dagje Utrecht? We tippen de 6 must-visits!

Utrecht bruist en is perfect voor een stedentrip. Geniet van een kop koffie op het oude Domplein, beklim de Dom Toren en ga shoppen! We tippen de 6 must-visits!

Meer info
 

Wat te doen in Haarlem? Alle highlights!

Haarlem is de stad van de Grote Kerk, de drukbezochte zaterdagmarkt en veel gezellige terrasjes. Kortom, perfect voor een city trip! We tippen de highlights!

Meer info
 

Wat te doen in Middelburg – 8 must visits

Middelburg is niet alleen een historische stad met veel bezienswaardigheden. Ook is Middelburg de perfecte uitvalsbasis om andere delen van Zeeland te verkennen.

Meer info
 

De fijnste tips voor een weekendje Breda

In Breda is altijd wat te beleven! Of je er nu een dagje of een weekend bent, er is altijd wat te zien en te doen in het eeuwenoude centrum.

Meer info
 

Den Bosch – smullen en hotspots ontdekken

Maak een rondvaart, steek een kaarsje aan in de Sint-Janskathedraal en smul van een Bossche Bol op het gezellige Minderbroedersplein.

Meer info
 

De mooiste must-see in Eindhoven

Moderne kunst, geschiedenis, shoppen en natuur .. er is voor ieder wat wils in Eindhoven. We tippen de mooiste bezienswaardigheden in Eindhoven.

Meer info
 

Wat te doen in Valkenburg? De hotspots

Wanneer je een paar dagen weg wil, dan is Valkenburg uitstekend! Want de gezellige terrasjes, de Mergelgrotten en Thermae 2000 geven je een heerlijk vakantiegevoel.

Meer info