Zoek lekker weg inspiratie!

Wow! Park Allgäu is echt een tóp vakantiepark

Laatste update op 15 januari 2024 door Jozet

Zowel Center Parcs Allgäu als de directe omgeving hebben ontzettend veel moois te bieden! Het vakantiepark wordt omringd door bergen, bossen, meren en kastelen die uit een sprookjesboek lijken te zijn ontsnapt. Voordat je deze schitterende streek gaat verkennen, kun je eerst volop genieten op het park Allgäu. Wist je dat Park Allgäu overloopt van spectaculaire recreatie- en wellness faciliteiten? We lichten hier alle goede redenen uit om niet langer te aarzelen en meteen een droomvakantie te boeken naar vakantiepark Allgäu!

Supergaaf tropisch zwemparadijs!

Het tropisch zwemparadijs van vakantiepark Allgäu, zit bomvol verrassingen. De aqua crater glijbaan, waar je in een band vanaf glijdt, biedt je een spectaculaire beleving. Of wat dacht je van je mee laten voeren door de wildwaterbaan? Heb je al ooit gesnorkeld en tropische vissen gespot? Hier is het mogelijk. Andere toppers in dit zwemparadijs zijn het golfslagbad, het klimbad, het kinder-doe-bad en het buitenzwembad. Het water playhouse biedt de kinderen eindeloze water- en speelpret. Verder kun je hier ook raften, duiken of een aqua training volgen.

Uitmuntende wellness voorzieningen

Is jouw motto voor deze vakantie intens ontspannen? Dan wil je direct naar vakantiepark Allgäu! Hier kun je terecht in de Spa & Country Club met ultieme wellness voorzieningen binnen een rustgevend decor en een vriendelijke sfeer. Dompel je onder in een van de bubbelbaden, stoom de spanningen los in de sauna of de hamam of geef je over aan de handen van professionele massagetherapeuten. Een ander uniek element in het wellness center is de zoutcabine. Dit is een ware weldaad bij stress, vermoeidheid en huidproblemen.

Wellness cottages

Een andere goede reden waarom jij naar vakantiepark Allgäu wil, is omdat je hier ook binnen je eigen vakantieaccommodatie van wellness kunt genieten. Daarvoor boek je een van de wellness cottages. Deze zijn beschikbaar voor 4, 6, 8 en 12 personen. Je kunt dan tijdens je verblijf helemaal tot jezelf komen in de wellness badkamer, die uitgerust is met een Finse sauna, een bubbelbad en een hamam douche. Daarnaast vind je op je privéterras ook nog een whirlpool. Dat is pas echt pure verwennerij!

De kinderen vervelen zich hier geen moment!

Het is lastig om een vakantiebestemming te kiezen die elk gezinslid aanspreekt. Bij vakantiepark Allgäu zit je echter altijd goed. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Er zijn vijf te gekke buitenspeeltuinen met elk een apart dierenthema en er is ook nog de spectaculaire binnenspeeltuin Baluba, met speeltoestellen, mini-auto’s en trampolines. Dierenvriendjes begeven zich naar de kinderboerderij. Verder zetten Orry en zijn vrienden de boel graag op stelten met shows en evenementen. Je kunt ook diverse betaalde activiteiten boeken, waaronder ‘wannabe’ activiteiten, kids workshops, kids safari en een klimparcours.

Veel activiteiten en entertainment

Op vakantiepark Allgäu beleef je magische momenten. Veel entertainment is inbegrepen, zoals een family quiz night en de live muziekoptredens. Daarnaast zijn er nog vele activiteiten die je tegen betaling kunt boeken. Huur een waterfiets of maak een tochtje met een elektrische boot. Je kunt ook minigolven, zowel indoor als outdoor. Of wat dacht je van het avontuur aangaan in het klimparadijs met 21 klim- en springvoorzieningen?! Daarnaast is er nog een klimparcours tussen de bomen door. Center Parcs Allgäu organiseert ook diverse excursies, zoals een golf-, ski- of tandemparagliding excursie.

Top entertainment op dit 5 birdies park!

Je bent er ondertussen vast al van overtuigd, dat jij niets anders wilt dan vakantie vieren bij vakantiepark Allgäu. We geven je hier graag toch nog een allerlaatste goede reden om meteen te boeken, namelijk het feit dat dit een 5 birdies park is! Center Parcs classificeert haar parken met birdies. ‘5 birdies’ is de hoogste classificatie en betekent dus dat het betreffende park tot de beste parken behoort. Op vakantiepark Allgäu ben je verzekerd van top voorzieningen en top entertainment. Hier vind je vakantieplezier en comfort van het hoogste niveau! Interesse in een vakantie op het luxe Center Parcs Allgäu? Boek dan hier Center Parcs Allgäu

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

20x De mooiste kinderhotels van Nederland