Zoek lekker weg inspiratie!

7x Waarom jij naar Landal het Vennenbos wil

Laatste update op 15 januari 2024 door Jozet

Kinderen en op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark, dan is het Vennenbos in Harpert een zeer goede keuze! Dit gemoedelijk vakantiepark staat namelijk bol van de spel- en speelvoorzieningen, heeft een schitterende ligging in het bos en heeft zeer goede reviews. Natuurlijk mogen we het geweldige subtropische zwemparadijs en het spannende doolhof niet vergeten. Het jaarrond is het animatieteam actief en ook een dagje Eindhoven is zo gemaakt. Kortom, we geven je 7 redenen waarom jij naar Landal Het Vennenbos wil.

1. De omgeving van het Vennenbos is lekker afwisselend

Landal Het Vennenbos in Harpert ligt mooi verscholen tussen het groen, waardoor je ook echt het eventjes weg gevoel krijgt! Maar al lijkt het op het Vennenbos dat je mijlen ver verwijdert bent van het drukte, toch ben je ook zo in Eindhoven. Een middagje shoppen, een hapje eten of een museum bezoeken. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan het PreHistorisch Dorp in Eindhoven en ook Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is gemakkelijk bereikbaar. Zoek je natuur en rust, je wordt omgeven door het Brabantse platteland, hier bepalen weilande, plattelands weggetjes en bossen het landschap. Ideaal om te fietsen en te wandelen. Ook België ligt vlakbij.

2. De bungalows zijn gelegen in het groen en vernieuwd

De bungalows op Landal Het Vennenbos zijn eenvoudig ingericht, nu denk je wellicht is dit dan een van de reden om naar het Vennenbos in Harpert te gaan, wellicht niet direct. Maar de bungalows voldoen prima en zijn ze vaak een stukje goedkoper als de nieuwere en luxe bungalows van Landal. Bovendien is de ligging super: midden in het groen! Je stapt dus zo vanaf je terras het groen in. Ideaal!  Bovendien heeft een groot gedeelte van de bungalows een nieuw en fris interieur gekregen, waarbij alles is vernieuwd: een nieuwe keuken, nieuwe meubels en hebben de muren een fris en nieuw kleurtje gekregen.

3. Vier verschillende eetgelegenheden

De Park Plaza is het hart van Landal het Vennenbos! Je vindt hier naast gezellige terrasjes ook vier eetgelegenheden. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kinderen willen vast naar Pizza Limone, want hier kunnen ze hun eigen pizza samenstellen en door de open keuken kunnen ze ook zien, hoe de koks met het pizzadeeg gooien. Of wat dacht je van de trendy brasserie, waar (streek) gerechten op de menukaart staan? Kun je niet kiezen dan is het family buffet restaurant wellicht een goede keuze. Dan is er nog een snackbar. Wil je zelf koken, ga dan naar de supermarkt, waar jezelf kunt scheppen en tappen om de verspilling van verpakkingen tegen te gaan.

4. Veel sport- en speelvoorzieningen. Ook voor tieners!

Landal Het Vennenbos is een van de top parken van Landal! Dat zie je ook terug in de vele voorzieningen. Voor de oudere jeugd is er een multifunctioneel sportveld, een tokkelbaan en kunnen ze onder begeleiding handboogschieten. Super spannend is ook het grote doolhof met uitkijktoren en het pondje met trekvlot. Voor de kleine kinderen is er een kinderboerderij met een grote buitenspeeltuin en kunnen ze rondrijden in een echte safari jeep en op ontdekking gaan met de ‘kids en running track’ route. Maar samen midgetgolfen, waterfietsen en een partijtje bowling op de vernieuwde bowlingbaan kan natuurlijk ook.

5. Dolle pret met Bollo de Beer en Puk & Pelle

Zowel Bollo de Beer als Puk en Pelle wandelen rond op Landal Het Vennenbos. Dubbelen pret dus! Puk en Pelle verzorgen twee keer in de week een theatershow, waarin kinderen de hoofdrol spelen. Maar ook bingo en een appeltaart bakken behoren tot de activiteiten. Natuurlijk heeft Bollo ook zijn eigen huisje op het Vennenbos, een prima plekje om een foto te maken en kunnen kinderen hun tekeningen in de brievenbus stoppen, want Bollo stuurt altijd een kaartje terug. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd met Bollo in de hoofdrol. Denk aan knutselen, koekjes bakken en dansen met Bollo. Leuk voor de aller kleinste Bollo leest ook voor.

6. Zwemmen in het subtropisch zwembad

De absolute topper van het Vennenbos is het subtropisch waterparadijs. Bubbelen in de whirlpool, suis van de twee spannende waterglijbanen en de golven trotseren in het golfslagbad. Nieuw is de interactieve waterplayground, dit is een gaaf eiland, waar kinderen van de glijbanen roetsjen, onder de watersproeiers rennen, spelen en klimmen over de waterspeeltoestellen. Voor de allerkleinste is er een veilig kinderdoebad, waar ze in alle rust kunnen spetteren in het warme water. Lekker ontspannen kan in de infraroodsauna. In de zomer is bij mooi weer het openluchtzwembad met ligweide dé ideale plek op te zonnen, te luieren en te spelen.

7. Zeer goede reviews

Ook de vele reviews op Bungalowparkoverzicht.nl laten zien dat Landal het Vennenbos een uitstekend Landal park is. De gasten beoordelen het Vennenbos dan ook met een 8,6! Zo kunnen we lezen dat veel gasten het zwembad fantastisch vinden en er veel activiteiten zijn, ook voor tieners! Ook de ligging, direct aan het natuurgebied ‘De Kempen’, is top! Je wandelt zo de natuur in en er is een grote kans dat konijntjes en ook eekhorentjes zo over het terras huppelen. Ook het animatieteam met Puck en Pelle en Bollo de Beer worden genoemd als een echte plus. Ook voor de volwassenen is er in de avond animatie in de Park Plaza.

Meer van Landal het Vennenbos

Het Vennenbos is een geliefd en een goed gewaardeerd Landal vakantiepark. Wil je kijken wat andere zeggen over Landal het Vennenbos, lees dan de reviews op Bungalowparkoverzicht.nl. Wil je zeker zijn van een vernieuwde bungalow, reserveer dan tijdig! Maar je kunt ook wachten op een aanbieding. Je bent dan in veel gevallen iets goedkoper uit. Maar je moet dan wel genoegen nemen met wat er dan nog boekbaar is. Meer info en reserveren kan op de website van Landal.

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

20x De mooiste kinderhotels van Nederland