Zoek lekker weg inspiratie!

Hof van Salland is op en top genieten

Laatste update op 15 januari 2024 door Jozet

Ben je eraan toe om eens echt alles de boel de boel te laten? Even het dagelijkse leven los te laten en heerlijk te ontspannen? Reserveer dan een van de super-de-luxe bungalows op vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn. Want de heerlijke, natuurrijke omgeving van Overijssel, de luxe wellness bungalows en uitstekende  voorzieningen dragen hier allemaal toe bij. We vertellen je er graag meer over en geven 6 redenen waarom jij een keer naar vakantiepark Het Hof van Salland moet gaan.

De ultieme omgeving om te wandelen en fietsen

Wandel of fiets jij graag, dan is het Hof van Salland daarvoor een perfecte uitvalsbasis! In het nabijgelegen gebied de Lemelerberg en in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug liggen prachtige wandelroutes. Zo starten er bijvoorbeeld veel wandelingen vanaf het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het informatiecentrum op de Holterberg. Verder nodigt de omgeving je ook uit tot fietstochten door dorpen, langs monumentale boerderijen en schitterende landhuizen. Op het Hof van Salland is een fietsverhuur aanwezig, met onder meer elektrische fietsen, tandems, bakfietsen en mountainbikes.

Verblijf in een luxe wellnes bungalow

Begin je vakantie goed door op het Hof van Salland even lekker weg te duiken in een van de luxe wellness bungalows. Hier kom je meteen helemaal tot rust. De bungalow is modern ingericht en straalt een en al rust en comfort uit. Je kunt hier stoom afblazen in een traditionele opgietsauna of de stress weg laten bubbelen in de whirlpool. Al ooit onder een sunshower gestaan? Dit is een douche voorzien van een zonlichtfunctie. Na afloop kun je nagenieten van jouw zen-moment in een lounge stoel op het terras. Met hernieuwde energie kun je vervolgens volop van jouw vakantie genieten op en rond dit heerlijke vakantiepark.

Geniet optimaal van rust en ruimte

Wat vakantiepark het Hof van Salland tot de ideale bestemming maakt om van rust en ruimte te genieten, is de ligging in een rustige en natuurrijke omgeving en de parkachtige en kleinschalige opzet van dit vakantiepark. Je verblijft hier in een vrijstaande vakantievilla met voldoende ruimte eromheen. Zowel de villa als de tuin zijn zeer ruim, waardoor je verzekerd bent van veel privacy. Of je nu binnen wilt relaxen of lekker ongestoord buiten wilt zitten, hier ben je op het juiste adres. Het vele groen en de mooie waterpartijen op het park dragen extra bij aan dit ultieme gevoel van rust en ruimte!

Prettige aanvullende services

Ook de prettige aanvullende services zullen je ervan overtuigen dat een vakantie naar vakantiepark Het Hof van Salland een goed idee is. Wil je je partner bij aankomst verrassen, dan wordt ervoor gezorgd dat er een verwenpakket klaarstaat met chocola, bubbels en rozenblaadjes. Verder is het mogelijk om de ontbijtservice in te schakelen, zodat je zonder zorgen uitgebreid kunt ontbijten in je bungalow. Daarnaast is er ook een broodjesservice. Wil je ‘thuis’ dineren, zonder dat je zelf in de weer moet in de keuken? Doe dan een beroep op de take-a-away service. Het is ook mogelijk om een fonduepan met benodigdheden en ingrediënten in je bungalow te laten bezorgen.

Diverse fijne voorzieningen

Alle voorzieningen op vakantiepark het Hof van Salland staan in het teken van rust en ontspanning. Op zomerse dagen is het heerlijk om verkoeling te zoeken in het buitenzwembad en te relaxen op de ligweide. Er is eveneens een peuterbadje. Tennisliefhebbers kunnen terecht op de professionele all weather tennisbaan om de dagelijkse stress weg te sporten. Verder is er ook nog een speeltuintje voor de kinderen. Aan het einde van de dag kun je je culinair laten verwennen in Restaurant de Hazelaer. Op dit vakantiepark zul je geen luidruchtig entertainment vinden! Je bent gegarandeerd van je welverdiende rust.

Zeer goede reviews

Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt, dan verwijzen we je graag naar de zeer goede reviews van Hof van Salland. De gasten zijn zeer te spreken over de ruime en landelijk ingerichte villa’s en over hoe schoon en verzorgd ze zijn. En wat dacht je van commentaren als ‘Wow, deze locatie overtrof onze verwachtingen’, ‘heerlijke wellness bungalows’, ‘een geweldige ontvangst’, ‘inmiddels bezoeken wij het park elk jaar’. Is de volgende goede review van jou?

Goed om te weten: Hof van Salland staat ook in 2019 in de top 10 van beste vakantieparken van Nederland. Het gemiddeld waarderingscijfer op Zoover: 9.63

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

20x De mooiste kinderhotels van Nederland