Zoek lekker weg inspiratie!

Bezoek Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld

Met de komst van de lente opent Keukenhof in Lisse weer haar deuren! Het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn dat Keukenhof bekendstaat als ’s werelds mooiste lentepark. Met meer dan 7 miljoen bloembollen trekt het bezoekers van over de hele wereld, die maar geen genoeg kunnen krijgen van deze prachtige bloemen. Als je een dagje vrij hebt, is een bezoek absoluut een aanrader. Keukenhof heeft haar stoffige imago van zich afgeschud en staat nu bekend als een fantastische dagtrip. En waarom zou je niet een overnachting overwegen? De omgeving heeft ook veel te bieden.

Een dagje naar Keukenhof? Blijf slapen

Moet je een paar uur reizen voor een bezoek aan Keukenhof? Dan is overnachten misschien een goede suggestie. De omgeving van Keukenhof heeft namelijk ook veel te bieden. Den Haag, Leiden en het strand van Noordwijk liggen vlakbij. Op die manier kun je de ene dag Keukenhof bezoeken en de volgende dag uitwaaien op het strand bij Noordwijk of Den Haag bezoeken.

  • Duinresort Dunimar is een rustig vakantiepark in de Bollenstreek en de aaneengeschakelde bungalows, zijn ideaal als uitvalsbasis voor fietstochten of autoritten door dit kleurrijke bloemengebied.
  • Slechts op 10 minuten fietsen van het Noordzeestrand bevindt zich EuroParcs du Soleil. Ontdek de Bollenstreek en ga uitwaaien aan de Zuid-Hollandse kust. Kinderen kunnen zorgeloos spelen in de overdekte speeltuin en het binnenzwembad.
  • Voordeeluitjes biedt voordelige arrangementen voor een bezoek aan de Keukenhof. Je hebt keuze uit 3- en 4-sterrenhotels die niet alleen comfortabele kamers bieden, maar ook extra’s zoals een diner en/of een warm welkom met koffie en gebak. Bovendien liggen verschillende hotels in de buurt van Noordwijk. Na een dagje Keukenhof kun je uitwaaien op het strand.
  • Laat je verrassen door de kleurenpracht, in combinatie met een ontspannen verblijf in één van de nabijgelegen Fletcher hotels. Zo ben je na een dagje Keukenhof verzekerd van een goed bed en een 3-gangendiner, met keuze uit 3- en 4-sterrenhotels.

Overnachten nabij Keukenhof? Hier zit je goed

Keukenhof in Lissen, meer dan alleen maar tulpen

Keukenhof had vroeger een ietwat stoffig imago, maar de laatste jaren heeft Keukenhof een ware transformatie ondergaan en wordt een dagje Keukenhof gezien als een fantastisch uitje. Deze vernieuwing heeft veel te maken met de diverse activiteiten die ze nu organiseren. Verschillende paviljoens bieden inspirerende exposities, kun je in de geschiedenis van de tulp duiken en zelfs deelnemen aan fotoworkshops. Voor wie alles wil ontdekken over de Keukenhof is er de Keukenhof-rondleiding, die dagelijks om 14.00 uur start vanuit het Juliana Paviljoen. En het beste van alles: deelname is gratis! En laten we het belangrijkste niet vergeten: ‘Keukenhof is een prachtig decor voor kleurrijke (familie)foto’s’. Boek je ticket online en sla de wachtrij over € 20,- p.p

Beleef de kleurrijke tulpen- en bloembollenvelden in je eigen tempo met deze 100% elektrische en milieuvriendelijke Renault Twizy voor 2 personen.

Met de kinderen naar Keukenhof in Lisse? Ja zeker!

Je zou het misschien niet verwachten, maar Keukenhof is ook heel leuk voor kinderen. Er is een kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin. Als je kinderen wat ouder zijn, is de speurtocht ‘Uit je bol’ een aanrader. Tijdens deze speurtocht leren ze veel over de groei en bloei van de tulpen. Na een dagje Keukenhof kun je de dag afsluiten in het poffertjesrestaurant.

Openingstijden van de Keukenhof 2024

Keukenhof is van 21 maart t/m 12 mei 2024 geopend, van van 08:00 – 19:30 uur. Een entreekaartje kost €20,- kinderen tussen de 4 en 11 jaar betalen €9,- entree en kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Let wel op, de tulpen bloeien alleen van half maart tot half mei en daarom is Keukenhof alleen in deze periode open.

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

20x De mooiste kinderhotels van Nederland