Tip! Een dagje Keukenhof is genieten

Het mooiste lentepark ter wereld

 
 
Home / Artikelen / Tip! Een dagje Keukenhof is genieten
 

Voorjaar en dit betekent, dat de Keukenhof in Lisse weer open is! Waarschijnlijk is het overbodig om te vertellen dat de Keukenhof het grootste en mooiste lentepark ter wereld is. Dat de ruim 7 miljoen bloembollen in bloei, toeristen van over de gehele wereld aantrekken, die maar geen genoeg kunnen krijgen van de schitterende bloemenpracht. Dus zou je een dagje vrij hebben, dan kunnen we een dagje Keukenhof zeker aanraden. Want de Keukenhof heeft het stoffige imago van zich af weten te schudden en staat nu bekend als een leuk daguitje.Bezoek de Keukenhof en blijf slapen want de omgeving heeft ook veel te bieden. We tippen de beste keukenhof arrangementen.

Aanrader! Zowel Fletcher alsook Voordeeluitjes hebben fijne (all-in) Keukenhof arrangement. Zoek je een huisje dan is Roompot Dunimar perfect!

De Keukenhof: Meer dan alleen maar tulpen

De Keukenhof had een wat stoffig karakter, maar de laatste jaren is hier verandering in gekomen en wordt een dagje Keukenhof gezien als een leuk daguitje. Dat de Keukenhof dit stoffig karakter van zich af heeft weten te schudden, heeft te maken met de vele andere activiteiten die ze organiseren. Zo zijn er diverse paviljoens met inspirerende exposities, vinden er tal van evenementen plaats, kun je rondvaren met een fluisterboot, leer je het verhaal achter de tulp en worden er fotoworkshops gegeven. Wil je alles weten van de Keukenhof? Ga dan mee met de Keukenhof-rondleiding. De rondleiding start elke dag om 14.00 uur vanuit het Juliana Paviljoen. Deelname is gratis! Natuurlijk mogen we het belangrijkste niet vergeten ‘De Keukenhof is een geweldig decor voor kleurrijke (familie) kiekjes’.

Ski the line: Koop hier je ticket voor Keukenhof. Je hoeft dan niet in de rij te staan, maar kun je direct naar binnen.

Met de kinderen naar Keukenhof? Ja zeker!

Al zou je het niet verwachten, maar Keukenhof is ook leuk voor kinderen. Zo is er een kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin. Voor de allerkleinsten is er een Nijntje-speeltuin. Zouden je kinderen wat ouder zijn, dan is de speurtocht ‘uit je bol’ een aanrader. Tijdens deze speurtocht leren ze veel over de groei en bloei van de tulpen. Na een dagje Keukenhof kun je de dag af sluiten in het poffertjes restaurant.

Blijf slapen: Boek een Keukenhof arrangement

Zou je een aantal uurtjes moeten reizen voor een bezoekje aan de Keukenhof? Dan is een overnachting wellicht een goede suggestie. De omgeving van de Keukenhof heeft namelijk ook veel te bieden. Den Haag, Leiden en het strand van Noordwijk liggen vlakbij. Zo kun je de ene dag Keukenhof bezoeken en de volgende dag uitwaaien op het strand bij Noordwijk of Den Haag bezoeken.

  • Laat je verrassen door de kleurenpracht, in combinatie met een ontspannen verblijf in één van de nabijgelegen Fletcher hotels. Zo ben je na een dagje Keukenhof verzekerd van een goed bed en een 3-gangen diner. met keuze uit 3- en 4 sterren hotels.
  • Voordeeluitjes heeft voordelige keukenhof arrangementen. Keuze is er uit 3- en 4 sterren hotels die naast een goede hotelkamer een aantal fijne extra’s aanbieden zoals een diner en/of ontvangst met koffie met gebak. Bovendien liggen een aantal hotels rondom Noordwijk. Na een dagje Keukenhof kun je dan uitwaaien op het strand bij Noordwijk.

Goed om te weten: boek je een Keukenhof arrangement dan, krijg je in de meeste gevallen per persoon een gratis entreebewijs voor de Keukenhof

Openingstijden van de Keukenhof

De Keukenhof is van 24 maart t/m 15 mei 2022 geopend, van van 08:00 – 19:30 uur. Een entreekaartje kost €18,50 kinderen tussen de 4 en 11 jaar betalen €9,- entree en kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Let wel op, de tulpen bloeien alleen van half maart tot half mei en daarom is de Keukenhof alleen in deze periode open.

Na een kleurijk dagje geniet je van een goede hotelkamer en een diner. Een Keukenhof arrangement is perfect!