Zoek lekker weg inspiratie!

Waarom jij naar Village les Gottales wil!

Vier je vakantie op Landal Village les Gottales, gelegen op de top van de St. Jacques. Geniet van het fantastische uitzicht en je verblijft in een pittoreske torenwoning of een sfeervol vakwerkhuisje. Maar dit is echter niet de enige reden, waarom jij meteen naar deze paradijselijke plek wilt afreizen. Daar zijn nog meer goede redenen voor. Je wordt hier omgeven door groene heuvels en de feeërieke dalen van de rivier de Amblève met onder meer een schitterende waterval. We vertellen je graag meer over de hoogtepunten op en rond vakantiepark Landal Village les Gottales!

Natuurrijke omgeving met leuke attracties

Een ware topattractie in de omgeving van vakantiepark Landal Village les Gottales zijn de watervallen van Coo, die lang geleden door de monniken van de Abdij van Stavelot in de rivier de Amblève werden aangelegd. Het water klettert hier 15 meter omlaag. De rivier de Amblève trekt onder meer ook veel kajakliefhebbers vanwege de prachtige mogelijkheden om hun sport uit te oefenen of natuurlijk om het eens uit te proberen! Bij de watervallen ligt ook het te gekke pretpark Plopsa Coo, dat mooi opgaat in het landschap!

Laat je overtuigen door de goede reviews

Al veel vakantiegangers gingen je voor en beleefden een geslaagde vakantie bij vakantiepark Landal Village les Gottales. De veel goede reviews liegen er niet om. Kortom, nog een goede reden waarom jij ook graag naar vakantiepark Village Les Gottales wilt. Doe zelf al deze wonderlijke belevenissen op! Vooral de rustgevende sfeer op het park en de schitterende omgeving worden volop geprezen. De bezoekers van Village les Gottales hebben hier voornamelijk schitterende wandelingen gemaakt en hebben de mooie stadjes in de omgeving bezocht. Daarna was het heerlijk ‘thuiskomen’ op het vakantiepark.

Fijne accommodaties, ook voor 2 personen

Veel vakantieparken zijn gericht op gezinnen met kinderen of grote families. Op Landal Village les Gottales kun je ook heerlijk met zijn tweeën verblijven. Boek daarvoor een tweepersoons vakwerkhuisje of een romantische tweepersoons toren! Alles op het Landal park is gericht op rust en genieten van de mooie natuur. Er is geen luidruchtige animatie. Je kunt wel een balletje slaan op de tennisbaan, een partijtje badmintonnen of ontspannen jeu-de-boules spelen. Klink daarna een glaasje op het terras van je bungalow en laat de volgende ochtend verse broodjes bezorgen aan de deur!

Eindeloos wandelen en fietsen

Houd je van wandelen of fietsen in een inspirerende, groene omgeving? Dan is dat precies waarom jij naar vakantiepark Village les Gottales wilt! Er is niets zo aangenaam om tijdens een fikse wandeling de frisse boslucht op te snuiven en daarna moe maar voldaan neer te strijken op een terrasje in een van de charmante dorpjes. Op het park kun je ook stokken huren voor Nordic Walking. Houd je van ontspannen fietstochten? Dan vind je hier ook vlakke RAVeL-routes. Zoek je een grotere uitdaging, dan zijn er in de directe omgeving ook uitdagende mountainbikeroutes!

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

20x De mooiste kinderhotels van Nederland