Mont Royal: Vakantie in de Moezel

Hoog gelegen tussen de wijnvelden

 
 
Home / Artikelen / Mont Royal: Vakantie in de Moezel
 

Waarom jij naar Landal Mont Royal wil? Omdat je hier vanaf het landal park direct uitkijkt over de rivier de Moezel onder je. Kijk je om je heen, dan zie je dat je wordt omgeven door wijngaarden. Wat is dat daar in de verte? Een schitterende eeuwenoude burcht?! De reden dat veel vakantiegangers naar deze streek komen, is omdat het lijkt alsof je in een sprookje bent beland. Vakantiepark Mont Royal staat garant voor een comfortabel verblijf in Kröv in de Moezelstreek. Ontdek hier nog meer goede redenen waarom jij naar deze plek wilt!

Prachtig uitzicht over de Moezel

Daar doe je het allemaal voor! Je merkt dat je meteen dieper gaat ademen en dat het opgejaagde gevoel van alledag van je afvloeit. Vanaf vakantiepark Mont Royal kijk je uit over de rivier de Moezel en het omliggende glooiende, groene landschap. De wijngaarden sieren trots de hellingen. Kun je de trossen druiven al zien hangen? Op het park bevindt zich een vinotheek, waar je met een glaasje moezelwijn kunt klinken op een geslaagde vakantie. Met zo’n uitzicht en binnen deze sfeervolle ambiance weet je meteen dat het met jouw vakantie wel goed zit!

Nieuwe energieneutraal bungalows

Je wilt niet dat jouw vakantie het milieu extra belast! Leef je milieubewust, dan zullen de nieuwe energieneutrale bungalows van Landal Mont Royal je zeker aanspreken. Wat betekent het precies dat deze bungalows energiezuinig zijn gebouwd? Het houdt in dat er bij de bouw innoverende en duurzame technieken zijn gebruikt. Dit heeft geresulteerd in bungalows met zonnepanelen, luchtwarmtepompen en energiezuinige houtkachels ter ondersteuning van de centrale verwarming zonder fossiele brandstoffen. Daarbij bestaat het interieur uit gerecyclede materialen.

Vakantie vieren in een energieneutrale bungalow? Reserveer dan hier een energieneutrale bungalow

Het interieur van de energieneutrale bungalows is trendy en licht

Groepsbungalows voor 8, 10 en 12 personen

Nog een goede reden waarom jij naar vakantiepark Mont Royal wil, is omdat je hier jouw grote groep gemakkelijk kunt onderbrengen. Ga je met een grote familie of vriendengroep op vakantie? Dan zijn de groepsbungalows van dit park de ideale accommodatie. Hier vind je allemaal onderdak zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. De bungalows zijn hiertoe speciaal ingericht. Aan alle praktische details is gedacht. Denk onder meer aan een grote woon- en eetkamer, een volledig uitgeruste keuken afgestemd op grote groepen, vaatwasser, meerdere badkamers, slaapkamers met comfortabele boxspring bedden en een terras met terrasmeubilair.

Intresse in een van de groepsbunglows. Bekijk hier het aanbod

De 12-persoonsbungalow. Met 6 slaapkamers, 3 badkamers, sauna-/zonnehemelcombiatie en houtkachel

Veel sport- en speelvoorzieningen

Hoewel de directe omgeving van Mont Royal veel bezienswaardigheden en activiteiten biedt, is er op het park ook van alles te doen. Neem je zwembroek of bikini maar mee, want er is een overdekt zwembad met kinderbadje aanwezig. Daarnaast biedt de Adventure Golf baan pret voor de hele familie. De kinderen zijn uren zoet op het park, dankzij de leuke speeltuinen met onder meer een airtrampoline. In de zomermaanden staat het team van de Bollo Club klaar met leuke activiteiten als sporttoernooitjes en knutselen. De dieren in de dierenweide stelen de harten van vele jonge gasten!

Interesse in een vakantie op Landal Mont Royal? Boek dan hier Landal Mont Royal

Wandelen, fietsen en/of mountainbiken

Ben je een liefhebber van wandelen, fietsen of mountainbiken? Dan heb je nog een goede reden om meteen een reisje te boeken naar Landal Mont Royal. De mooiste wandelwegen lopen direct langs het vakantiepark, waaronder de premium wandelroute de Moselsteig. Fietsliefhebbers kunnen op het park terecht voor het huren van een fiets of mountainbike. Je kunt hier eveneens kinderzitjes en kinderfietsen huren. Verken met de hele familie de omgeving via de goede en vlakke fietspaden langs de Moezel. Voor fanatiekelingen zijn er ook uitdagende routes!