4x waarom jij naar TopPark Beekbergen wil!

Wandelen, samen in het bubbelbad en spot de ‘grote vijf’ van de Veluwe

 
 
Home / Artikelen / 4x waarom jij naar TopPark Beekbergen wil!
 

Houd je van lekker buiten zijn en de natuur beleven? Dan is een vakantie op de Veluwe op jouw lijf geschreven. TopPark Beekbergen is dan de ideale uitvalsbasis. Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie is hier aanwezig; luxe accommodaties, prettige recreatiefaciliteiten, talloze mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving en praktische voorzieningen. Er zijn dus heel wat goede redenen waarom jij naar TopPark Beekbergen wil. We lichten er hier 4 uit!

Spot de ‘grote vijf’ van de Veluwe

Ben je een liefhebber van ‘wildlife’? Dan hoef je niet af te reizen naar Afrika voor een safari. Ook op de Veluwe kun je wild spotten, hoewel dit natuurlijk wel ander soort wild is. Tot de grote vijf van de Veluwe behoren: het edelhert, de ree, het wild zwijn, de moeflon en de vos. Het is een aanrader om tijdens je verblijf op Recreatiepark Beekbergen op expeditie te gaan met een boswachter van Staatsbosbeheer. De kans is groot dat je een of meerdere van deze wilde dieren op het spoor komt!

Lees ook: Wat te doen op de Veluwe? Duik de natuur in!

Een paradijs voor fietsliefhebbers

Fietsliefhebbers zijn er in alle soorten. Houd je van ontspannen ritjes door de bossen? Huur dan een fiets op TopPark Beekbergen. Je kunt ook kiezen voor een elektrische fiets, die je af en toe wat extra kracht geeft om zo optimaal mogelijk te genieten van al het moois in de omgeving. Houd je van uitdagingen en stoere ritten? Dan staan er bij de fietsverhuur op het vakantiepark ook mountainbikes voor je klaar. Ze helpen je hier graag op weg met informatie over de mooiste fiets- en MTB-routes.

Is Recreatiepark Beekbergen wat je zoekt? Boek dan hier Toppark Beekbergen

Kleinschalig park met prettige recreatievoorzieningen

Ben je een natuurliefhebber en rustzoeker, dan is TopPark Beekbergen een aanrader. Er is hier geen grote luidruchtige recreatie of entertainment. Daarvoor in plaats kun je hier wel lekker zwemmen in het verwarmde buitenzwembad van mei tot en met september. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad. Kleine kinderen vermaken zich ook prima in de speeltuinen en op de sportveldjes. Na een heerlijk dagje op of rond het Toppark kun je aanschuiven in het Grand Café @thePark voor een diner.

Ervaar het genot van een eigen sauna in de tuin

Een van de redenen waarom jij naar Recreatiepark Beekbergen van TopParken wilt, is omdat je misschien altijd al wilde ervaren hoe het is om een eigen sauna te hebben. Boek dan een van Wellness bungalow met een buiten-sauna en buitendouche. Verder zal ook de smaakvolle inrichting van deze bungalow je aanspreken. Daarnaast zijn er ook aangename Comfort vakantiehuizen met grote ramen voor veel natuurlijk licht in huis, een moderne inrichting en met een zalig terras.

Interesse in een verblijft op Recreatiepark Beekbergen? Boek dan hier een fijne bungalow. Zoek je extra luxe dan is de sauna bungalow ideaal!