5x waarom jij naar park De Hooge Veluwe wil!

Actief of relaxed vakantie vieren het kan op Europarcs Hooge Veluwe

 
 
Home / Artikelen / 5x waarom jij naar park De Hooge Veluwe wil!
 

Op pad in de natuur, klinkt dat niet verleidelijk? Liever vandaag nog dan morgen! Een van de topbestemmingen in eigen land is de Veluwe. Het is een geweldige sensatie om herten te spotten en de frisse boslucht in te ademen. Je voelt je gauw weer als herboren. Maar de Veluwe biedt nog veel meer; ga ook kunst bewonderen in het Kröller-Müller Museum, naar Apenheul, het Land van Jan Klaassen of ga shoppen in Arnhem. Overnacht bij Europarcs De Hooge Veluwe. We geven je hier 5 goede redenen waarom dit de perfecte bestemming is!

Europarcs De Hooge Veluwe: Ideaal voor de optimale Veluwe ervaring


Een van de grootste troeven vanEuroparcs De Hooge Veluwe is de ideale ligging tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Beter kan niet! Je kunt meteen op onderzoek uit in dit schitterende natuurgebied. Behalve de perfecte ligging draagt ook de opzet van het vakantiepark bij aan de optimale Veluwe ervaring.Europarcs De Hooge Veluwe is namelijk een bosrijk park. Je valt in slaap met het geluid van de wind door de bomen en wordt gewekt door het gefluit van de vogels.

Lees ook: Wat te doen op de Veluwe? Duik de natuur in!

Actief of relaxed vakantie vieren? Het kan allemaal!

Houd je van een actieve vakantie, een relax vakantie of misschien wel van een combinatie van deze twee? Dan zit je opEuroparcs De Hooge Veluwe goed! Er is zowel een binnen- als buitenzwembad om baantjes te trekken of waterpret te bleven met de kinderen. Actievelingen kunnen sportief aan de slag in de fitnessruimte en voor serene rust trek je je terug in de sauna of in een van de infraroodcabines. Met de nieuw opgedane energie geniet je nog meer van een wandel- of fietstocht door de omgeving. Fietsen zijn te huur op het park.

Is Europarcs Hooge Veluwe wat je zoekt? Boek dan hier vakantiepark Hooge Veluwe

Volop speelpret en animatie voor de kinderen

Nog een goede reden omEuroparcs De Hooge Veluwe te boeken, is dat de kinderen het hier fantastisch zullen vinden. Bij het zien van de airtrampoline beginnen hun hartjes sneller te kloppen. Die willen ze natuurlijk meteen uitproberen! Er zijn ook houten speeltoestellen, die perfect binnen het natuurrijke decor passen. Bovendien kan er gekliederd worden met water en zand. In de schoolvakanties staat een enthousiast animatieteam voor ze klaar. Daarnaast zijn er ook nog sportvelden en een skelterverhuur aanwezig.

Vele verrassende vakantiehuizen!

Wist je al datEuroparcs vakantieparken uitblinkt in uitzonderlijke vakantiehuizen? Hier staat het park niet vol met allemaal dezelfde huisjes, maar met een bijzondere variatie aan accommodaties. Er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door nieuwe concepten, zoals de authentieke tiny houses die gebouwd zijn vanuit de levensfilosofie ‘minder huis, meer leven’. De slimme indeling en natuurlijke elementen doen je versteld staan. Overnachten in een van deze accommodaties is een uitzonderlijke belevenis!

Interesse in een verblijft op vakantiepark Hooge Veluwe? Boek dan hier een fijne bungalow.

Lekker tafelen en borrelen in restaurant Het Boshuis

OpEuroparcs De Hooge Veluwe staat alles in het teken van de natuur van de Veluwe. Ook de horecagelegenheden reflecteren de sfeer van de streek. Op het park ligt het sfeervolle restaurant Het Boshuis met een gevarieerde menukaart. Er is ook een gezellig terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Of wat dacht je van borrelen op de banken bij de open haard? Een groot succes zijn eveneens de gezellige en nostalgische dart- en biljartavonden, die georganiseerd worden in de Engelse bar.

Is Europarcs Hooge Veluwe wat je zoekt? Boek dan hier vakantiepark Hooge Veluwe