5x waarom jij naar Europarcs De Zanding wil!

Dwalen door de natuur, zwemmen en fijne bungalows

 
 
Home / Artikelen / 5x waarom jij naar Europarcs De Zanding wil!
 

Een van de belangrijkste redenen waarom jij naar Europarcs De Zanding wil, is omdat dit vakantiepark schitterend gelegen is op de Veluwe! Ben je ook zo verknocht aan dit natuurgebied of ben je er juist nog nooit geweest? Dan wordt het tijd om je koffers te pakken en (weer) af te reizen naar de Veluwe. Dit natuurgebied is bovendien zeer veelzijdig. Daarom is het slim om een paar dagen te blijven. Waar ga je overnachten? Ontdek hier 5 goede redenen waarom jij naar `europarcs de Zanding wil!

Zonder zorgen genieten van de natuur

Wil je graag zonder zorgen genieten van de natuur? Dat kan bij vakantiepark De Zanding. De ligging net buiten het Veluwse dorpje Otterlo en in de bossen is hiervoor ideaal. Je hoeft bij aankomst niet te zoeken naar mooie wandel- en fietsroutes, want die liggen voor de deur. Er is bovendien een fietsverhuur en e-chopperverhuur op het vakantiepark aanwezig. Hier informeren ze je graag over de mooiste routes in de omgeving. Bij Otterlo, op ongeveer 1,5 km van De Zanding, ligt een van de ingangen van het Nationaal Park De Hoge Veluwe!

Lees ook: Wat te doen in op de Veluwe? Duik de natuur in

Eenvoudig leven in harmonie met de natuur

Lekker leven en zalig genieten van je vakantie, hoe doe je dat? Steeds meer mensen ontdekken dat ze meer genieten door eenvoudiger te leven. Dat is ook een van de goede redenen waarom jij naar Europarcs De Zanding wil. Dit vakantiepark springt namelijk in op deze levensfilosofie met authentieke tiny houses. Dit zijn superslim en praktisch ingerichte kleine huisjes, die je dichter bij de natuur en het buitenleven brengen. Het zal je hier aan niets ontbreken. Verder beschikken ze over een openlucht binnenplaats met lounge sets, hangmatten, barbecue en gedeelde hottub.

Interesse in een tiny house op De Zanding? Boek dan hier een tiny house opEuroparcs De Zanding

Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt!

Een voordeel van de vakantieparken vanEuroparcs is dat je jouw welverdiende vakantie zo luxe kunt maken als je wilt. Er zijn namelijk ook op De Zanding uiteenlopende accommodaties: van eenvoudige, maar charmante mobile homes tot super-de-luxe villa’s met eigen wellnessfaciliteiten, bijvoorbeeld een sauna. Heb je geen eigen wellness in je vakantiehuis, maar wil je toch genieten van een zen-momentje? Geen probleem, want hetEuroparcs beschikt over een wellness centrum met o.a. een Turks stoombad en Finse sauna.

IsEuroparcs De Zanding wat je zoekt? Boek dan hier één van de luxe bungalows, villa of cube?

Indoor en outdoor waterpret

Een groot pluspunt van vakantiepark de Zanding is dat je hier op elk moment van het jaar kunt genieten van waterpret. Er is een fijn binnenzwembad waar je van 09:00 tot 10:00 baantjes kunt trekken en waar de rest van de dag vrij gezwommen mag worden. Op warme zomerdagen beleef je het paradijs op aarde op het zandstrand en in het natuurmeer, dat prachtig wordt omgeven door de bossen. Er is hier ook een leuk Avonturen Survival Eiland voor de kinderen!

Lekker spelen en sportenEuroparcs De Zanding

Nog zo’n goede reden om De Zanding op de Veluwe te boeken, is omdat hier voor jong en oud veel te doen is. In de vakanties kun je rekenen op te gekke animatieprogramma’s voor de jongste gasten. Er zijn eveneens diverse speeltuinen waar de kinderen nieuwe vakantievriendjes ontmoeten. Wat ook altijd een groot succes is, is de skelterverhuur. Sportievelingen leven zich uit op het multifunctionele sportveld tijdens een partijtje voetbal, basketbal, handbal of hockey.

Waar wacht je nog op? Boek snel jouw droomvakantie opEuroparcs De Zanding!