6 x waarom jij naar Landal Coldenhove wil

Gemoedelijk familiepark midden in de Veluwse bossen

 
 
Home / Artikelen / 6 x waarom jij naar Landal Coldenhove wil
 

Landal Coldenhove is geschikt voor zowel een weekendje als een lang verblijf, ongeacht het seizoen. Dit komt mede door de vele parkvoorzieningen. De topper van Landal Coldenhove is de grote binnenspeeltuin met klimwand. Ook een zwembad, een animatieteam en diverse eetgelegenheden ontbreken niet. Maar ook voor wandel- en fietsliefhebbers is Landal Coldenhove een uitstekende keuze. Je wandelt zo vanaf het Landal park het bos in. Ideaal! Oftewel, we geven je nog 6 redenen waarom jij naar Landal Coldenhove wil.

1. De bosrijke omgeving

Landal Coldenhove ligt midden in de Veluwse bossen, waardoor het een perfecte keuze is voor wandelaars- en natuurliefhebbers. Vanuit je bungalow stap je zo de natuur in. Ook een uitstapje naar Nationaal Park Veluwezoom, een gebied van zo’n 5100 hectare bos, heide en zandverstuivingen is zo gemaakt. Hier kun je eindeloos wandelen, mountainbike of genieten van de stilte en de rust. Leuk is ook een bezoekje aan de hoogste waterval van Nederland, die hier in je achtertuin ligt. Of wat dacht je van een ritje met een echte authentieke stoomtrein, naar het Ouwehands Dierenpark, Burgers Zoo of cultuur snuiven in het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo? Voldoende mogelijkheden dus!

Lees ook dit artikel: Wat te doen op de Veluwe? Duik de natuur in!

2. De nieuw brasserie

Op Landal Coldenhove kun je prima eten! Zo is er een Italiaanse eetgelegenheid, een afhaal- en snackshop en een compleet vernieuwde brasserie! Deze is super trendy, gemoedelijk en met een open inrichting. Overal zijn gezellige zitplekken en voor kinderen is er een speelplek in het zicht van de ouders. Ook leuk is de open keuken, je kunt dus zien hoe de koks de gerechte klaar maken. Je kunt hier elk moment van de dag binnenwandelen want er is altijd wat te beleven. Naast eten of een drankje worden er ook foodworkshops gegeven, waarbij je dus zelf in de keuken gaat staan om appelmoes, een appeltaart of een pizza te bakken.

3. De binnen- en buitenspeeltuin

De absolute trots van Landal Coldenhove is de grote binnenspeeltuin met klimwand. Hier kunnen kinderen zich uren vermaken, terwijl jij als ouder plaats kunt nemen op het terras met koffiecorner. Kinderen kunnen van de glijbaan suizen, klimmen over de touwbruggen of spelen en bouwen met de xl-blokken. Een echte uitdaging is ook de klimwand. Maar ook buiten gaat het speelplezier verder. Ook hier is een grote speeltuin met houten klimtoestellen, een airtrampoline en schommels. Als ouder kun je plaats nemen op het terras dat zicht geeft op de speeltuin. Maar ook verspreidt op het park en tussen de bungalows liggen nog enkele speeltuintjes.

Tip! Welk seizoen ook, kinderen hebben alle ruimte om te spelen op Landal Coldenhove

4. Veel sport- en speelvoorzieningen

Ook een binnenzwembad met peuterbad ontbreekt niet. Het zwembad is niet heel groot maar voldoet prima! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen terecht op de boogschietbaan (onder begeleiding) is er een escaperoom, een midgetgolfbaan, een multifunctioneel sportveld en voor jonge kinderen is een bezoekje aan de dierenweide altijd leuk. Super vrolijk is ook de vlindertuin, hier fladderen in de zomer, de mooiste vlinders rond! Voor jonge kinderen is er de Bollo Club en zorgt het entertainmentteam het jaarrond voor een uitdagend programma. Gaat je voorkeur toch meer uit naar de natuur, dan kun je ook mee met de boswachter.

5. De bungalows zijn gelegen in het groen

Op Landal Coldenhove liggen alle bungalows prachtig in het groen en zijn er bungalows boekbaar voor 2, 4, 6, 8, 10 en 12-personen, in twee niveaus: comfort en luxe. Naast deze (gewone) vakantiebungalows heeft Landal Coldenhove ook twee bijzondere bungalows. Een authentiek boswachtershuis en een aantal safaritenten. Voor alle twee de accommodaties geld dat ze compleet zijn ingericht, zodat je niet hoeft te sjouwen met spullen en dat ze schitterend gelegen zijn op een rustig plekje midden in de bossen. Dus zoek je een rustig adresje midden in de natuur, waar je echt tot rust kunt komen dan zijn deze twee accommodaties perfect.

Overnachten midden in het bos? Reserveer dit authentiek boswachtershuisje of kies voor een safaritent

6. De vele goede reviews

Ook de vele reviews op Bungalowparkoverzicht.nl laten zien dat Landal Coldenhove een uitstekend Landal park is. De gasten beoordelen Coldenhove dan ook met een 8,8. Zo kunnen we lezen dat veel gasten de centrale ligging op de Veluwe prettig vinden. Ook dat de bungalows prachtig gelegen zijn midden in een bosrijk gebied is een absolute plus! Sport- en speelvoorzieningen zijn er meer dan voldoende en de nieuwe trendy brasserie heeft al veel mensen verbaast. Gezellig, lekker eten en ook de foodworkshops worden goed gewaardeerd. Veel gasten geven aan zeker terug te komen of ze zijn al meerdere keren hier op vakantie geweest.

Interesse in een vakantie naar Landal Coldenhove? Reserveer hier Landal Coldenhove

Meer van Landal Coldenhove

Landal Coldenhove is een geliefd en een goed gewaardeerd Landal vakantiepark. Wil je zeker zijn van een plekje op dit gemoedelijk en kindvriendelijk vakantiepark, reserveer dan tijdig! Maar je kunt ook wachten op een aanbieding. Je bent dan in veel gevallen iets goedkoper uit. Maar je moet dan wel genoegen nemen met wat er dan nog boekbaar is. Meer info en een bungalow reserveren kan op de website van Landal. Wil je kijken wat andere zeggen over Landal Coldenhove, lees dan de reviews op Bungalowparkoverzicht.nl