De Reeuwijkse Plassen: Luxe waterwoningen

Wegdromen in een zalige waterwoning

 
 
Home / Artikelen / De Reeuwijkse Plassen: Luxe waterwoningen
 

Zoek je een bijzondere bungalowvakantie, dan is Landal de Reeuwijkse Plassen perfect! Dit fraai Landal park, ligt in het Groene Hart. Een oer-Hollands polderlandschap met plassen en weidse weilanden, nabij de Randstad. Je combineert hier dus eenvoudig: natuur met stadse drukte! Ook een binnenzwembad en tal van watersport voorzieningen ontbreken niet. Maar wat De Reeuwijkse Plassen echt bijzonder maakt, zijn de waterbungalows met een eigen aanlegsteiger. Ik mocht een kijkje nemen en .. het is echt een vakantieadres voor waterliefhebbers.

Landal de Reeuwijkse Plassen is een gloednieuw Landal park met 283 duurzame waterwoningen. Bijna alle woningen zijn gelegen aan het water en beschikken alle vrijstaande waterwoningen over een aanlegsteiger. Perfect dus, als je graag vertoeft op en aan het water! Bij mooi weer bungel je zo vanaf je terras, met je voeten in het water, kun je een hengel uitgooien en is er een grote kans dat er nieuwsgierigen eenden, een kijkje komen nemen. Maar het is natuurlijk ook een bijzondere ervaring ‘zo vanaf je terras het water op’: in de zomer met een bootje, in de winter, met een beetje geluk op de schaats. Beschik je niet over een boot? Geen probleem, deze zijn te huur.

Goed om te weten! Bijna alle woningen zijn gelegen aan het water en beschikken alle vrijstaande woningen over een aanlegsteiger

Er zijn zowel geschakelde als vrijstaande waterbungalows boekbaar voor 2, 4, 6 en 8 personen, als ook groepsbungalows. De vrijstaande bungalows hebben dus als grote plus dat ze beschikken over een eigen aanlegsteiger. Qua inrichting verschillen de types niet veel: alle zijn ze trendy ingericht, is er veel gebruik gemaakt van naturel tinten, duurzaam gebouwd en van alle gemakken voorzien. Door de grote ramen en de schuifpui naar het terras, is de woning heerlijk licht en heb je een mooi zicht over het water. Wat wel opvalt, is dat de slaapkamers zich in de kelder bevinden: hierdoor blijven de slaapkamers lekker koel op warme dagen.

Een weekendje naar Landal De Reeuwijkse Plassen? Reserveer hier Landal de Reeuwijkse Plassen

Naast de bijzondere waterbungalows beschikt Landal De Reeuwijkse Plassen ook over een aantal bijzondere voorzieningen. Zo is het zwembad namelijk op zoutbasis, dus geen rode ogen, als je hier een middagje gaat zwemmen. In het grote zwembad kun je baantjes trekken en voor kinderen is er een peuterbad. Zeer fraai is ook de ‘natuurspeeltuin’ …. wauw wat een mooie ruime speelplek, met alleen maar natuurlijke speelmaterialen, waaronder een tokkelbaan. Verder is er een speelzolder in het hoofdgebouw, ideaal als het weer wat minder is.

Goed om te weten! De wateren rondom Landal de Reeuwijkse Plassen zijn ideaal om te surfen, stand up paddling, zeilen en duiken

Nog een andere unieke voorziening is de ruim gesorteerde biologische parkwinkel. Hier verkopen ze dus alleen maar biologische producten en hiermee is Landal De Reeuwijkse Plassen een van de weinigen vakantieparken in Nederland. Daarnaast is er een echte barista bar, die na 16.00 uur verandert in een gezellige wijnbar, waar ze lekkere Italiaanse gerechte serveren met bijpassende wijnen. Bijzonder vond ik ook het ijssalon, waar ze ambachtelijk ijs verkopen! Het ijs wordt dus echt in de eigen ijskeuken op het park bereid! Liever geen Italiaans, dan kun je terecht bij het vlakbij gelegen, Restaurant Paviljoen ‘t Reeuwijkse Hout met een terras.

Leuk om te weten! Het ijs wordt in de eigen ijskeuken bereid en dat proef je!

Landal De Reeuwijkse Plassen is een modern vakantiepark dat uitermate geschikt is voor waterliefhebbers! Maar ook als je graag de rust van het Groene Hart combineert met de drukte van de Randstad, is De Reeuwijkse Plassen een prima keuze! Voor elk type gezelschap is er een waterbungalow, of je nu met je familie of met een vriendengroep op vakantie komt. De prijs voor een verblijf op Landal De Reeuwijkse Plassen hangt af van het seizoen, het aantal personen en type waterwoning.

Interesse in een verblijf op Landal De Reeuwijkse Plassen dan verwijzen we je naar de website van Landal De Reeuwijkse Plassen. Hier vindt je actuele prijzen als ook aanbiedingen