Zoek lekker weg inspiratie!

Landal Landgoed ’t Loo, hét familie vakantiepark op de Veluwe

Landal Landgoed ’t Loo is een gemoedelijk familie vakantiepark dat gelegen is op de Veluwe, een mooi bosrijk gebied dat uitnodigt om ontdekt te worden. Samen wandelen, fietsen of één van de vele daguitjes bezoeken. Maar ook Landal Landgoed ’t Loo biedt veel vakantiepret. Midden op het Landal park ligt een grote recreatieplas met zandstrand, er is een binnenzwembad en zijn er diverse indoorspelvoorzieningen beschikbaar. Bovendien zijn de bungalows mooi gelegen in het bos of aan de recreatieplas. Ik mocht een kijkje nemen en het is echt een fijn familie vakantiepark op de Veluwe.

Waterpret in het zwembad en op en rond de recreatieplas

Zijn je kinderen dol op water? Dan is Landgoed Landal ’t Loo een uitstekende keuze. Het familie vakantiepark beschikt over een overdekt zwembad en een grote recreatieplas met een fijn recreatiestrand. Dit betekent dat je elk seizoen kunt zwemmen. In de zomermaanden ligt er ook een opblaasbaar aquapark in de recreatieplas, waar je kunt glijden, klauteren en natuurlijk af en toe heerlijk in het frisse water kunt plonsen. Zwemvesten zijn wel verplicht. Als het wat frisser is, zijn er ook wetsuits beschikbaar.

De recreatieplas is bovendien het middelpunt van Landal ’t Loo. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen op het zandstrand, maar ook om lekker te spelen in het zand en in de strandspeeltuin. Leuk is ook de tipi-tent en het trekvlot. Je kunt ook een waterfiets huren en al trappelend de waterplas verkennen. Maar het hoogtepunt is voor de meesten gasten de tokkelbaan. In één snelle roetsj zweef je 100 meter over het water. Interesse? Boek dan hier Landal Landgoed ’t Loo

Knusse bungalows, veel voorzieningen en fijne horeca

Landal ’t Loo is een ideaal adres voor een familievakantie, vooral jonge kinderen voelen zich hier helemaal thuis. Zo is er de Bollo kids club, een indoorspeelplaats, een knutsel atelier, een paintball baan, een boogschietbaan, een sport arena en een tipi-tent. Vanuit deze outdoorlocatie worden dagelijks activiteiten georganiseerd, maar je kunt ook heerlijk vertoeven bij het warme kampvuur. Er zijn diverse horecagelegenheden op vakantiepark Landal ’t Loo, waaronder Pizza Limone, een brasserie en een sportbar.

Ook de bungalows zien er goed uit. Ruim, sfeervol en rondom de bungalows is voldoende ruimte om te spelen. Vooral de bungalows aan het recreatiestrand zijn geweldig met prachtig uitzicht’ en zijn ze mooi ingericht ‘in een mooie, nieuwe strakke stijl.’ Daarnaast zijn er ook bungalows boekbaar, die gelegen zijn in het groen. Wil je een bungalow boeken die aan de recreatieplas ligt? Deze herken je aan de toevoeging ‘gelegen aan de recreatieplas‘.

Verken de Veluwe vanuit Landal Landgoed ’t Loo

Nog een reden om voor Landal Landgoed ’t Loo te kiezen, is de ligging op de Veluwe. De uitgestrekte bossen liggen aan je voeten. Hou je van wandelen? Of spring je liever op de fiets? Maar ook aan dagjes uit is geen gebrek. Een dagje Dolfinarium Harderwijk? Of stap je liever in een supersnelle achtbaan? Ga dan naar attractiepark Walibi World. Andere leuke adresjes zijn het Anton Pieck Museum in Hattum, Apenheul, Paleis het Loo en Klimbos Veluwe.

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

20x De mooiste kinderhotels van Nederland