Waarom een vakantie naar ’t Loo een top idee is

Vervelen is onmogelijk op het Landgoed 't Loo

 
 
Home / Artikelen / Waarom een vakantie naar ’t Loo een top idee is
 

Bij aankomst op Landal Landgoed ‘t Loo in ‘t Loo-Oldebroek is het meteen duidelijk! Je hebt een uitstekende keuze gemaakt! De bossen van de Veluwe lijken eindeloos en alles straalt rust, ontspanning én fun uit! Wat is dat daar? Je vangt een glimp op van het mooie zwembad. En kijk daar! Een recreatieplas met strand en tokkelbaan. Dat belooft een te gekke vakantie te worden. Je grootste probleem is: ‘Waar ga ik beginnen met het verkennen van dit park?!’ We zetten hier op een rij waarom een vakantie naar Landal Landgoed ’t Loo een goed idee is!

1. De bosrijke omgeving en vele attracties

Een van de goede redenen om naar Landal Landgoed ‘t Loo te gaan, is de ligging langs de Veluwe. De uitgestrekte bossen liggen aan je voeten. Houd je van wandelen? Of spring je liever op de fiets? Vergeet niet een picknick klaar te maken voor onderweg! Maar ook aan attracties geen gebrek! Een dagje Dolfinarium Harderwijk? Of stap je liever in een supersnelle achtbaan? Ga dan naar attractiepark Walibi World. Andere leuke adresjes zijn: het Anton Pieck Museum, Smederij De Hoefhamer en de Fantasietuin in Oldebroek op 1 km van het Landal park.

2. Volop waterpret in het zwembad en aquapark

Let op: achter een vakantie op Landal Landgoed ’t Loo schuilt een gevaar! Je kinderen zijn niet van het vakantiepark weg te krijgen, vanwege het overdekte zwembad, de recreatieplas en het recreatiestrand. Dit betekent dat je hier in elk seizoen eindeloos kunt zwemmen, ravotten en relaxen! In de zomermaanden ligt er in de recreatieplas bovendien ook nog een opblaasbaar aquapark. Glijden, klauteren en natuurlijk af en toe heerlijk in het frisse water vallen! Zwemvesten zijn verplicht. Is het wat frisser, dan zijn er wetsuits beschikbaar.

Interesse in een vakantie op Landgoed Landal ’t Loo? Boek dan hier Landal Landgoed ‘t Loo

3. De grote recreatieplas & tokkelbaan

De recreatieplas geeft Landgoed Landal ’t Loo extra charme. Het is het middelpunt van het Landal park. Het is een heerlijke plek om zowel tot rust te komen aan het strand als om de leukste avonturen te beleven. Kinderen leven zich uit in het zand en in de strandspeeltuin. Ook het leuke trekvlot zal meteen hun aandacht trekken. Je kunt ook een waterfiets huren en al trappelend de waterplas verkennen. Het hoogtepunt is voor de meesten toch wel de tokkelbaan! In één snelle roetsj zweef je 100 meter over het water; wat een sensatie!

Interesse in een vakantie op Landgoed Landal ’t Loo? Boek dan hier Landal Landgoed ‘t Loo

4. Vele voorzieningen; maak het je zo gemakkelijk mogelijk!

Ben je toe aan een vakantie waarin je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maakt? Dan zit je op Landal Landgoed ‘t Loo goed! Je verblijft in een sfeervol en modern uitgeruste bungalow en er zijn verschillende goede horecagelegenheden op het vakantiepark, waaronder een pizza- en pannenkoekenrestaurant, brasserie, snackbar en bar, Ook een parkshop, een ontbijtservice en boodschappenservice zijn aanwezig. Andere voorzieningen zijn: de Bollo Kids Club, de indoorspeelplaats en de fietsverhuur met onder andere elektrische fietsen.

Op Landgoed ‘t Loo staat een Tipi Tent. Vanuit deze outdoorlocatie worden dagelijks activiteiten georganiseerd, maar je kunt er ook heerlijk vertoeven bij het warme vuur

5. Goed ervaringen en positieve reviews

Al velen gingen je voor naar Landal ’t Loo en deelden hun ervaringen. Het vakantiepark wordt geprezen als ideale plek voor een familie-uitje. Vooral kinderen hebben het hier naar hun zin: ‘Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen.’ Ook de bungalows worden geprezen: ‘Vooral de bungalows aan het meer zijn geweldig met prachtig uitzicht’ en zijn ze mooi ingericht ‘in een mooie, nieuwe strakke stijl.’ Daarnaast kun je ook rekenen op het personeel: ‘Medewerkers zijn behulpzaam en zorgen dat je een fijne vakantie hebt.’

Goed om te weten! Op Bungalowparkoverzicht wordt Landal Landgoed ’t Loo beoordeeld met gemiddeld een 8,7!