Oud & nieuw arrangementen. Lekker makkelijk!

Onbezorgd 2021 inluiden. Ideaal!

 
 
Home / Artikelen / Oud & nieuw arrangementen. Lekker makkelijk!
 

De decembermaand is druk! Kerstcadeaus kopen, de kerstboom optuigen en zorgen voor een rijkelijk gedekte tafel. Gezellig maar ook druk en hectisch! Tot rust komen wordt lastig! Wil je toch uitgerust het nieuwe jaar inluiden, reserveer dan een oud en nieuw arrangement. Alles wordt voor je geregeld en kun je aanschuiven bij het oudjaarsdiner en het nieuwjaarsontbijt. Ook voor bubbels, oliebollen en vuurwerk wordt gezorgd. Ideaal! Of je nu met z’n tweetjes bent of met vrienden. We tippen de fijnste Oud en Nieuw arrangementen.

Maak het je gemakkelijk en boek een Oud en Nieuw arrangement. We hebben de fijnste Oud en Nieuw arrangementen samengebracht.

Tip!
Zowel Voordeeluitjes als Fletcher en ook Van der Valk hebben goede (all-in) Oud en Nieuw arrangementen. Ook leuk! Boek een knus Landal huisje of een echt Natuurhuisje en proost samen op 2021.

Oud en Nieuw arrangementen zijn altijd inclusief fijne extra’s

Sluit dit bewogen jaar af met een fijne overnachting in een Van der Valk hotels. De verschillende Oud en Nieuw arrangementen zijn inclusief een glas bubbels, een ontbijt en/of een smakelijk diner en natuurlijk kun je hemels overnachten in een van de luxe hotelkamers. Goed om te weten: De Oud en Nieuw arrangementen verschillen per Van der Valk hotel. Interesse? Bekijk hier alle nieuwjaarsarrangementen

Lekker niets doen en genieten, reserveer dan één van de oud en nieuw arrangementen van Voordeeluitjes. Niet alleen de hotels zijn sfeervol versierd, er wordt ook gezamenlijk getoost. Keuze is er uit 3 en 4-sterren hotels, die 2-of 3- daagse arrangementen aanbieden. Voor nagenoeg alle arrangementen geld dat ze incl. ontbijt, diner en overnachting zijn. Bovendien kun je ook gebruik maken, van de faciliteiten, van het hotel van je keuze.

Ook Fletcher biedt fijne 3-daagse oud en nieuw arrangementen aan! Natuurlijk zijn de hotels gezellig en sfeervol aangekleed en geniet je van een warm ontvangst, een culinair diner, een ontbijtbuffet en zijn er rond middernacht oliebollen en bubbels. Alles wordt voor je verzorgt. Perfect! Bovendien zijn er ook hotels die een uitgebreider oud en nieuw arrangement aanbieden. Keuze is er uit hotels aan de kust, in het bos of op het platteland.

Vier Oud en Nieuw in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een bijzondere streek en staat bekend als een stukje buitenland in Nederland. Zo dichtbij en toch waan jij je in het buitenland. Maastricht is mooi, maar rond Kerstmis is Valkenburg ‘the place to be’. Want Valkenburg is namelijk dé kerststad van Nederland en staat bol van de kerstactiviteiten, ook nu met Corona. De kerstmarken gaan wel niet door maar de middeleeuwse straatjes zijn ondergedompeld in de vertrouwde kerstsfeer, kun je Mergelrijk bezoeken, waar het kerstverhaal wordt verteld via mergelbeelden en kun je Route d’ Amuse wandelen. Kortom, een fijn plekje om 2021 in te luiden.

Zoek je een knus kersthuisje in Valkenburg, verblijft dan op Landal de Cauberg. Luxe, rustig en sfeervol is ook Landal Waufsberg in Noorbeek.

Super-de-luxe genieten? Boek dan een jacuzzi villa op Dormio Maastricht

Zoek je wat meer ruimte en gaan familie en vrienden mee, dan kunnen we een cottage op één van de Center Parcs parken aanraden. Gezellig eten en drinken in je cottage. Maar ook in het Market Dome is het gezellig: samen eten, is er live muziek en om klokslag middernacht is er een vuurwerkshow. Bovendien kun je lekker lang borrelen, want je hoeft niet naar huis te rijden en in de morgen kun je aanschuiven bij de nieuwjaarsbrunch.

Gewoon lekker samen zijn en samen zorgen voor de hapjes en drankjes, reserveer dan een knusse bungalow bij Landal GreenParks. Lekker eten, smullen van eigengemaakte oliebollen en samen aftellen naar 2021. In de vroege morgen kun je direct een frisse nieuwjaarsduik nemen in het zwembad op het Landal park van je keuze! Kies je voor een Landal park aan de Hollandse kust, dan kun je natuurlijk ook een duik nemen in de Noordzee. Interesse? Bekijk hier de Landal parken aan zee

Tip! Zoek je rust en ruimte en zie jij een groot en druk vakantiepark niet zitten, reserveer dan een natuurhuisje! Dit zijn huisjes die écht midden in de natuur liggen

kerst-centerparcs