Oud & nieuw arrangementen. Lekker makkelijk!

Onbezorgd 2018 inluiden. Ideaal!

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Weg met Kerstmis  /  Oud & nieuw arrangementen. Lekker makkelijk!
 

De decembermaand is druk! Kerstcadeaus kopen, de kerstboom optuigen en zorgen voor een rijkelijk gedekte tafel. Gezellig maar ook druk en hectisch! Tot rust komen wordt lastig! Wil je toch uitgerust het nieuwe jaar inluiden, reserveer dan een oud en nieuw arrangement. Alles wordt voor je geregeld en kun je aanschuiven bij het oudjaarsdiner en het nieuwjaarsontbijt. Ook voor bubbels, oliebollen en vuurwerk wordt gezorgd. Ideaal! Of je nu met z’n tweetjes bent of met vrienden. We tippen de fijnste oud en nieuwjaarsarrangementen.

Oud en nieuw arrangementen

Onbezorgd 2018 inluiden? Boek dan een sfeervol kerstarrangement en alles wordt voor je geregeld. Ideaal!

Oud en nieuw arrangementen – bomvol met extra’s

Voordeeluitjes – lekker niets doen en genieten, reserveer dan één van de oud en nieuw arrangementen van Voordeeluitjes. Niet alleen de hotels zijn sfeervol versierd, er wordt ook gezamenlijk getoost. Keuze is er uit 3 en 4-sterren hotels, die 2-of 3- daagse arrangementen aanbieden. Voor nagenoeg alle arrangementen geld dat ze incl. ontbijt, diner en overnachting zijn. Bovendien kun je ook gebruik maken, van de faciliteiten, van het hotel van je keuze.

Fletcher – ook Fletcher biedt fijne oud en nieuw arrangementen aan. Natuurlijk zijn de hotels gezellig en sfeervol aangekleed en geniet je van een warm ontvangst, een culinair diner, een ontbijtbuffet en zijn er rond middernacht oliebollen en bubbels. Alles wordt voor je verzorgt. Perfect! Bovendien zijn er ook hotels die een uitgebreider oud en nieuw arrangement aanbieden. Keuze is er uit hotels aan de kust, in het bos of op het platteland.

Hotelspecials – heeft steden geselecteerd waar je verzekerd bent van een spetterende jaarwisseling! Je kunt bijvoorbeeld oudejaarsavond vieren in Nederland, maar je kunt dit jaar ook eens kiezen om oud en nieuw in te luiden in het buitenland. Voor welke stad je ook kiest – het centrum is altijd sfeervol versiert, is er prachtig vuurwerk en in de vele kroegen en cafe’s zijn er gezellige feestjes. De oliebollen en champagne staan klaar en ook een ontbijt ontbreekt niet.

Oud en nieuw arrangementen – nieuwjaar in een bruisende stad

Oud en nieuw in Amsterdam – wil je feestend het nieuwe jaar in, dan is Amsterdam ‘the place to be’ met oud en nieuw. Er talrijke clubs die de meest uiteenlopende oud en nieuw feesten organiseren. Is het super gezellig op de Nieuwmarkt, het Leidse- en Rembrandtplein en zijn er op diverse plekken straatfeesten. Natuurlijk wordt 2017 ingeluid met vuurwerk. Een goede plek met zicht op veel vuurwerk is aan de Amstel en vanaf de Magere Brug. Blijf je in Amsterdam slapen? Bekijk hier prijzen, reviews en beschikbaarheid van hotels in Amsterdam.

Oud en nieuw in Scheveningen – wil je oer-Hollands het nieuwe jaar inluiden? Vier oud en nieuw in Scheveningen. Op het strand worden rond middernacht, de grote vreugdevuren aangestoken. Op de boulevard en in de binnenstad, is het gezellig druk en zijn de cafés tot in de vroege uurtjes geopend. Bovendien kun je ook een glimp opvangen van het spectaculaire vuurwerk van Rotterdam. Voor een goedkoop hotel kun je kijken bij Trivago. Je treft hier al mooie deals vanaf €85,- per kamer!

Durf jij een nieuwjaarsduik te nemen? Blijft dan overnachten en duik samen met veel andere bikkels, de koude Noordzee in.

Oud en nieuw in Zuid-Limburg – Zuid-Limburg is een bijzondere streek en staat bekend als een stukje buitenland in Nederland. – Zo dichtbij en toch waan jij je in het buitenland – Maastricht is mooi, maar rond Kerstmis is Valkenburg ‘the place to be’. Want Valkenburg is namelijk dé kerststad van Nederland en staat bol van de kerstactiviteiten. Zo kun je de mergelgroeve bezoeken, waar het kerstverhaal wordt verteld via mergelbeelden, kun je de Route d’ Amuse wandelen en shoppen in Santa’s Village. Natuurlijk is geheel Valkenburg prachtig versiert. Kortom, een fijn plekje om 2017 in te luiden. Maak er een lang oud en nieuwjaarsweekend van en reis op 30 december af naar Valkenburg, om je over te geven aan het nieuwjaarsfeest.

Huisje huren met oud en nieuw. Gezellig!

Center Parcs – zoek je wat meer ruimte en gaan familie en vrienden mee, dan kunnen we een cottage op één van de Center Parcs parken aanraden. Gezellig eten en drinken in je cottage. Maar ook in het Market Dome is het gezellig; lekker eten, is er live muziek en om klokslag middernacht is er een vuurwerkshow. Bovendien kun je lekker lang borrelen, want je hoeft niet naar huis te rijden en in de morgen kun je aanschuiven bij de nieuwjaarsbrunch. Daarnaast vinden er diverse winterse activiteiten plaats en zijn de parken mooi versierd.

Landal GreenParks – gewoon lekker samen zijn en samen zorgen voor de hapjes en drankjes, reserveer dan een knusse bungalow bij Landal. Lekker eten, smullen van eigengemaakte oliebollen en samen aftellen naar 2018. Perfect! In de morgen kun je direct een frisse nieuwjaarsduik nemen in het zwembad op het Landal park van je keuze! Kies je voor een Landal park aan de Hollandse kust, dan kun je natuurlijk ook een duik nemen in de Noordzee. Interesse? Bekijk hier de Landal parken aan zee.

kerst-centerparcs


Ook voor een all-inclusive vakantie kun je in Nederland terecht. Lekkerwegtips is op zoek gegaan naar goede all-in vakantieaanbieders, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.