Oud & nieuw arrangementen. Lekker makkelijk!

Onbezorgd 2021 inluiden. Ideaal!

 
 
Home / Artikelen / Oud & nieuw arrangementen. Lekker makkelijk!
 

De decembermaand is druk! Kerstcadeaus kopen, de kerstboom optuigen en zorgen voor een rijkelijk gedekte tafel. Gezellig maar ook druk en hectisch! Tot rust komen wordt lastig! Wil je toch uitgerust het nieuwe jaar inluiden, reserveer dan een oud en nieuw arrangement. Alles wordt voor je geregeld en kun je aanschuiven bij het oudjaarsdiner en het nieuwjaarsontbijt. Ook voor bubbels, oliebollen en vuurwerk wordt gezorgd. Ideaal! Of je nu met z’n tweetjes bent of met vrienden. We tippen de fijnste Oud en Nieuw arrangementen.

Maak het je gemakkelijk en boek een Oud en Nieuw arrangement. We hebben de fijnste Oud en Nieuw arrangementen samengebracht.

Tip!
Zowel Voordeeluitjes als Fletcher hebben goede (all-in) Oud en Nieuw arrangementen. Ook leuk! Boek een knus Landal huisje en proost samen op 2021 en ga met Oad.nl naar Wenen en Praag.

Oud en Nieuw arrangementen zijn altijd inclusief fijne extra’s

Lekker niets doen en genieten, reserveer dan één van de oud en nieuw arrangementen van Voordeeluitjes. Niet alleen de hotels zijn sfeervol versierd, er wordt ook gezamenlijk getoost. Keuze is er uit 3 en 4-sterren hotels, die 2-of 3- daagse arrangementen aanbieden. Voor nagenoeg alle arrangementen geld dat ze incl. ontbijt, diner en overnachting zijn. Bovendien kun je ook gebruik maken, van de faciliteiten, van het hotel van je keuze.

Ook Fletcher biedt fijne 3-daagse oud en nieuw arrangementen aan! Natuurlijk zijn de hotels gezellig en sfeervol aangekleed en geniet je van een warm ontvangst, een culinair diner, een ontbijtbuffet en zijn er rond middernacht oliebollen en bubbels. Alles wordt voor je verzorgt. Perfect! Bovendien zijn er ook hotels die een uitgebreider oud en nieuw arrangement aanbieden. Keuze is er uit hotels aan de kust, in het bos of op het platteland.

Oad.nl heeft steden geselecteerd waar je verzekerd bent van een spetterende jaarwisseling! Je kunt bijvoorbeeld oudejaarsavond vieren in Wenen en Praag. Ook leuk is een nieuwjaarscruise over de Rijn! Voor welke stad je ook kiest – het centrum is altijd sfeervol versiert, is er prachtig vuurwerk en in de vele kroegen en cafe’s zijn er gezellige feestjes. De oliebollen en champagne staan klaar en ook een ontbijt ontbreekt niet.

Dit jaar eens bijzonder het nieuwe jaar inluiden? Vier dan oud en nieuw in Disneyland Parijs! Tijdens oud en nieuw is Disneyland in Parijs omgetoverd tot een magisch winter wonderland, bomvol met twinkelende lichtjes en ook sneeuw is gegarandeerd in Main Street. De kerstshows en ook het vuurwerk is spectaculair. Oftewel, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Reserveren kan direct via de officiële website van Disneyland.

Tip! Boek een verblijf met Oud en Nieuw via de officiële website van Disneyland Parijs

Vier Oud en Nieuw in een bruisende stad

Wil je feestend het nieuwe jaar in, dan is Amsterdam ‘the place to be’ met oud en nieuw. Er talrijke clubs die de meest uiteenlopende oud en nieuw feesten organiseren. Is het super gezellig op de Nieuwmarkt, het Leidse- en Rembrandtplein en zijn er op diverse plekken straatfeesten. Natuurlijk wordt 2021 ingeluid met vuurwerk. Een goede plek met zicht op veel vuurwerk is aan de Amstel en vanaf de Magere Brug. Blijf je in Amsterdam slapen? Boek dan een Oud en Nieuw arrangement via Voordeeluitjes.

Wil je oer-Hollands het nieuwe jaar inluiden? Vier oud en nieuw in Scheveningen. Op de boulevard en in de binnenstad, is het gezellig druk en zijn de cafés tot in de vroege uurtjes geopend. Bovendien kun je ook een glimp opvangen van het spectaculaire vuurwerk van Rotterdam. In de vroege morgen kun je dan direct deelnemen, aan de grootste Nieuwjaarsduik van Nederland. Hier ren je ter hoogte van De Pier en het Kurhaus, samen met andere bikkels het koude water van de Noordzee in. Interesse? Boek dan een hotel in Rotterdam. Ook fijn! Boek een Oud en Nieuw arrangement via Voordeeluitjes.

Durf jij een nieuwjaarsduik te nemen? Blijft dan overnachten en duik samen met veel andere bikkels de koude Noordzee in

Zuid-Limburg is een bijzondere streek en staat bekend als een stukje buitenland in Nederland. Zo dichtbij en toch waan jij je in het buitenland. Maastricht is mooi, maar rond Kerstmis is Valkenburg ‘the place to be’. Want Valkenburg is namelijk dé kerststad van Nederland en staat bol van de kerstactiviteiten. Zo kun je Mergelrijk bezoeken, waar het kerstverhaal wordt verteld via mergelbeelden en kun je Route d’ Amuse wandelen. Natuurlijk is geheel Valkenburg prachtig versiert. Kortom, een fijn plekje om 2021 in te luiden.

Gezellig: Huur een huisje met Oud en Nieuw

Zoek je wat meer ruimte en gaan familie en vrienden mee, dan kunnen we een cottage op één van de Center Parcs parken aanraden. Gezellig eten en drinken in je cottage. Maar ook in het Market Dome is het gezellig: samen eten, is er live muziek en om klokslag middernacht is er een vuurwerkshow. Bovendien kun je lekker lang borrelen, want je hoeft niet naar huis te rijden en in de morgen kun je aanschuiven bij de nieuwjaarsbrunch.

Gewoon lekker samen zijn en samen zorgen voor de hapjes en drankjes, reserveer dan een knusse bungalow bij Landal GreenParks. Lekker eten, smullen van eigengemaakte oliebollen en samen aftellen naar 2021. In de vroege morgen kun je direct een frisse nieuwjaarsduik nemen in het zwembad op het Landal park van je keuze! Kies je voor een Landal park aan de Hollandse kust, dan kun je natuurlijk ook een duik nemen in de Noordzee. Interesse? Bekijk hier de Landal parken aan zee

Tip! Zoek je rust en ruimte en zie jij een groot en druk vakantiepark niet zitten, reserveer dan een natuurhuisje! Dit zijn huisjes die écht midden in de natuur liggen

kerst-centerparcs