5 pretparken waar je kunt blijven slapen

Vijf pretparken met overnachtingsmogelijkheden

 
 
Home / Artikelen / 5 pretparken waar je kunt blijven slapen
 

Een dagje pretpark is vaak niet voldoende om alle spannende en uitdagende attracties uit te testen. Een prima lekker weg tip is – om een verblijf te boeken op of nabij het pretpark van je keuze. Zodat je na een dagje pretpark tot rust kunt komen zonder lang te reizen, om vervolgens de volgende morgen als een van de eerste gasten, het pretpark weer te bezoeken. Ideaal! We tippen 5 pretparken met overnachtingsmogelijkheden. Goed om te weten: blijf je slapen, dan krijg je in de meeste gevallen gratis toegang tot het pretpark

Pretparken waar je kunt overnachten. De 5 tóppers!

Nr 1) De Efteling. Nr 2) Resort Beekse Bergen. Nr 3) Drouwenerzand. Nr 4) Attractiepark Slagharen. Nr 5) Duinrell

1. De Efteling: Slapen in een huisje of hotel

Met stip op één de Efteling! Met het Sprookjesbos, de Raveleijn Arena en de nieuwste attractie Symbolica, beschikt de Efteling over zoveel attracties, dat één dagje Efteling niet voldoende is, om alle attracties uit te testen. Een goede keuze is dan een verblijf op vakantiepark Bosrijk. Hier slaap je in een Efteling huisje, leest Klaas Vaak elke avond een verhaaltje voor en is er een binnenzwembad. Maar je kunt ook slapen in het officiële Efteling Hotel en het nieuwe vakantiepark Loonsche Land! Goed om te weten: Bij een verblijf is de toegang tot De Efteling altijd inclusief!

Lees ook dit artikel: Ook leuk! Overnachten op de Efteling

2. Safaripark Beekse Bergen: Slapen tussen de wilde dieren

Beleef Afrika te voet, met de boot of zelfs met je eigen auto. Spot de ‘Big Five’ en laat je verrassen door nieuwsgierige giraffen, zebra’s en indrukwekkende olifanten. Zou je een paar dagen willen blijven? Dan kan je op loopafstand een ‘lodge’ reserveren op Resort Beekse Bergen. Resort Beekse Bergen is een vakantiepark met een binnenzwembad, een speeltuin en een animatieteam. Boek je één van de lodges, dan krijg je gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen. De lodge zijn in gericht in Afrikaanse-stijl.

Tip: Boek een luxe lodge op Safari Resort Beekse Bergen en geniet van een echte safari-ervaring. Inclusief gratis toegang tot safari- en speelpark de Beekse Bergen

3. All-in pretpark Drouwenerzand

Het all-in attractiepark Drowenerzand staat garant voor een voordelig dagje uit. Attractiepark Drouwenerzand hanteert namelijk een unieke all-in formule; snacks, friet, soep, fruit, koffie, thee en ranja, alles is bij de entreeprijs inbegrepen. Natuurlijk staat Drouwenerzand ook bomvol met attracties: een piratenboot, een hunebed8baan, waterplein en de attractie XLR8 en nog veel meer. Is één dag niet voldoende, dan kun je ook blijven slapen, op het bungalowpark of in het hotel met familiekamers. Zeer goede reviews en in de winter gesloten!

4. Attractiepark Slagharen: Slapen in een cowboy cottage

Nog zo’n topper is Attractiepark Slagharen. Het attractiepark beschikt over zo’n 30 attracties en kun je ’s avonds naar de gezellige familie-avonden. Nieuw is het grote waterpark ‘Aqua Mexicana’ dat het jaarrond binnen- en buiten waterpret biedt. Pal naast het attractiepark ligt vakantiepark Slagharen. Hier kun je diverse accommodaties huren tot maximaal 6 personen. Van wigwam tenten, tot knusse chalets en een cowboy cottage.

Interesse? Reserveer op de website van Attractiepark Slagharen een verrassende accommodatie

5. Attractiepark Duinrell: Water- en speelpret

Duinrell is met name bekend om de uitdagende waterglijbanen van Het Tikibad. Maar naast het Tikibad beschikt Duinrell ook over een attractiepark. Aan een dagje Duinrell heb je dus niet voldoende! Je kunt dan een verblijf boeken op vakantiepark Duinrell. Je verblijft, op wandelafstand van het zwembad en het attractiepark, in een Duingalow, maar een eigen tent of caravan is ook mogelijk. Ook hier geld, dat je bij een verblijf op het vakantiepark of camping, elke dag gratis toegang krijgt tot het attractiepark en het Tikibad.

Foto’s zijn van de genoemde attractieparken. Header foto en foto van Toverland © Lekkerwegtips