Zoek lekker weg inspiratie!

Resort Ouddorp Duin, top voor strand- en zeefans

Verblijf je graag pal aan het strand, dan kan ik Landal Strand Resort Ouddorp Duin aanraden! Een luxe en goed beoordeeld Landal park op zo’n 100 meter van het strand van Ouddorp, Goeree-Overflakkee. Binnen enkele wandelminuten sta je op het strand, wat elk seizoen een bron van vermaak is. Maar ook Strand Resort Ouddorp Duin mag er zijn. Met kleurrijke luxe bungalows, een binnenzwembad, diverse eetgelegenheden en vol op speel- en sportmogelijkheden. Ik mocht een kijkje nemen en, wauw … wat is dit een prachtig Landal park, met kleurrijke bungalows gelegen in een duinlandschap.

Strand Resort Ouddorp Duin is de perfecte bestemming voor een familievakantie aan zee

Strand Resort Ouddorp Duin ligt in Ouddorp, op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, wat is ingeklemd, tussen het Grevelingenmeer als de Noordzee. Voldoende water- en strandplezier dus! Resort Ouddorp Duin is een gemoedelijk vakantiepark, met 233 bungalows, die alle gelegen zijn in een duinlandschap. Afhankelijk waar je bungalow ligt, wandel je binnen 5 tot 15 minuten naar het strand. Het strand is hier heerlijk breed en maar liefst 22 kilometer lang. Ook liggen er een aantal strandpaviljoens, die het jaarrond geopend zijn. Niet onbelangrijk: het is hier niet zo druk als op de stranden van Scheveningen, Noordwijk en Zandvoort.

Luxe en kleurrijke villa’s in een duinlandschap

De bungalows hebben vrolijke kleuren en liggen in een duinlandschap. Zandpret is er voldoende! Sterker nog, je hoeft de schuifpui van je bungalow maar te openen en je kinderen kunnen direct in het zand ploffen, om uren te spelen. De bungalows hebben een trendy inrichting en zijn van alle hedendaagse gemakken voorzien. Er is zelfs een bungalow met een super-de-luxe keuken! Met o.a. een kookeiland, een Teppanyaki plaat, een extra grote koelkast en een 5 pits-gasplaat. Sta je graag in de keuken, dan is deze 6-persoons bungalow wat je zoekt.

Je slaapt op boxspring bedden en ook de badkamer is netjes. Er zijn diverse type bungalows: van geschakeld tot vrijstaand alsook groepsbungalows voor  8, 10, 12 en 24 personen. Daarnaast zijn er ook speciale kinderbungalows te huur, die zijn ingericht met extra kindervoorzieningen, zoals een babybad, commode, traphekje en kinderstoel.

Niet te missen is ook de grote houten uitkijktoren, die gelegen is op een duin en omgeven door een uitdagende speeltuin. Terwijl kinderen ravotten in de buitenspeeltuin en de duinen op- en afhollen, kun jij een oogje in het zeil houden vanaf het terras van het hoofdgebouw! Zeker bij mooi weer is dit een perfect plek! Ook interesse? Boek dan hier → Strand Resort Ouddorp Duin

Zwemmen in zee en in het binnenzwembad

Ook een binnenzwembad ontbreekt niet! Het binnenzwembad is dan wel niet super groot, maar het voldoet prima. Het is een fijne afwisseling naast een middagje strand en zee. En zou het zeewater te koud zijn, of het weer wat minder, dan is het zwembad een echte uitkomst!  Het zwembad is strak vormgegeven en kun je baantjes trekken in het grote zwembad. Voor de allerkleinste zijn er twee warme peuterbadjes met waterfonteintjes en een glijbaantje. Ideaal is ook de binnenspeeltuin en in de schoolvakanties worden er volop activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Strand Resort Ouddorp Duin is een paradijs voor natuurliefhebbers en actievelingen

Door de ligging pal aan het strand is Strand Resort Ouddorp Duin een echte aanrader voor strand- en zeeliefhebbers. Om het strand gevoel te versterken, zijn er tussen de bungalows duinen aangelegd en beplant met duingras: het is net of je door de duinen wandelt. Voor elk type gezelschap is er een bungalow te huur of je nu met je familie of met een vriendengroep op vakantie komt. Naast het strand en de duinen, die eindeloos veel vermaak bieden, zijn het binnenzwembad als ook de buiten- en binnenspeeltuin een echte plus. Bovendien biedt de omgeving ook veel vermaak. Zoals het stadje Ouddorpduin, de Zeehondenopvang A Seal en Deltapark Neeltje Jans. Ook interesse in een verblijf op Goeree-Overflakkee? Boek dan hier → Strand Resort Ouddorp Duin

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

19x De mooiste kinderhotels van Nederland