5x de allerleukste vakantieparken op Texel

Texel is populair en staat garant voor een fijne vakantie

 
 
Home / Artikelen / 5x de allerleukste vakantieparken op Texel
 

Texel is populair en staat elke jaargetijden garant voor een fijne vakantie! In de zomer luieren op het strand, terwijl kinderen taartjes bakken in het zand. In het najaar en winter, uitwaaien tijdens een strandwandeling. Heerlijk! Spring op de fiets en bezoek de zeven dorpjes. Een aanrader is ook een huifkartocht en een bezoekje aan Ecomare. Geniet van een hapje en een drankje, in een van de vele strandpaviljoens. Voldoende mogelijk! Vakantieadresjes zijn er voldoende! Vijf vakantieparken op Texel, waar je heerlijk kunt slapen.

Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei ligt tegen de duinen en nabij de rode vuurtoren, die je vanaf het Landal park ziet liggen. Een wandeling naar deze vuurtoren, kunnen aanraden. Niet alleen kun je deze beklimmen, ook het strand is hier super. Maar ook aan speel- en waterpret, is geen gebrek. Zo is er een binnenzwembad met lekker warm water, een Bollo Club en speeltuintjes. Dineren kan in het parkrestaurant, waar kibbelingen en Texels lam op de menukaart staan. Je verblijft in een bungalow, die na een dagje Texel je een echt ’thuisgevoel’ geeft.

Interesse in een vakantie op Landal Sluftervallei? Boek hier Landal Sluftervallei

Vakantiepark De krim

Vakantiepark De Krim is een levendig vakantiepark! Jong en oud kunnen hier het jaarrond prima vakantie vieren! Wandel je graag, De Krim is een prima uitvalsbasis, het strand en de duinen liggen vlakbij. Kinderen komen tijd te kort. Zo is er een speeltuin met een houten speelschip, met stuurhut en klimnetten, kun je midgetgolfen, bowlen en is er in de schoolvakanties een animatieteam. Zwemmen kan in het nieuwe buiten- en binnenzwembad met waterglijbanen. Je verblijft in een bungalow of chalet, ook is het mogelijk om te verblijven op de camping.

Leuk om te weten! Het zwembad van de Krim is bekroond met de award: Zwembad van het jaar 2018″ in de categorie “Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark”

Kustpark Texel

Kustpark Texel ligt bij de duinen en het strand, op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. Ideaal! Maar de absolute topvoorziening op Kustpark Texel is het tropisch waterparadijs ‘Calluna’ met waterglijbaan, golfslagbad en peuterbad. Zou het weer wat minder zijn, een prima voorziening! Naast waterpret is er ook een recreatieteam en wandelt, Koos Konijn er rond. Fotomomentje? Je verblijft in een bungalow of chalet. Maar vergeet ook niet, om er op uit te trekken! Texel biedt zoveel mogelijkheden dat je waarschijnlijk terug moet komen.

Interesse in een vakantie op Kustpark Texel? Boek hier Kustpark Texel

Landal Beach Park Texel

Zoek je een rustig vakantiepark op Texel, dan is Landal Beach Park Texel ideaal. Er zijn nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. Perfect voor jonge gezinnen, met z’n tweetjes of actieve 50-plussers. Spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan, je kunt hier uren wandelen en fietsen! Ook ‘De Koog’, met veel terrasjes, ligt vlakbij. Nagenieten kan in een van de vrijstaande bungalows. Kies je voor een luxe villa, dan beschik je zelfs over een eigen sauna en zonnebank. Dat wordt genieten!

Tip! Zoek je rust en ruimte dan zijn Beach Park Texel en Landal Vogelmient een perfecte keuze!

Landal Villapark Vogelmient

Landal Vogelmient is een rustig Landal park op slechts 500 meter van het zandstrand. Vooral het genieten van Texel staat hier voorop. Want Vogelmient beschikt over nagenoeg geen voorzieningen. Maar dat lijkt ons geen probleem, want Texel heeft veel te bieden. Bezoek Ecomare, maak een huifkartocht en pik een terrasje in het centrum van ‘De Koog’. Na zo’n actief dagje kun je heerlijk tot rust komen, in de vrijstaande bungalows, waar je de dag afsluit met een barbecue en een lekker wijntje op het terras. Dit is op en top vakantie vieren!

Tips voor een weekendje Texel en meer Landal Texel

Vakantie is al duur genoeg! Om wat te besparen kun je in plaats van een weekendje ook een midweek boeken. Zeker als je flexibel bent of nog geen kinderen hebt die leerplichtig zijn, dan is een midweek, bijna altijd goedkoper! Indien mogelijk, ga in het laagseizoen! Ook dan zijn de bungalows stukken goedkoper. Heb je geen keuze en moet je toch in het hoogseizoen gaan, boek dan tijdig. De ‘Landal Texel’ parken zitten snel vol. Maar je kunt ook gokken op een lasminute. Vergeet niet om een Texelvignet aan te vragen. Je hoeft dan verder geen parkeergeld meer te betalen.

Uitgebreid zoeken naar ‘Landal Texel’ parken? Gebruik dan de zoekfunctie op de website Bungalowparkoverzicht.nl. Aan de hand van je wensen, kun je hier zoeken tussen een zeer ruime aanbod van vakantieparken op Texel.