5x waarom jij naar Landgoed de Scheleberg wil!

Dwalen door de natuur, zwemmen, paardrijden en luxe bungalows

 
 
Home / Artikelen / 5x waarom jij naar Landgoed de Scheleberg wil!
 

Wat is voor jou de ideale vakantie? Veel mensen grijpen hun vakantie aan om weer terug in contact te komen met de natuur. Dat werkt meteen ontspannend. Nederland heeft veel mooie plekjes waar je de natuur kunt beleven. Een van die bestemmingen is de Veluwe. Om optimaal van deze omgeving te genieten boek je Landgoed de Scheleberg van TopParken. Ontdek hier waarom ook jij naar Landgoed de Scheleberg wil!

Weer terug in contact met de natuur!

Er is niets zo heerlijk dan om op de fiets tussen de heidevelden door te sjezen, met de wind door je haren en de zon op je gezicht. Het is ook een zalige sensatie om je wandelschoenen aan te trekken en door de bossen te struinen. Wie weet kom je onderweg wel oog in oog te staan met een edelhert of een vos. Dit is allemaal mogelijk tijdens een verblijf op TopPark de Scheleberg, dat prachtig gelegen is in de bossen van Lunteren en vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Lees ook: Wat te doen op de Veluwe? Duik de natuur in!

Zwemmen in het verwarmd buitenzwembad

Nog een goede redenen waarom jij naar Landgoed de Scheleberg wil, is omdat hier een verwarmd buitenzwembad is. Is een zomervakantie zonder waterpret voor jou niet compleet? Dan weet je in ieder geval zeker dat je hier goed zit. Na een lange wandeling of fietstocht op een mooie zomerdag, is het zalig om nog even een duik in het zwembad te nemen en om te relaxen aan de waterkant. Voor de kinderen is er een ruim kinderbad, waarin ze lekker kunnen spetteren.

Paardrijlessen en draven door de natuur

Ben jij een echte paardenliefhebber? Dan maakt je hart vast een vreugdesprongetje als je hoort dat op Landgoed de Scheleberg ook een manege is. Je kunt hier terecht voor paardrijlessen en voor schitterende tochten door de natuur. In de directe omgeving van het vakantiepark liggen mooie ruiterroutes. Misschien wil je graag je eigen paard meenemen op vakantie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je kunt op de manege bij het Toppark namelijk je eigen paard stallen.

Is Landgoed de Scheleberg wat je zoekt? Boek dan hier Landgoed de Scheleberg

Super-de-luxe villa’s met buiten-sauna en buitendouche

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de super-de-luxe villa’s van TopPark de Scheleberg wil niets anders meer! Dat is nog eens ‘thuiskomen’. Ontspannen kan in de buiten-sauna! Ook de moderne en smaakvolle inrichting zal je versteld doen staan. Je kunt eveneens rekenen op een compleet ingerichte keuken met moderne apparatuur en luxe uitgevoerde badkamers.

Interesse in een verblijf op TopPark de Scheleberg? Boek dan hier een bungalow op TopPark de Scheleberg

Landgoed de Scheleberg: Lekker buiten sporten en spelen

Landgoed de Scheleberg is een groen park met veel bomen en waterpartijen. In dit mooie decor vind je vele sport- en spelfaciliteiten, zoals speeltuinen, een tennisbaan, voetbalveld en volleybalveld. Gezellig een partijtje jeu-des-boules spelen kan ook. Wat de kinderen vast te gek vinden, zijn de skelters waarmee ze over het Toppark kunnen crossen. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue in de tuin van je vakantiehuis. Je kunt hiervoor een beroep doen op de BBQ-service van het vakantiepark.

Is dit wat je zoekt? Boek dan hier een vakantie op Landgoed de Scheleberg