Zoek lekker weg inspiratie!

All-in vakantieplezier bij de Bonte Wever

Laatste update op 21 december 2023 door Jozet

Als je in Nederland een all-inclusive vakantie wilt vieren, heb je helaas niet veel keuze! Een van de beschikbare all-inclusive hotels is De Bonte Wever in Assen. Maar dit is dan ook direct een van de beste en meest bekende all-inclusive hotels in Nederland! Een van de redenen waarom De Bonte Wever geliefd is, is de all-inclusive formule. Of je nu slechts één dagje wilt gaan of meerdere dagen all-inclusive wilt genieten en relaxen, het kan allemaal. Ook de beoordelingen zijn uitstekend! Mocht je toch nog twijfelen, ik geef je 5 redenen waarom De Bonte Wever een uitstekende keuze is!

Goed om te weten: er zijn diverse all-in hotelarrangementen boekbaar. Bekijk hier de diverse all-in hotelarrangementen. Tip! Boek een van de seizoensarrangementen.

Zwemmen en ontspannen in het subtropisch zwem- en saunaparadijs

De absolute trots van De Bonte Wever is het subtropische zwem- en saunaparadijs! Niet alleen is het subtropisch zwem- en saunaparadijs smaakvol vormgegeven het staat ook garant voor heel wat uurtjes waterpret! Samen in het golfslagbad, suis van de waterglijbanen, baantjes trekken in het 25-meterbad en bezoek ook de sauna- en rustruimte (gekleed). En wellicht nog belangrijker, ook als je maar een dagje verblijft op De Bonte Wever, je betaald één vast tarief. Dit is natuurlijk makkelijk en heerlijk relax, want je kinderen kunnen onbeperkt drankjes bestellen, zonder toestemming te vragen. Ideaal.

Heerlijk all-in overnachten bij de Bonte Wever

Wil je nu een paar dagen all-in vakantie vieren, reserveer dan een van de all-in hotelarrangementen van De Bonte Wever in Assen. Je betaalt dan één vaste prijs voor een overnachting en ook het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowlingbanen, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn inbegrepen. Ja, zelfs het ontbijt is inclusief! De hotelkamers zijn smaakvol ingericht en beschikken allemaal over boxspringbedden. Er zijn hotelkamers boekbaar voor: 2, 3, 4 en 5 personen, de WiFi en het parkeren is gratis.

Goed om te weten: er zijn diverse all-in hotelarrangementen boekbaar. Bekijk hier de diverse all-in hotelarrangementen. Tip! Boek een van de seizoensarrangementen.

Een avondje uit bij De Bonte Wever

Wil je wel all-in genieten maar dan wel zonder waterpret of wellicht ben je opzoek naar een gezellig avondje uit met je familie of vrienden, ook dan ben je meer dan welkom bij De Bonte Wever in Assen. Want je kunt ook een all-in avondarrangement reserveren. Je krijgt dan toegang tot de gezellige café’s in de caféstraat, met diverse café’s, gezellige terrasjes en live muziek. Natuurlijk zijn de drankjes (huisassortiment) en ook de borrelhapjes inclusief. Er zijn diverse all-in avondarrangementen boekbaar. Waaronder een all-in avondje en een all-in avondje extra.

Interesse in een gezellig all-in avondje? Bekijk hier de avondarrangementen

Ontdek ook Drenthe

Altijd al Drenthe willen ontdekken, ook dan is De Bonte Wever een aanrader. Dwaal door Assen, de hoofdstad van Drenthe. Hier vind je het Drents Museum. Een aanrader is ook het Duurzaamheidscentrum Assen en kun je in Assen ook prima winkelen. Fiets je graag, ook dan is Drenthe een prima keuze, want Drenthe is een echte fietsprovincie, met z’n 1700 km aan fietspaden. Natuurlijk zijn daar ook nog de Hunnebedden die kun bewonderen, want op twee na liggen alle 53 hunebedden die in Nederland voorkomen in Drenthe. Fietsen kun je huren bij de Bonte Wever! Na een actief dagje kun je tot rust komen op de hotelkamers of neem een frisse duik en schuif daarna aan bij het warme/ koude dinnerbuffet. Ideaal! Lees ook wat te doen in Drenthe?

Bekijk hier de voordelig geprijsde all-in Bonte Wever arrangementen van Voordeeluitjes.

Waar is jouw volgende avontuur?

De beste all-inclusive vakantie in Nederland

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

20x De mooiste kinderhotels van Nederland