Vakantie tip: Landal Hoog Vaals

Midden in het glooiende Limburgse landschap

 
 
Home / Artikelen / Vakantie tip: Landal Hoog Vaals
 

Landal Hoog Vaals is gelegen nabij het hoogste puntje van Nederland, midden in het Limburgse Heuvellandschap. Het Landal park is goed onderhouden, heeft veel voorzieningen en de reviews zijn prima. Tel hierbij de fraaie ligging in Zuid-Limburg en je krijgt een heerlijk vakantieadresje, wat een perfecte uitvalsbasis is voor wandelingen of daguitstapjes in Zuid-Limburg, Duitsland of België. Lekkerwegtips daalden ook af naar het uiterste puntje van Zuid-Nederland en ging een kijkje nemen op Landal Hoog Vaals.

Op zoek naar rust en ruimte en wil je de drukte ontvluchten – dan is Landal Hoog Vaals perfect! Want hoe dieper we Zuid-Limburg in rijden, hoe mooier de omgeving – een echte verademing – en worden we getrakteerd op glooiende weilanden, groene heuvels met hier en daar smalle slinger weggetjes. Landal Hoog Vaals is prima bereikbaar en ook het vakantiepark is licht glooiend! Dit geeft het Landal park een bijzondere sfeer en op diverse plekjes krijg je een mooi zicht op de omgeving. Zeker als je plaats neemt op het terras – hoog gelegen en het zicht is dus geweldig.

Interesse in een vakantie op Landal Hoog Vaals? Boek dan hier Landal Hoog Vaals

Centraal gelegen op Landal Hoog Vaals vind je een recreatievijver en liggen er verspreid enkele speeltuintjes, waarvan de grootste direct voor het terras. Ook een airtrampoline, een midgetgolfbaan en een multifunctioneel sportveld ontbreken niet. Al deze voorzieningen zijn ook gelegen pal voor het terras. Als ouder kun je plaats nemen op het terras en terwijl jij geniet van een drankje en het uitzicht, kun je ook prima je kinderen in het oog houden.

Verlieft! Jullie kunnen je eigen hartje ophangen op Landal Hoog Vaals

Binnen in het centrumgebouw zijn twee eetgelegenheden, bowlingbanen, een tennis- en squashbaan en een binnenzwembad met bubbelbad, een waterglijbaan en een apart peuterbad. Goed om te weten: in het zwembad is altijd toezicht! Voor de jongste gasten is er een indoorspeeltuin en kunnen ze het jaarrond naar de Bollo Club. Ook leuk – we zagen dat Bollo op gezette tijden rond liep – fotomomentje? Vraag erna bij de receptie!

Landal Hoog Vaals telt zo’n 350 vakantiebungalows, die veelal geschakeld zijn en een mooi zicht op de omgeving hebben. De bungalows zijn prima en compleet ingericht en slaap je op boxspring bedden. Of je nu met z’n tweetjes bent, met je gezin of met een grote groep, keuze aan bungalows is er voldoende. Als je met een grote groep gaat, is de 24-groepsbungalow een aanrader. Deze is gelegen op het mooiste plekje van Landal Hoog Vaals en heerlijk ruim.

Je kunt kiezen voor een (gewone) bungalow, ook lekker is de sauna bungalow! Speciaal voor jonge gezinnen zijn de 6-persoons kinderbungalows een aanrader! Herkenbaar aan het kleurrijke buitenbord en is het interieur kinderproof en ingericht voor kinderen: met een vrolijke slaapkamer, is er speelgoed voorhanden en liggen deze bungalows nabij een speeltuin.

Aanrader! Wil je op en top ontspannen, dan kun je ook kiezen voor de bungalow met een privé-bubbelbad in de tuin

Golfliefhebbers kunnen terecht op 9- en 18 holes golfbaan. Vanaf de overdekte driving range kun je bij elk weertype afslaan en ook het volgen van een introductieles is mogelijk. Gasten die op Hoog Vaals verblijven, hebben gratis toegang. Je verblijft in een bruisende regio – dus vergeet niet om er op uit te trekken! Enkele suggesties: Winkelen in Maastricht, naar het Drielandenpunt en de ‘GaiaZOO’, wandelen of spring op de fiets.

Tip! Verblijf je in de decembermaand op Landal Hoog Vaals, dan zijn de kerstmarkten in Valkenburg, Maastricht en Aken aanraders

Landal Hoog Vaals is geschikt voor zowel jonge gezinnen als voor iedereen, die er graag op uit trekt en actief en sportief vakantie viert! Interesse? Boek dan hier een verblijf op Landal Hoog Vaals.