Zoek lekker weg inspiratie!

Familieavontuur op Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals is gelegen nabij het hoogste puntje van Nederland, midden in het Limburgse Heuvellandschap. Het Landal park is goed onderhouden, heeft veel voorzieningen en de reviews zijn prima. Tel hierbij de fraaie ligging in Zuid-Limburg en je krijgt een heerlijk vakantieadresje, wat een perfecte uitvalsbasis is voor wandelingen of daguitstapjes in Zuid-Limburg, Duitsland of zelfs België. Lekkerwegtips daalden af naar het uiterste puntje van Zuid-Nederland en ging een kijkje nemen op Landal Hoog Vaals.

Landal hoog Vaals is de perfecte bestemming voor een familievakantie in Zuid-Limburg

Op zoek naar rust en ruimte en wil je de drukte ontvluchten, dan is Landal Hoog Vaals perfect. Want hoe dieper we Zuid-Limburg in rijden, hoe mooier de omgeving en worden we getrakteerd op glooiende weilanden, groene heuvels met hier en daar smalle slinger weggetjes. Landal Hoog Vaals is prima bereikbaar en ook het vakantiepark is licht glooiend. Dit geeft het Landal park een bijzondere sfeer en op diverse plekjes krijg je hierdoor een mooi uitzicht op de omgeving. Zeker als je plaats neemt op het terras dat hoog gelegen is, is het uitzicht geweldig.

Binnen en buiten speelpret bij Landal Hoog Vaals

Centraal gelegen op Landal Hoog Vaals vind je een recreatievijver en liggen er verspreid enkele speeltuintjes, waarvan de grootste direct voor het terras. Ook een airtrampoline, een midgetgolfbaan en een multifunctioneel sportveld ontbreken niet. Al deze voorzieningen zijn gelegen voor het terras. Als ouder kun je plaats nemen op het terras en terwijl jij geniet van een drankje en het uitzicht, kun je ook prima je kinderen in het oog houden.

Binnen in het centrumgebouw zijn twee eetgelegenheden, een aantal bowlingbanen, een binnenzwembad met bubbelbad, een waterglijbaan en een apart peuterbad. Ook is er een indoorspeeltuin, een NXT activiteitenhal waar je kunt lasergamen en voetballen, een knutsel atelier en is de Bollo Club het jaarrond geopend. Interesse? Boek hier een verblijf op → Landal Hoog Vaals.

Verliefd? Jullie kunnen je eigen hartje ophangen op Landal Hoog Vaals

Knusse en luxe en bungalows in de heuvels van Zuid-Limburg

Landal Hoog Vaals telt zo’n 350 vakantiebungalows, die veelal geschakeld zijn en een mooi uitzicht op de omgeving geven. De bungalows zijn compleet ingericht en slaap je op boxspring bedden. Of je nu met z’n tweetjes bent, met je gezin of met een grote groep, keuze aan bungalows is er voldoende. Als je met een grote groep gaat, is de 24-groepsbungalow een aanrader. Deze is gelegen op het mooiste plekje van Landal Hoog Vaals en heerlijk ruim.

Je kunt kiezen voor een (gewone) bungalow, ook fijn is een bungalow sauna. Speciaal voor jonge gezinnen zijn de 6-persoons kinderbungalows een aanrader. Herkenbaar aan het kleurrijke buitenbord en is het interieur kinderproof en ingericht voor kinderen: met een vrolijke slaapkamer, is er speelgoed voorhanden en liggen deze bungalows nabij een speeltuin. Wil je op en top ontspannen? Dan kun je ook kiezen voor de bungalow met een privé-bubbelbad in de tuin.

Verken Zuid-Limburg vanuit Landal Hoog Vaals

Golfliefhebbers kunnen terecht op een 9- en 18-holes golfbaan. Vanaf de overdekte driving range kun je bij elk weertype afslaan, en het is ook mogelijk om een introductieles te volgen. Je verblijft in een van de mooiste regio’s van Nederland, dus vergeet niet om eropuit te trekken. Enkele suggesties: een dagje naar Maastricht en Valkenburg, bezoek het Drielandenpunt en de GaiaZOO, spring op de fiets of maak een wandeling.

Wanneer je in de maand december in Landal Hoog Vaals verblijft, zijn de kerstmarkten in Valkenburg en Maastricht absoluut een aanrader.

Waar is jouw volgende avontuur?

Weekendje weg met Pasen? Paas-tips voor 2024

10 Luxe wellnesshotels in Nederland

19x De mooiste kinderhotels van Nederland