Landal in Zuid-Limburg. Hier wil je niet weg!

Je wandel direct het heuvellandschap in. Ideaal!

 
 
Home / Artikelen / Landal in Zuid-Limburg. Hier wil je niet weg!
 

Als je op vakantie wil naar Limburg, kies dan voor Zuid-Limburg. Het glooiende landschap met vakwerkhuizen, is schitterend en wordt vaak gezien als een stukje buitenland in Nederland. Het is dan ook niet toevallig dat Landal hier een viertal parken verhuurt. Of je nu een week of een weekend er tussenuit wil, Zuid-Limburg bruist. Bezoek in december de kerstmarkten in Valkenburg. In het voorjaar- en zomer vinden er veel evenementen plaats. Terwijl in de herfst, de rust terugkeert. Bekijk hieronder de vier Landal parken in Zuid-Limburg.

Kasteeldomein de Cauberg

Landal Kasteeldomein de Cauberg is een rustig vakantiepark bovenop de Cauberg, net buiten het centrum van Valkenburg. Door deze ligging is het een perfecte keuze voor een verblijf in Zuid-Limburg. Thermae 2000 ligt om de hoek, ook Aken, Maastricht en het Limburgse Heuvelland, ligt pal voor de voordeur. Landal Kasteeldomein Cauberg is goed onderhouden en verblijf je in Limburgse vakwerkhuizen of luxe appartementen. Allemaal met een klassieke inrichting. Het vakantiepark is rustig en beschikt over een receptie, restaurant en bar.

Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals is een gemoedelijk vakantiepark met veel mogelijkheden voor jong en oud. Zo is er een binnenzwembad met waterglijbaan, een centrumgebouw met diverse eetgelegenheden, een bowlingbaan, een indoorspeeltuin en wellness- en beauty mogelijkheden. Buiten is er een speeltuin en een golfbaan, waar je ook golfles kan nemen. De vakantiebungalows liggen tussen het groen en geven een mooi uitzicht op het glooiende landschap. Bovendien is de ligging van Landal Hoog Vaals perfect. Je kunt vanaf het Landal park alle kant op.

Lees ook dit artikel: Weekend weg tip! Landal Hoog Vaals

Landal De Waufsberg

Zoek je een luxe uitvalsbasis om Zuid-Limburg te verkennen, dan is Landal de Waufsberg perfect. Je verblijft in karakteristieke Limburgse villa’s, die bijzonder fraai zijn gelegen in het glooiende landschap. Het glooiende Limburgse landschap is een pareltje en wordt vaak gezien, als een stukje buitenland in Nederland. Ons advies is dan ook om er op uit te trekken, want de wandel- en fietsroutes liggen aan je voeten. Leuk om te bezoeken is Noorbeek. Een pittoresk Zuid-Limburgs dorpje met een beschermd dorpsgezicht, gezellige straatjes en enkele cafeetjes.

Lees ook dit artikel: Tip! Landal de Waufsberg

Reevallis: Gelegen in het puntje van Zuid-Limburg

Landal Reevallis is gelegen in het bergdorpje van Nederland, Vijlen. Het is er heerlijk rustig en is het kleinschalig vakantiepark bij uitstek geschikt, voor het verkennen van het Zuid-Limburgse landschap. De bungalows zijn vrijstaand, maar wel vrij eenvoudig. De voorzieningen op Landal Reevallis zijn beperkt, maar de meeste gasten komen hier voor de schitterende omgeving. De wandel- en fietsmogelijkheden zijn eindeloos. Indien gewenst kun je ook gebruik maken van het binnenzwembad van Hoog Vaals.