Slapen in het Efteling hotel is echt supergaaf!

De Efteling is nog leuker als je blijft slapen in het Efteling hotel

 
 
Home / Artikelen / Slapen in het Efteling hotel is echt supergaaf!
 

Een dagje Efteling is supergaaf! Maar waarom vertoef je niet een paar dagen op de Efteling en blijf je slapen in het officiële Efteling hotel. Of je nu met zijn tweetjes bent of samen met je kinderen, het Efteling hotel heeft voor elk gezelschap een fijne hotelkamer of luxe suite, die uiteraard geheel in de sprookjesachtige stijl van de Efteling is vormgegeven. Bovendien profiteer je als gast van het Efteling hotel ook van een aantal luxe en fijne voordelen, die je verblijf nog plezieriger maken. Kortom, hier lees je waarom het zo leuk is, om te blijven slapen in het Efteling hotel.

Extra vroeg toegang tot de Efteling

Het leukste van slapen in het Efteling hotel is – dat je als gast van het officiële Efteling hotel via een eigen ingang een half uur eerder de Efteling mag betreden en dat dan de attracties: het Sprookjesbos, Droomvlucht, Vogel Rok, Fata Morgana, Kleuterhof, Avonturen Doolhof, de twee draaimolens op het Anton Pieckplein, PandaDroom, Spookslot en Monsieur Cannibale speciaal voor jouw al open zijn! Bovendien kun je via een speciale ingang, ook een half uurtje eerder aansluiten in de wachtrij van Symbolica. Zodra je het Efteling hotel uitstapt, wandel je zo de Efteling in en parkeer je gratis op het parkeerterrein naast het hotel, welke alleen toegankelijk is voor hotelgasten. Want ook op je aankomst- en vertrekdag heb je toegang.

Samen smullen in het Efteling hotel

Ongeacht welke hotelkamer je reserveert, het royaal ontbijtbuffet in Efteling stijl is altijd inbegrepen. Liever een ontbijtje op bed? Als je €10,00 betaald wordt jouw ontbijt ook op je hotelkamer bezorgt. Ideaal! Na een dagje Efteling kun je er voor kiezen om te eten in de Efteling zelf, maar je kunt ook aanschuiven in restaurant De Hoffelijke Heraut. Smul hier van het à la carte diner of stel je eigen 3-gangenmenu samen. Wil je echt eens wat anders, ga dan voor het luxe Koning te Rijk arrangement. Je mag dan plaats nemen aan een grote koninklijke tafel inclusief troon en krijgen kinderen een echte kroon op! In de Koninklijke Kasteelzaal kun je terecht voor het uitgebreide 4-gangen Kasteelbuffet met warme en koude gerechten.

Goed om te weten: Een overnachting in het Efteling hotel is altijd inclusief een royaal ontbijtbuffet en onbeperkt toegang tot het Efteling park

Slapen in een sprookje

Of je nu (romantisch) met zijn tweetjes of gezellig met je kinderen blijft slapen – geen probleem! Want waar kies jij voor? Voor een comfortkamer voor 2, 4 of 5-personen? Of kies je een van de schitterende themakamers waar je kunt overnachten geheel in de stijl van Sneeuwwitje, Pardoes of Doornroosje. Alle themakamers zijn prachtig ingericht met leuke details en natuurlijk ontbreekt een heerlijk bed niet. Ideaal om na een dagje Efteling op neer te ploffen. Super-de-luxe zijn ook de twee themakamers met een whirlpool. In de vroegen morgen staat er een royaal ontbijt voor je klaar. In hoe kan het ook anders, geheel in de Efteling stijl! Goed om te weten je kunt ook op de foto met de Efteling bewoners.

Reserveer een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje of de Pardoes Suite. Of verblijf in de Junior Suite die plek biedt aan 5 personen 

Op de foto met je favoriete Eftelingbewoners

Hoe mooi het Efteling hotel ook is, overdag ga je natuurlijk naar de Efteling. Als je in de avond terug komt, kunnen je kinderen direct op bed ploffen en jij een lekker warm bad nemen, maar je kunt ook nog gebruik maken van de verschillende speelgelegenheden in het hotel zelf! Zo is er een indoor speeltuin, die altijd op is en terwijl je kinderen spelen kun jij plaats nemen aan de bar. Ook leuk is het tv-theater, met filmpjes van de Sprookjesboom en Klaas Vaak. Net voor het slapen gaan bezoekt Klaas Vaak het hotel en leest hij samen met zijn zandkabouters een verhaaltje voor. Als je kinderen na een heerlijk nachtje wakker worden, staat hun de volgende verrassing te wachten. In de ochtend kunnen ze namelijk op de foto met één van de vele Eftelingbewoners.

Lees ook dit artikel: Efteling arrangement: 2- of 3 dagen pret!