5x overnachten nabij Toverland. Ideaal!

Wow! Hier wil je blijven slapen na een dagje Toverland

 
 
Home / Artikelen / 5x overnachten nabij Toverland. Ideaal!
 

Toverland is uitgegroeid tot het populairste pretpark van Limburg! Niet verwonderlijk, want Toverland biedt het jaarrond zowel binnen- als buiten veel pretpark-plezier! Stap in de grote achtbaan Troy en in de Booster Bike en trotseer de golven van de Djengu river. In het grote indoor gedeelte vind je de rustigere kinderattracties! Helaas kun je niet overnachten op Toverland zelf! Maar dit is geen probleem, want in de omgeving liggen voldoende overnachtingsmogelijkheden. Waar je soms ook nog eens tickets met korting kunt kopen.

Tip! Bij Fletcher kun je ook een 2-daags Toverland arrangement reserveren. Hierbij heb je keuze uit 4 hotels en is je verblijf incl. een overnachting, ontbijt, diner en een ticket voor Toverland.

Landal de Schatberg

Landal de Schatberg ligt op slechts 1 kilometer van Toverland. Ideaal! Bovendien gaat de vakantiepret na een dagje Toverland gewoon door. Landal de Schatberg beschikt namelijk over tal van voorzieningen. Duik in het binnenzwembad, ravotten in de indoorspeeltuin en ook een partijtje bowling, is mogelijk. Supergaaf is ook het klimpark of maak nog een ritje op de waterskibaan. Om vervolgens te eten en tot rust te komen in een van de bungalows. De volgende morgen ga je gewoon weer naar Toverland of blijf je toch liever op Landal Schatberg? Aan jou de keuze!

Interesse in een vakantie op Landal de Schatberg? Boek hier Landal de Schatberg

Center Parcs het Meerdal

Center Parcs het Meerdal is één van de mooiste vakantieparken van Limburg! De absolute trots – is het subtropische zwembad met een superlange waterglijbaan van 103 meter. Ook zijn er tal van sportvoorzieningen en de allerkleinste gasten kunnen racen in mini-cars, bootje varen, op kids safari of geitjes aaien op de kinderboerderij. Een hapje eten kan in de Park Plaza en verblijf je in een knusse cottage, die gelegen is in het groen. Center Parcs het Meerdal ligt op slechts 10 autominuten van Toverland.

Interesse in een vakantie op Center Parcs het Meerdal? Boek hier Center Parcs het Meerdal

Vakantiepark de Berckt

Vakantiepark de Berckt ligt op zo’n 15 autominuten van Toverland en is met name geschikt voor jonge gezinnen. Ook hier kunnen kinderen na een dagje Toverland een duik nemen in het binnenzwembad, terwijl jij ontspant in de sauna. Zijn je kinderen nog niet moe? Er is ook een binnen- en buitenspeeltuin en in de schoolvakanties is er een animatieteam actief. Na een dagje vol speel- en pretpark-pret kun je aanschuiven in de verschillende horeca gelegenheden en tot rust komen in de eenvoudige chalets. Tip: een van de goedkoopste verblijven nabij Toverland.

Interesse in een vakantie op vakantiepark de Berckt? Boek hier vakantiepark de Berckt

Vakantiepark De Leistert

Vakantiepark de Leistert is gelegen, op het platteland, op zo’n 24 autominuten vanaf Toverland. Na een druk dagje Toverland is het dan ook heerlijk rustig thuis komen, in de ruime authentieke bungalows in boerderijstijl. Naast de comfort bungalows zijn er ook groeps- en luxe bungalows met privé-sauna en whirlpool boekbaar. Bovendien zal niemand zich vervelen, zoveel heeft De Leister te bieden! Er is een binnenzwembad, een bowling- en midgetgolfbaan, een binnen- en buitenspeeltuin, een sportveld en een animatieprogramma. Een hapje eten kan in de diverse eetgelegenheden!

Interesse in een vakantie op vakantiepark de Leistert? Boek hier vakantiepark de Leistert 

Het Best Western Nobis Hotel Asten

De bovenstaande verblijven zijn vakantieparken, maar gaat je voorkeur uit naar een hotel, dan kunnen we Het Best Western Nobis Hotel Asten aanraden. Gelegen op 20 autominuten en perfect voor één of twee dagen Toverland pret. Het Best Western Nobis Hotel Asten, is een 4* hotel dat beschikt over een brasserie met een gezellig buitenterras, een bar, wellness- en een binnenzwembad. De hotelkamers zijn ruim en zijn er familiekamers boekbaar, die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Zeer goede reviews en zeer populair.

Reserveren kan bij Booking: Check hier de prijzen